Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Tinaaaaaaaaaaaaa x!x .......nino, daj se mal sprehodi po "fotke", ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ja, ker nezracne se pa rade levo pa desno dol dajemo, samo, da je he he, Tinka, si me zdej nasmejala.... SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ja, ker nezracne se pa rade levo pa desno dol dajemo, samo, da je he he, Tinka, si me zdej nasmejala.... Freya samo eno vprasanje imam.. Si mogoce iz MB? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ne.V totem MB sm bva sam parkrat u živlenu. SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ne.V totem MB sm bva sam parkrat u živlenu.ok, potem pa sorry.. Mas enak nick kot ena moja kolegica.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ni panike, Znova. Jah, me je precej zanimala skandinavska mitologija, pa sem si nick kar tam sposodla Upam, da mi boginja ne zameri preveč SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Boginja česa pa "si"? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Freya - plodnosti, lepote, ljubezni, nekje tudi vojne, seksa in imetja...posredno najbrz (norvesko, nordijsko, skandinavsko, kar pogosto ime tam gor) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz bi tole Frejo vzel kar za OvenBikico hehe, (boginjo seveda) se mi zdi tkole, primerno, Venera+Mars, v tem smislu ja ja, zanimivo, pol pa še tisto imetje, še Sco, meni zelo všečna boginja.... najbržj je bla dobra mrha.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ja, ker nezracne se pa rade levo pa desno dol dajemo, samo, da je he he, Tinka, si me zdej nasmejala.... ma ja...mi gre malo na zivce tole posplosevanje...ne vem od kje te aksiomi,pa se mi zdi vcasih malo hecno Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Konc koncov, dokler jih ne vidim in ne jem, je važno da dobr zgledajo ko nastajajo hehe, pa si sigurna da nimaš asc v tehtnici, al levu ? tehtnici mogoče? kolk stopinj?Sonce:DVOJČKALuna:KOZOROGAsc:DEVICAMerkur:DVOJČKAVenera:DVOJČKAMars:RAKJupiter:DVOJČKASaturn:KOZOROGUran:KOZOROGNeptun:KOZOROGPluton:ŠKORPIJON Ti še to kaj pomaga? uf, mas pa zelo zanimivo karto (vsaj iz tega, da je ogromno dvojcov in kozorogov)!!kozorog ima ene zelo dobre lastnosti!! hkrati tudi dvojcek!! imata celo take obratne; tako da morda drug drugega dopolnjujeta, da ne gres v skrajnost enega!!? POSEL!! pomoje bos zelo dobra biznis woman! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 POSEL!! pomoje bos zelo dobra biznis woman! Eno tako rabim.... k moj smisel za biznis, je, v nulo na nuli Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 POSEL!! pomoje bos zelo dobra biznis woman! Eno tako rabim.... k moj smisel za biznis, je, v nulo na nuli Ja pač nuuuuula je nula! Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 zato pa je zame idealna rešiteve ena konkretna škorpijonka..., pa naj ona skrbi za keš, bom jaz urejal, ljubezen hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 brez skrbaj, ona bo urejala vse, tudi denar, samo nosil k bajti ga bos pa lahko ti, to ti bo ziher dovoljeno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 nino, a si ti malo zakristaliziral, medtem, ko na tisto svojo skorpijonko cakas...? pazi, da ne bo na koncu dvojcica, je ravno nasprotna zadeva.... bobnar kjer je beseda skorpijonka v zraku je v radiju petih klikov komentar od bobnarja Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 tinka, so se mu očitno FUL zamerile...........pa po eni sklepat o celem rodu, no you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ... kjer je beseda skorpijonka v zraku je v radiju petih klikov komentar od bobnarja ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz pa mislim, da rine Nino v srečo! haha sco, držijo s sco.... vodnarji pa odločno v jok...., vsekakor je ta zračn folk počasi dober sam še za pogovarjat se, (no v tem je pravzaprav najboljši... da ne bo pomote, ali užaljenosti) me tale sco, mal matra, kak za vraga, obvaldat eno sco, najbrž kot divjo zver, sam če hoče, sicer pa mi je danes spet pisala, ena ex, scorpia, mal o tem pa onem, pa tko, in scorpie sploh niso tolk bad, pa to, hehe, seveda zdaj mi bo bobnar, poslal kako nazorno fotko kake svoje scorpie, da bo vse jasno, ampak...., gremo v kako drugo temo? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kdo je pa o vas govoril hehe, ne sam res če pogledam nazaj, sam ena me je "pičila", ostale so ble pa čist kul, ponavadi smo se odlično razumeli, prijetna kemija pa to, z mojga stališča so velik bolj zajebane ovnice pa device... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kaki cepec ne? a a, niti slučajno tega nisem mislila............se mi zdi, da ni glih zdravo takole poenostavljat ...........pa spomnila sem se na to, da poznam nekaj dvojčkov, ki so FULLLLLLLLL zateženi in jim tega znamenja ne bi pripisala za nič na svetu (eden je celo dvojček še v ascendentu)........in če bi sklepala po teh, bi rekla, da so vsi dvojčki cepci, pa ni res.........in en frend je vodnar, bil na zdravljenju zaradi alkohola, občasno užival mamila.........skratka čista piz*ija......pa se je vendar ven zvleku in je do konca super........no in tako ne morem sklepat, da so zaradi tega vsi vodnarji taki......... samo to sem mislila you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 nino škorpijonko obvladat .......sam če se potapljaš globlje kot ona, da ti bo sledila iz radovednosti, pod prisilo po moje ni šans........... ........ampak kakšne ideje.........hi hi hi.......obvladat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ah ja, z lahkotoHehe, men se tud zdi, Pomoje glede teh škorpijonk je tko kt strah, od znotraj je votu okrog ga pa nič ni.... rdn oklep, in močn rep, ampak notr pa čist mehke vodice, pa tako...., če je zakaj se jo da z lahkoto, če ne pa dvomim da bo ostala v mojem življenju, ali jaz v njenem..., do takrat pa Vodnarke pa Dvojčice .... sicer pa vsi ljudje so sami po sebi dobri.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 huh, tole ratala ena cela astro scena, pa nobene fotke. HOČEMO FOTKE! Look who's talking! Moje tudi ni nobene nikjer ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts