Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hm, neke pametne ugotovitve berem tu danes....... Vis, sam na dusco moras znat pihcnt... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Vis, sam na dusco moras znat pihcnt... Ne prevec, ravno prav...drugace lahko postane napihnjena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ne, saj tako hitro revo potem pohodimo, brezobzirni ovenski tipi. skorpijonski. whatever. vodnarski. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ne, saj tako hitro revo potem pohodimo, brezobzirni ovenski tipi. skorpijonski. whatever. vodnarski. Hudo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 No, ja... da ne bomo prevec ponorevali (jaz, se ve).Postanem objestna malo vcasih, me kar razganja pac. Kaj cmo.Prevec... necesa pac... kaj cem zdaj s plutoni in jupitri, itak ne bi blo nic jasno. Sorchy... saj odzdaj bom cisto krotka. Aja, tema - fotke?No, ja, pa kaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ja, pa res...kr neki nakladate...tukaj pa tema fotke... recimo...lahko bi še kaj lepega napisali..o moji fotki...vas je bilo tolk lepo brat... kaj ste me pa razvadili... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 vas je bilo tolk lepo brat FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Borism.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Astra FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 ena moja (leto nazaj....v kuhinji pečem palačinke , pa ful sem čudna ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Evo, pa mi je ratal... prbližn no...Objavim kako drugo, ko se fotkam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 O, Kristalka v novi preobleki. Kok si lustna, Kristalka - vedno in povsod - na fotki, tej, oni, v zivo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Hehe sam kaj pa če bi raj palačinko gledala? a je pol pristal nazaj notr? hehe, zakon totalna bikica na tejle fotki... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 razlicne te se lahko izrazajo na razlicne nacine:milina, spontanost, odlocnost, bratstvo, prijateljstvo, navdusenje, igrivost, sprejemljivost, zvedavost, opazovalnost, primerljivost, ucenje, opazovanje, zeljnost, voljnost, hitrost, odkritosrcnost, zaprtost, nezaupljivost, spodbujevalnost, oprijemljivost, prisesovalnost, neubogljenost, zadrtost, kriticnost, kontroliranost, jezikavost, nesproscenost, mirnost, lezernost, humornost.. :xx!: astrologija ni zame, preveč pridevnikov... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Marsa, to je bilo lani ko sem bila še 'oranžna' El Nino, jaz sem mojstrica palačink , brez skrbi, ta je not pristala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 tale pa je tud lanska, smo bili 'Tulipani' (MK) na motozboru v Križevcih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hih....mickena rokerca Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ni ga motorista brez piva..... Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kristalka, tebe je vedno lustno pogledat, prvic si lustna, drugic si izredno fotogenicna, tretjic pa se ti ze na faci vidi, da si totalno kul in vedno se ti svetijo ucki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 naši motoristi se že lep čas furajo tu okrog, jaz pa samo :o|o: , mamma me noče vozit... agua Marsa, če se pa ne svetijo kot bi se morale , so pa rdeče, ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 kristalka..pa si res kul.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ... so pa rdeče, ne hehe, na tole sem tudi pomislila, ja, ampak sem vedela, da bos vedela, da ne mislim tega...je pa hecno zraven in pase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 vedno se ti svetijo ucki. JA ta naša kristalka, je še en lep primerek svetlikanja učkov, ki ga majo dvojčice.. hehe, čim več takih Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 hehe, ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts