Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Kristalka, a je tvoja stalna praksa, da naflikaš levo zgoraj ob objavi srček? Al pomlad že dobro vpliva nate... x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pa ka sem reku o totih štajercih, tam doli na primorskem, sam neke modre, pa zelene, čist brez domišlije, mal pristne infrardeče, pa ultravijolične ;) to je zame... :palec: x;)x :vragec: a je že kdo videl modro srce....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hi hi

tele slike s palačinko pa že dolgo nisem vidla x;)x

kul

una z motozbora je še lepša :palec:

btw: ne jest palačink,k jih peče kris!

mejte se radi....

Hehe Nordica je back.... ;) hellow, praviš da kristalka dela sam atraktivne palačinke? hm hm hm, hehe, saj kdaj pa kdaj kaka zadane strop... pa to....

Konc koncov, dokler jih ne vidim in ne jem, je važno da dobr zgledajo ko nastajajo ;) hehe, pa si sigurna da nimaš asc v tehtnici, al levu ? tehtnici mogoče? kolk stopinj?

Druga stopinja, dvojčice, tretja stopinja kozoroga je luna, asc je pa :V: prva stopinja device... hm hm hm, ja, a nisi mogla mal pohitet x:Dx hehe, no ja tud kul, sem se mogu na lastne oči prepričat... ajd dobr asc ni tolk hudo... glede na to da si dvojčica.., s stelijo v dvojčku (hitri planeti) in stelijo v kozorogu (počasni planeti plus luna) hehe, tisti asc, je sam osamljen dogodek...., hm hm hm, ja, pa Fortuno v Ovnu ;) čist v začetku.... ;) no čist vredu čist vredu, zdaj je pa že čas da se vrnemo k fotkam...

Hehe, pokowc ti nkol nisi bil tak..., ehja, ravno smo razmišljali kako lepe dolge lase maš ;) čupco pa to... pol pa off with thy hair....

Konc koncov, dokler jih ne vidim in ne jem, je važno da dobr zgledajo ko nastajajo ;) hehe, pa si sigurna da nimaš asc v tehtnici, al levu ? tehtnici mogoče? kolk stopinj?

Sonce:DVOJČKA

Luna:KOZOROG

Asc:DEVICA

Merkur:DVOJČKA

Venera:DVOJČKA

Mars:RAK

Jupiter:DVOJČKA

Saturn:KOZOROG

Uran:KOZOROG

Neptun:KOZOROG

Pluton:ŠKORPIJON

Ti še to kaj pomaga? x:Dx x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...