Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Hm, neke pametne ugotovitve berem tu danes....... :vragec:  x:o)x  x:Dx  x:Dx

x:o)x x:Dx x:Dx x;)x x:Xx :palec:

Vis, sam na dusco moras znat pihcnt... x;)x :vragec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, saj tako hitro revo potem pohodimo, brezobzirni ovenski tipi. skorpijonski. whatever. vodnarski. x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, ja... da ne bomo prevec ponorevali (jaz, se ve).

Postanem objestna malo vcasih, me kar razganja pac. Kaj cmo.

Prevec... necesa pac... kaj cem zdaj s plutoni in jupitri, itak ne bi blo nic jasno. x;)x

Sorchy... saj odzdaj bom cisto krotka. :sniky: :vragec: x:px x:Dx x;)x

Aja, tema - fotke?

No, ja, pa kaj. x;)x x:px x:o)x

Picasso

Ja, pa res...kr neki nakladate...tukaj pa tema fotke...

recimo...lahko bi še kaj lepega napisali..o moji fotki...vas je bilo tolk lepo brat... x:px x;)x x:Dx

kaj ste me pa razvadili...

x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

O, Kristalka v novi preobleki. :2src: xcivx x:Xx x;)x :palec:

Kok si lustna, Kristalka - vedno in povsod - na fotki, tej, oni, v zivo... x^x :2src: x8Dx

Picasso

Hehe sam kaj pa če bi raj palačinko gledala? a je pol pristal nazaj notr? hehe, zakon totalna bikica na tejle fotki... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

razlicne te se lahko izrazajo na razlicne nacine:

milina, spontanost, odlocnost, bratstvo, prijateljstvo, navdusenje, igrivost, sprejemljivost, zvedavost, opazovalnost, primerljivost, ucenje, opazovanje, zeljnost, voljnost, hitrost, odkritosrcnost, zaprtost, nezaupljivost, spodbujevalnost, oprijemljivost, prisesovalnost, neubogljenost, zadrtost, kriticnost, kontroliranost, jezikavost, nesproscenost, mirnost, lezernost, humornost..

:xx!:

astrologija ni zame, preveč pridevnikov...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kristalka, tebe je vedno lustno pogledat, prvic si lustna, drugic si izredno fotogenicna, tretjic pa se ti ze na faci vidi, da si totalno kul in vedno se ti svetijo ucki. :palec:

Picasso

... so pa rdeče, ne x:Dx

hehe, na tole sem tudi pomislila, ja, ampak sem vedela, da bos vedela, da ne mislim tega...

je pa hecno zraven in pase. x;)x x:o)x

Picasso

vedno se ti svetijo ucki.

:palec: :2src:

JA ta naša kristalka, je še en lep primerek svetlikanja učkov, ki ga majo dvojčice.. ;) hehe, čim več takih x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...