Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Takulele.Fotke z Rakitne - nova tema. V bistvu pametno, krokodil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Contesa, tebi pa itak ni treba skbreti, ker si vedno tiptop - tako v zivo kot tudi na fotkah. hehe profesionalna deformacija U alter ego, zgledaš kt Elvis... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alter_ego 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Contesa, tebi pa itak ni treba skbreti, ker si vedno tiptop - tako v zivo kot tudi na fotkah. hehe profesionalna deformacija U alter ego, zgledaš kt Elvis... El Nino...Elvis ....Še dobro da ne furam rock 'a billy styla ....pol bi me pa oboževalke lovile po cesti! No..txn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ojoj... Krokodil je ful slikal.... pa s prstom, pa s palcem... pa vse zivo... ziher bom (sem, kar je, je ) obupna na fotkah... spet nakladas ti si skoraj na vseh fotkah cool, svetleca, nasmejana in fulla dober mood ..potem pa ti tukaj nekaj z ksihti kwa stolk kriticna do sebe free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ..potem pa ti tukaj nekaj z ksihti kwa stolk kriticna do sebe Ne saj ni, to je del njenga šarma... mal samokritike, čist sam za dobro mero in ravnovesje, v resnici pa totalno prepričana vase.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 O? hehe, el Nino, energetsko ali osebnostno imas morda prav, vizualno (predvsem na fotkah) pa sem res zelo redko zadovoljna s sabo, ampak k sreci sem ugotovila, v cem je finta; zaradi mimike. Tam ki se nekje takole smejckam, sem cisto OK. Ampak to je ena fotka, sicer pa se drzim, da ne ves, ali se jokam ali kaj se zdaj kisam, v resnici pa kaj jaz vem, kaj pocnem, po mojem sem tik pred tem, da bom prasnila v smeh ali bogve kaj. Ali se naredi skljoc ravno, ko se jaz totalno z vsem telesom zvijem nazaj, ko umiram od smeha....Se najbolj sem si vsec tam, kjer se me sploh ne vidi oz. v hrbet - ko se me vidi samo v lase - ki je ful dobra barva na tej fotki - baker oranznozlat. Free, thanx za support! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hehe ja, zakon lase maš, še jaz razmišljam o rdeče zlato oranžni... sicer pa tud jaz mam, to če se smejem je kul, čene pa prav tisto, huhjej, da ni za pogledat, čist žalostne oči pa to, na vsaki osebni me tko najdejo, za izpit, pa za pasaport, pa za indeks, čist tak fris, kot da bi muca jezička papala..... hehe, to se zgodi če se nič ne dogaja, takoj žalost..., pol pa čim več akcije pa je vse lepo prav.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Astra Čudovita si. Pismo - si moje popolno nasprotje. Vsa nežna, mila in prijazna...in čisto svetla. Angelček pravi Ni čudno, pa potem koga kap, ko tvoja škorpija ven udari Hja...nič....zdaj bom pa morala tudi jaz nekaj ukrenit...le da še ne vem kaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Saj tole bo tudi zanimivo videti , res zanimivo, da tisti, ki se tolk "šparajo" so potem fejst , a so tu kakšni kompleksi vmes .....lep večer, jaz grem spat, ni druge....LAHKO NOČ VSEM FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hehe...Borism...mogoče pa je vmes sam pomanjkanje slikc... Nataly....škorpija..je škorpija...ne glede na to..kolk angelsko zgleda.. daj...pojavi se že enkrat.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ma bom no...ko bom imela kakšno pametno fotko Malo nečimernosti si pa pri svojih letih le smem privoščiti nooZgleda, da boš morala na najino kavo zraven digitalca prinest Borism nič bat - škorpija je pri meni vidna že na daleč Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ... res zanimivo, da tisti, ki se tolk "šparajo" so potem fejst , ..... ... tisti, ki pa se skoz ven mecejo, so pa... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Saj tole bo tudi zanimivo videti , res zanimivo, da tisti, ki se tolk "šparajo" so potem fejst , a so tu kakšni kompleksi vmes .....lep večer, jaz grem spat, ni druge....LAHKO NOČ VSEM heh, kwa uni k smo pa levi v ASC pa nismo nam je to ze vnaravi mal. ampak ce se ven mece ena devica (primer) lahk zgleda recimo cidn, ce to ne pocne 'naravno',ali pa ce je skromna in to ne pocne in potem je cool pol pa pride 1 lev k je itak to ze samo po seb umevno , pa ni to, da on pac ni skromen.. le da se on skromno pokaze!torej kar je nekomu skromno je lahko drugemu neskromno! levu je morda neskromno in mimo, ce se ne pokaze, kao razume da ni fer.. morda.1 se pa skriva zaradi tistega, tretjega... lahko bi rekel, da nekoga pac zanimajo skrite energije bolj kakor odprte!ga privlaci skrito... in zato ga tudi osebe z dolocenim karakterjem privlacijo bolj.zakaj pa naj se vprasa vsak sam. pomoje pac ni pravilo, da ce se nekdo skriva, da je pac kao 'lepsi' razen seveda, ce je nam skrito lepse. se vec, pa lahko govorimo tudi o pasivni in aktivni energiji, znakih, planetih, etc...passivne energije, jin, znajo biti zelo lepe, e zlasti, ce je le te premalo v nas samih; zatorej pasivno iscemo navzven.ali obratno.tudi aktivne energije so lahko zelo lepe; se zlasti nas privlacijo, ce smo sami pasivni. razlicne te se lahko izrazajo na razlicne nacine:milina, spontanost, odlocnost, bratstvo, prijateljstvo, navdusenje, igrivost, sprejemljivost, zvedavost, opazovalnost, primerljivost, ucenje, opazovanje, zeljnost, voljnost, hitrost, odkritosrcnost, zaprtost, nezaupljivost, spodbujevalnost, oprijemljivost, prisesovalnost, neubogljenost, zadrtost, kriticnost, kontroliranost, jezikavost, nesproscenost, mirnost, lezernost, humornost.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ...oprijemljivost, prisesovalnost, .... Bejzmo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Madonca si enih lastnosti naštel - veš kaj pa manjka? Otečenost zaradi bolečega zoba To! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 hm...a mi je ratal???UUU Astra,veš kaj..saj ne vem kako naj rečem...nekako si mi podobna...saj ne da tako izgledam, kot ti, ampak hudiča, filing pri tej energiji je pa isti. Mojega škorpijona se tud ne vidi ravno (tja, oči bi tukaj lahko kakšno rekle...), ampak kot pravijo je tud strup skrit v majhnih stekleničkah. Tako, da boste vedli, kaj se skriva v prijaznih škorpijonkah. Zdaj pa tako nima smisla, da dam svojo fotko gor.Kar Astrino poglejte, bo približno isto... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Mucamaca... Filing škorpijonk... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ... Zdaj pa tako nima smisla, da dam svojo fotko gor. ...Narobe - glih zdej mors dat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Se spomniš kako je, se slikat v dvoje, na kupu sena v družbi, lunatk in zvezd,se spomniš čigave so ble tiste zabave, zvečer so nama pojedle ves kruh... hehe, zadnja večerja me je čist prevzela... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Stajerci so (ste) zakon! res, pismu, prav fajn, ce ne bi bilo stajerske sekcije na LNFPY-ju, ne bi bilo tok lusten. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Enga pa ni...da bi tole komentiral... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Dva pa sta, pa komentirata. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 VzrokStajerci so (ste) zakon! Intermezo, Nino je zakon...PosledicaHm, nino ratau štajerc. Hehe, saj sem prav razmišljal danes, mal se morem po štajersko naučit zavijat, hehe, že vidim, da se bom mogu preselit v kako celje, (čeprav je to preveč na meji) mal spremenit stil, to je to, dost mi je tizga, neuvrščenga, nekje med ljubljano in primorskim..., huh, sam da se še navadim, par takih ala Taj, ta, pa toti... pa par štajerskih žurov...., Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Te pa migni, neja čakaj, ne Hm, neke pametne ugotovitve berem tu danes....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Huhuhuhu, najhitrej se bom pa navadu na štajerke... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts