Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kako to da me zračne bejbe vedno pustijo čakat... od ognjenih vodnih pa zemeljskih vedno prec dobim...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Saj bi razumel od kake zemeljske zadeve, (počasno bitje) vodne zadeve, (tekoče bitje) ampak da veter ne piha..... hehe, Ja ja, no saj so mi pa zato tolk bolj všeč.... k morem mal počakat,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Saj bi razumel od kake zemeljske zadeve, (počasno bitje) vodne zadeve, (tekoče bitje) ampak da veter ne piha..... hehe, Ja ja, no saj so mi pa zato tolk bolj všeč.... k morem mal počakat,

x:Dx

mogoče že v četrtek, hih, ali pa v petek x:Xx :inocent:

Kako to da me zračne bejbe vedno pustijo čakat... od ognjenih vodnih pa zemeljskih vedno prec dobim...

zato ker do zračne take, da jim seks ne pomeni kaj dosti sam po sebi... oz so predpogoj čustva x?x :inocent:

zato ker do zračne take, da jim seks ne pomeni kaj dosti sam po sebi... oz so predpogoj čustva x?x :inocent:

Pa niti mal ne govorim o seksu... čist tko na splošno ko kaj vprašam...

Haha gledam tam sam kristalkine oči, pa se mi zdi, kolk mal je treba da vidiš da se človek smeje x:Dx

aja. jaz pa samo eno in isto tupim :vragec: ma ne vem zakaj.. verjetno neodvisnost, zračnost, neprizemljenost... one so preveč v svojih zračnih fantazijah, da bi se vezale na eno točko... pač svobodni ljudje.

misliš rečt

hej.................  

ja  

JAz pa mislim rečt...

To pa to ja..., edina blondinka k se mi je zdela res lepa... sicer pa dvojčica.. ;) ej aira, tvoje ime zveni zelo zračno, tko kt tvoja slikca, kaj si pa ti ?

Glede na količino seksa v tvojih besedah, scorpia, ampak slikca ma krila, ptiči zračne žvali.., vsa bela je tud ta slikca, sicer je gola in lepa, ampak tudi to je komot zračno...

če je pa sonce v riti maš pa zelo vročo ;) hehe..... :onfire: ni čudno to....

hehe dajmo kako fotko na dan

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...