Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Hja ej jaz bom jutri postnil gor par fotk, ;) k že tolk govorim tukaj...., da bo fer, sem pa tam čist spregledal...

Ja, pa ja! Tako se ti samo zdi!  

contesin post, hm no pa poglej v karte, kdo bo koga nadziral...., hehe grem čekirat... neverjetno pa vendar prišlo mi je 50.50 ;) hehe, fair enough...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

uf, mas pa zelo zanimivo karto (vsaj iz tega, da je ogromno dvojcov in kozorogov)!!

kozorog ima ene zelo dobre lastnosti!! hkrati tudi dvojcek!! imata celo take obratne; tako da morda drug drugega dopolnjujeta, da ne gres v skrajnost enega!!?  POSEL!!  pomoje bos zelo dobra biznis woman! :palec:

kul, zanimivo x;)x x:Xx

še ena moja slikca z motozbora x:Dx

sem bila še orange x;)x

Haha, Bootsi, za ubijat, usnjene hlače, rokavičke, čist bikerbejba..., mi pa tle se hvalimo kolk se da nadziraz škorpijonke...., tele dvojčice se zicer ne da...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tle si pa cist drugacen, nino! :palec:

Tak mal bikovski. :inocent: xcivx x;)x x:Xx

aja, ps - sicer si v bistvu se malo ribji (tako sicer, ne -samo- na tej fotki).

:eek: - odkod pa to, hitr povej!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm ne vem od kot mi tale ribjost, s faksa je slikca, k smo meli praktikum.... jebemu zdaj me tam bobnar s pupo zmerja.... bom moral zdaj do maribora hodit riti brcat... al kaj ;)

Guest sanjalica
Je pa grozen občutek se tako...na "ogled" postavit :D :D :D (vsaj meni, sedaj, na tej strani PC)

Hudoo!

To mi delite, svaka cast!!!!! retro je zakon!!! x;)x x;)x :palec: x:o)x x:px :palec:

:onfire:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Je pa grozen občutek se tako...na "ogled" postavit :D :D :D (vsaj meni, sedaj, na tej strani PC)

Ni, Sanjalica - bos videla, OSVOBAJAJOCE je. x;)x x:Xx x^x x8Dx :palec:

kar prasi... x;)x

Picasso

Guest sanjalica
(popravljeno)

Pokowc...kaj ti je pa to za komentarja??? :) :) :)

Astra...niti približno tako kot ti mene x;)x .

Nino je tu tak...khmm...naj me nihče ne obdolži pedofilije: "za cartat" :D :vragec:

(ko bi vi vedeli, kako sem na tej strani rdečelična.... x:Ix )

---pokowc naknadno dopisal text...sam zmrdki so bili nalimani v post x;)x :vragec:

Popravljeno -> sanjalica

Pa naj še kdo reče...babe z LNF..so ZAKON... x!x x!x

Kje je že uno...Staranje in ... Marsa, tole temo lohk zakleneš.. x;)x ..je očitno ne rabimo..

Kolk je lepo..ko besede dobijo obraz... x^x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

UUUUUUAAAAAA SANJALICA!!!!!!

Saj sem vedel, da se skriva prava dama v ozadju tega nicka, spet eno totalno pozitivno presenečenje :eek: :eek: , kaj mi delate x:o)x x:Xx , saj potem se pa sprašujem zakaj ne morem spati ponoči :sori: :8): :sori: , najbolje,da še grem jaz med pogrešane, da bo mir x^x , če se takšne dame odkrivajo x8Dx .....SANJALICA, za nazaj se ne bom nič opravičeval :sori: , za naprej bom pa raje pisal samo modre misli x^x x:Ix ....lep predpraznični večer in lahko noč x:)x x:px

Ves kaj mi je vsec na tej fotki Sanjalic?

Oni prsti so tako elegantno sklenjeni pod brado - ne blefersko, pozersko, narejeno, pac pa - dejansko elegantno, prsti lepe oblike, tanki, zavihani, se mi zdi, da te delajo zivahno...

Ma, si nekaj posebnega, pa totalno si me -pozitivno- presenetila!!!

Da si dala fotko mislim!! :)

Picasso

Guest sanjalica

BorisM...a mi to ti na takšen inteligentni način hočeš povedati, naj "umaknem" svojo fotko, drugače bomo spet deležni tvojih modrih misli????

:C: :C: :C:

Guest sanjalica

Saj pravim Marsa...ko se "dam dol" se dam oreng :D ... ko dam fotko...dam svojo fotko...kjer sem jaz...pofotkana pred 24 urami :) :) :) ... me je pa sicer toliko...da sem se namučila jo zmanjšati na tak mali košček...

Prsti, saj ni čudno da so tanki, koliko "pregibov" pa naredijo dnevno po tipkovnici??? :) :) :) (hja...več takih fotk je, da si tako podpiram brado..., pa se tega sploh do sedaj nisem zavedla) .

Ti pa žugaš Marsa, a ne? :)

Borism...kolk si :palec: ...ko nas tako pohvališ...sam ni mi jasno, zakaj si vedno predstavljaš..da so dame z ostrim jezikom ...tut.. :xx!: ..za pogledat... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...