El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kristalka, a je tvoja stalna praksa, da naflikaš levo zgoraj ob objavi srček? Al pomlad že dobro vpliva nate... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 stalna praksa...pomlad pa tud ..............malo predelave: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 rdeči negativ contesica astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 rdeči negativ v moji najljubši barvi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 hehe, kul, mojiu tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Pa ka sem reku o totih štajercih, tam doli na primorskem, sam neke modre, pa zelene, čist brez domišlije, mal pristne infrardeče, pa ultravijolične to je zame... a je že kdo videl modro srce.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 "that's not the shape of my heart" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ne ne ne tole je to Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 hi hi tele slike s palačinko pa že dolgo nisem vidla kul una z motozbora je še lepša btw: ne jest palačink,k jih peče kris! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 btw: ne jest palačink,k jih peče kris! to si lahko za podpis nardiš zakaj pa ne? niti tebio ni bilo nč po njih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hehe Nordica je back.... hellow, praviš da kristalka dela sam atraktivne palačinke? hm hm hm, hehe, saj kdaj pa kdaj kaka zadane strop... pa to.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 no, ja. stropa ne zadanejo....na tla pa včasih padejo , ali pa se čudno obrnejo in pol so :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Konc koncov, dokler jih ne vidim in ne jem, je važno da dobr zgledajo ko nastajajo hehe, pa si sigurna da nimaš asc v tehtnici, al levu ? tehtnici mogoče? kolk stopinj? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 skoraj sigurna lahko pa sam pogledaš: 23.5.89, ob 12.25, MB Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Druga stopinja, dvojčice, tretja stopinja kozoroga je luna, asc je pa prva stopinja device... hm hm hm, ja, a nisi mogla mal pohitet hehe, no ja tud kul, sem se mogu na lastne oči prepričat... ajd dobr asc ni tolk hudo... glede na to da si dvojčica.., s stelijo v dvojčku (hitri planeti) in stelijo v kozorogu (počasni planeti plus luna) hehe, tisti asc, je sam osamljen dogodek...., hm hm hm, ja, pa Fortuno v Ovnu čist v začetku.... no čist vredu čist vredu, zdaj je pa že čas da se vrnemo k fotkam... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 stelija tu, fortuna tam......( ) ja, kr fotke......dalje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Evo še ena moja, ovo čupo brezvezno sem dal "proč" v četrtek .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 hah, nouš verjeu ,tak sm bil tut jest nekoč, res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Hehe, pokowc ti nkol nisi bil tak..., ehja, ravno smo razmišljali kako lepe dolge lase maš čupco pa to... pol pa off with thy hair.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 uh fak pr mojih letih tak hm hm, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Konc koncov, dokler jih ne vidim in ne jem, je važno da dobr zgledajo ko nastajajo hehe, pa si sigurna da nimaš asc v tehtnici, al levu ? tehtnici mogoče? kolk stopinj?Sonce:DVOJČKALuna:KOZOROGAsc:DEVICAMerkur:DVOJČKAVenera:DVOJČKAMars:RAKJupiter:DVOJČKASaturn:KOZOROGUran:KOZOROGNeptun:KOZOROGPluton:ŠKORPIJON Ti še to kaj pomaga? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 uh fak pr mojih letih tak hm hm, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 ti bom zanalašč poskenirau samo ,da najdem sliko....jaja, jest sm Vse! kako pa naj vemo, da si tisto ziher ti? lahko bi bila tud fotka od koga drugega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jah Kristall, moraš kr verjet (mam doma še enih par, sam moram it jih iskat)Za punco si dobro ostrižena Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hehe. bojda da bo mela kristalke s Motofotosession Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts