nataly 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Vidi kako si človek naredi neko predstavo - za Sanjalico bi dala roko v ogenj, da je blondina...za Astro pa, da je temna tako mimogrede pač hehe - zelo očitno se motim Sanjalica - dobro zgledaš Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Verjetno zaradi ikonc... Tudi jaz si Astro predstavljala čisto drugače... Bolj našpičeno, ne pa tako nežno bitje... Se spomnim, ko si je "drznila" pokarati BorisM-a zaradi modrih misli... ... iz mene bil sam -kizem, ko sem čakala...rafal . In res ga je bila boga nežna mehka dušica deležna.... :o|o: Ampak - ona rafal preživela; BorisM pa postal čist fajn človek. Verjamem, da tudi po Astrini zaslugi . Sicer pa Nataly; saj sem bila blond v mladih letih; sedaj sem tud...samo eni vedno znova težijo, da to niso "ostanki" blond las, ampak na novo pridobljena "sivina"... Komu verjeti v življenju? Kdo bi vedel............... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hihi..kolk je fajn slišat...da nekdo misli..da je Astra nežna dušica.. Sanjalica...men pa je Borism kul...ker je sprejel...in se je spremenil..in ga zdaj res rada preberem...ker so to NJEGOVE besede.. Ampak...še vedno sem ...nisem pričakovala, da boš kdaj dala gor svojo slikco.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Borism...kolk si ...ko nas tako pohvališ...sam ni mi jasno, zakaj si vedno predstavljaš..da so dame z ostrim jezikom ...tut.. :xx!: ..za pogledat... Dobro jutro vsem! Saj si ne predstavljam, da ste takšne dame :xx!: (jezikovno), tudi v resnici ali na fotkah iste, mogoče je to le trenuten prvi vtis, ki hitro izgine .....glede pohval, zakaj pa ne, če je pohvala na mestu in upravičena .....glede mojih sprememb, seveda smo se malo prilagodili, sprostili, saj je kar v redu tako, kot je sedaj....glede dam/ žensk, Venera je pri meni v ovnu in v 1. hiši, pa ti tole lahko marsikaj pove....lep dan in lepe praznike pa vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Borism kaj pa naj to pomeni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 dobro jutro selene in borism you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ......to pomeni, da dobita jutranji pozdrav z Amis , Selene FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 uf jzt pa ne vem al sm mau smotkota al pa je bila slika od sanjalice odstranjena...je ne najdem...na kateri strani je Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 aha, opazili, da je bla odstranjena ...........še tebi en za dobro jutro you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Sončk, dobr da si napisala, da je bla odstranjena, k sm že skor celo temo pregledala, pa sanjalice nikjer. Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Full nas je zainteresirala zdej..slišiš ti sanjalica..ko so zdej še komentarji kok zgledaš pa tak na in zdej te ni... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 na žalost, škoda ...tudi tebi en lp,S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Tudi jaz si Astro predstavljala čisto drugače... Bolj našpičeno, ne pa tako nežno bitje...Jaz tudi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 uf jzt pa ne vem al sm mau smotkota al pa je bila slika od sanjalice odstranjena...je ne najdem...na kateri strani je Pozdrav vsem! Sončk, nič nisi smotana, ampak jaz sem nekaj napisal pod njej post, da....v redu, se bom pa spet preobrazil, ti, ti Sanjalica Lep dan vsem... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ah sej sem brala komentarje...no res nisem videla slike...ampak meni se ne zdi da si napisal kaj tako groznega da bi nekdo sliko odstranil zaradi tega...no pa saj vsak zase najbolje ve ENGA TAZGA VELZGA za vse vs Lp,S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ....eh, Sončk :xx!: , pa sem ji obljubil, da ne bom več pisal samo modrih misli , če pusti fotko gor, jaz sem obljubil , ona pa žal odstranila svojo lepo podobo , ampak tisto moje mnenje o njej pa še nedvomno drži ...lep dan, Sanjalica daj fotko nazaj za tiste, ki imajo splet le v službi, prosim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 morem še jaz odstranit, k bojda da zgledam kot ena ribica/bejba... huhjej .... pa nisem ne eno ne drugo ??? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sanjalica-lepotica, ponosno se nam spet pokaži, ker te imamo radi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ...ko se "dam dol" se dam oreng ... ko dam fotko...dam svojo fotko...hi hi, oreng!! sam kje je fotka, ce je ze orng gor postnena?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Dragi moji...dala sem se na "ogled" lunatikom...tistim, ki previsimo veliko svojega časa tu gor; opazila sem, da tudi drugi zaposleni z naše firme hodijo na LNF...in nekako mi ni všeč, da bi vedeli, da sem jaz tista Sanjalica, ki tu pa tam CELO možu zblefira orgazem, ki je prevarala moža, ki...itd...itd... (ki pač napiše preveč oseben post!). Tu je razlika...; nekoč je Marsa rekla v stilu:... Lahko je tistim, ki nastopate z nickom, malce težje je tistim, ki nastopamo z imenom in priimkom in svojo fotko... In res je tako. In BorisM, nisem umaknila slike zaradi tebe... ..., nenavsezadnje, si ti bil prej delezen moje slike, kot kdorkoli drug; a ne V bistvu, pa sem takšna, kot sem...včasih divja, včasih mirna, včasih žalostna, včasih vesela, včasih si sončim zobe, včasih pa močim lica s svojimi solzami....vedno pa od enih tači.... Free; pomenilo je, da je fotka taka...da se vidijo oči, nasmeh in roke... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Je pa grozen obcˇutek se tako...na "ogled" postavit :D (vsaj meni, sedaj, na tej strani PC) kje pa si...? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Marsa je ime. Vojko je ime. Stane je ime. So ljudje, ki se pojavljajo v drugacni luči kot mi......eni.......... Tinka, tu na tej strani PC.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 morem sˇe jaz odstranit, k bojda da zgledam kot ena ribica/bejba... huhjej .... pa nisem ne eno ne drugo ???cisto v redu oven si, nic se ne sekiraj, pa tudi ce bi bil, saj to ni kaka zalitev, ane...? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 :o|o: Saj sem vedela, da se noumo dolg veselil... Saj te stekam, Sanjalica, sam... Astra - tudi jaz sem si jo predstavljala temno - prej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts