Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Vidi kako si človek naredi neko predstavo - za Sanjalico bi dala roko v ogenj, da je blondina...za Astro pa, da je temna x:Dx x:Dx tako mimogrede pač x:Dx hehe - zelo očitno se motim x:)x x:)x

Sanjalica - dobro zgledaš :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Verjetno zaradi ikonc...

Tudi jaz si Astro predstavljala čisto drugače... Bolj našpičeno, ne pa tako nežno bitje... Se spomnim, ko si je "drznila" pokarati BorisM-a zaradi modrih misli... x:Dx ... iz mene bil sam :vragec: -kizem, ko sem čakala...rafal :inocent: . In res ga je bila boga nežna mehka dušica deležna.... :o|o:

Ampak - ona rafal preživela; BorisM pa postal čist fajn človek. Verjamem, da tudi po Astrini zaslugi :palec: .

Sicer pa Nataly; saj sem bila blond v mladih letih; sedaj sem tud...samo eni vedno znova težijo, da to niso "ostanki" blond las, ampak na novo pridobljena "sivina"...

Komu verjeti v življenju?

Kdo bi vedel............... :inocent: :inocent: :O:

Hihi..kolk je fajn slišat...da nekdo misli..da je Astra nežna dušica.. x;)x x:Xx :inocent:

Sanjalica...men pa je Borism kul...ker je sprejel...in se je spremenil..in ga zdaj res rada preberem...ker so to NJEGOVE besede..

Ampak...še vedno sem :eek: ...nisem pričakovala, da boš kdaj dala gor svojo slikco.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Borism...kolk si  :palec: ...ko nas tako pohvališ...sam ni mi jasno, zakaj si vedno predstavljaš..da so dame z ostrim jezikom ...tut.. :xx!: ..za pogledat... x;)x

Dobro jutro vsem!

Saj si ne predstavljam, da ste takšne dame :xx!: (jezikovno), tudi v resnici ali na fotkah iste, mogoče je to le trenuten prvi vtis, ki hitro izgine x:Ix .....glede pohval, zakaj pa ne, če je pohvala na mestu in upravičena x:Ix .....glede mojih sprememb, seveda smo se malo prilagodili, sprostili, saj je kar v redu tako, kot je sedaj....glede dam/ žensk, Venera je pri meni v ovnu in v 1. hiši, pa ti tole lahko marsikaj pove....lep dan in lepe praznike pa vsem, Borism x:)x :palec:

uf jzt pa ne vem al sm mau smotkota al pa je bila slika od sanjalice odstranjena...je ne najdem...na kateri strani je x?x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

aha, opazili, da je bla odstranjena :sori: ...........še tebi en x:Xx za dobro jutro x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ah sej sem brala komentarje...no res nisem videla slike...ampak meni se ne zdi da si napisal kaj tako groznega da bi nekdo sliko odstranil zaradi tega...no pa saj vsak zase najbolje ve x;)x

ENGA TAZGA VELZGA x:Xx za vse vs x;)x

Lp,S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

morem še jaz odstranit, k bojda da zgledam kot ena ribica/bejba... huhjej xnckrivx.... pa nisem ne eno ne drugo ???
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Dragi moji...dala sem se na "ogled" lunatikom...tistim, ki previsimo veliko svojega časa tu gor; opazila sem, da tudi drugi zaposleni z naše firme hodijo na LNF...in nekako mi ni všeč, da bi vedeli, da sem jaz tista Sanjalica, ki tu pa tam CELO možu zblefira orgazem, ki je prevarala moža, ki...itd...itd... (ki pač napiše preveč oseben post!).

Tu je razlika...; nekoč je Marsa rekla v stilu:... Lahko je tistim, ki nastopate z nickom, malce težje je tistim, ki nastopamo z imenom in priimkom in svojo fotko... In res je tako.

In BorisM, nisem umaknila slike zaradi tebe... :D ..., nenavsezadnje, si ti bil prej delezen moje slike, kot kdorkoli drug; a ne x;)x

V bistvu, pa sem takšna, kot sem...včasih divja, včasih mirna, včasih žalostna, včasih vesela, včasih si sončim zobe, včasih pa močim lica s svojimi solzami....vedno pa od enih tači.... x:)x

Free; pomenilo je, da je fotka taka...da se vidijo oči, nasmeh in roke...

Guest sanjalica

Marsa je ime. :D

x:o)x

Vojko je ime. :D

Stane je ime. :D

So ljudje, ki se pojavljajo v drugacni luči kot mi......eni..........

Tinka, tu na tej strani PC....

:o|o: Saj sem vedela, da se noumo dolg veselil... xrolleyesx

Saj te stekam, Sanjalica, sam... xrolleyesx

Astra - tudi jaz sem si jo predstavljala temno - prej.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...