tinka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Tinka, tu na tej strani PC....ja to mi je jasno.... ok, razumem, zaradi sluzbe, jasno!...mi je bilo samo malo smotano, ko tukaj dve strani razpravljajo/mo o tvoji sliki, ki je ni :o|o: ni panike, samo sem jo iskala, pa me je zato zanimalo, kje se skrivas Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Marsa je ime. Vojko je ime. Stane je ime. pa Mateja je tud ime funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ja. ... res je Sanjalica - sicer sem VEDELA oz. pricakovala tole, zato sem letela prec gledat dons semle, in nisi se mi izneverila. je pa tole res - imamo 2 strani komentarjev, do stropa skacemo nekateri in tko...Ti pa ck. Moram ti priznat, da si v postih in dnevnem obnasanju veliko bolj muhasta kot delujes na fotki. Kje imas Luno ze? ni me pa presenetilo, da sem nekje zasledila, da si po ascendentu vodnar - to si meni videt po fotki - s kozorogom. V glavnem - pejt se solit. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 In BorisM, nisem umaknila slike zaradi tebe... ..., nenavsezadnje, si ti bil prej delezen moje slike, kot kdorkoli drug; a ne ...O.K. saj te razumem Sanjalica, tvoja volja, kakor se boš odločala in kako si se, vse spoštujem , tudi tvoje zaupanje glede fotke, ki sem jo že res prej videl, zato HVALA , nič se bati, še vedno smo iskreni in vredni zaupanja ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ma ja, eni so iber talent za iskanje pozornosti na iber glup način Samo da ti (p)ostanes pameten Bobnar... In da tebi uspe zadržati pozornost s svojo genialno izvirnostjo ... Jaz, Sanjalica sem in bom bom v tuzemeljskem življenju pač vedno iskala pozornost na iber glup način... ! (drugače ne vem) tistim, ki v svoji iskrenosti, srčnosti in preprostosti uspejo in zmorejo drugače... Marsa, sonce/kozorog, luna-uran-mars-pluton/devica, asc/vodnar, venera-merkur/strelec, jupiter/bik, saturn/riba, neptun/škorpijon... to sem jaz Sicer pa ... nisem se ti smela izneverit Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 luna-uran-mars-pluton/devica,AHA! asc/vodnarJa. Prav zares, to sem sele zadnjic nekje zasledila, pa pomislila, pa ja, to je to...venera-merkur/strelecPih. He! Hehe, zdaj se pa ti matraj pa tuhtaj, ko si mora folk kar ustvariti zdaj sliko, ko bere tam o tebi (fotka) pa nic ne steka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 AHA! Pih. He!Saj jaz tud nič ne štekam... obrazlaga asc. mi sicer ni "kompliment"...je pa v njem veliko resnice :o|o: ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 jest tut zgrešila sanjalico :o|o: Astra - res si angelska na tisti fotki Rachek - kul. Kristalka - bravo bejba! Divja v sedlu El Nino - pa res nežno izgledaš... Na ikonci si bolj filozofsko razpoložen gimme more.... SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Sanjalica, te razumem... čeprav škoda , samo sem jaz tudi o tem razmišljala pred objavo moje malenkosti in sem prišla do zaključkov, da tisti, ki me pozna, bo že po mojem vrstnem redu besed, vedel da sem to jaz , po načinu izražanja, po tem da skoz trubim moj angelček, pa rokomet.... sem iz krajev, kjer se vsi poznamo med seboj, mene pa še tolk bolj zaradi narave službe ... sem bila v dilemi, po drugi strani pa to sem pač jaz... stojim za besedami, čeprav večkrat napišem kako neumnost, al pa, da odnos med nama šepa... in? r...To povem tudi naglas.... mislim da tudi kakšno neumno treščim, če me sprejmete vi naj me sprejmejo tudi ostali, če ne ne poznajo prave Ksenije. Ok v temi varanje in podobno nisem sodelovala(mogoče če bi napisala, da sem mojega varala, bi tudi krepko razmislila...), mam pa zanimivo povprečje Pa je padla odločitev... kaj mi pa morejo, morejo aja pa še to... mogoče je pa ravno v tistem trenutku kdo od tistih,ki me poznajo bil na lunci, ko sem fliknila slikico gor, tko da bi bila škoda, če je škoda že storjena.. sicer pa pri meni ni tak problem slikica kot pomladno razmetavanje, ker veljam za ful resno osebo aja tisti pih... a se moram kaj zamislit.... jaz tud lastnica tega v strelcu :o|o: Sanjalica odločitev je pa itak samo tvoja... včasih smo v kakšni svoji odločitvi tudi prehitri... tko, da uživaj v dnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Sanjalica Ma jst tud zarad službe najbolj nisem dala fotke gor.. in pol vidjo kolk visiš gor lahka, pa kdaj in vse osebne fore, pa to nč ne smeš komentirat. No, nis tak sproščen kot inkognito. Jst štekam. Ha kak so kozoroginje zategle.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 zdej sem si "kupil" se par tednov časa preden bom moral dat še kako fotko gor.... pa lahko naprej debatiramo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 pa dajmo probat, če bo uspelo... da ne bom samo neki otresala ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 prvi trenutek sem mislila da sebe vidim tule no pa ni čisto tko...super Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Topla ženska z žalostnimi očkami..... Malo sončka, veselja v njih...Coccinelle ... aja, saj lahko -kizma tudi (posti dosti bolj "navihano-živahni" kot fotka..., zato pogrešam nasmeh ) p.s. Mogoče pa so samo zasanjane...................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hecno, tole... na večini fotk ali delam nemogoče grimase ali pa se držim kot kup nesreče Tale je pa sneta z ene gasilske (tenutno nimam nobene 'normalne')... pol ure čiiiiiiiiis, pol ko maš ša poln kufer vsega, te pa pritisnejo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hecno, tole... na večini fotk ali delam nemogoče grimase ali pa se držim kot kup nesreče Tale je pa sneta z ene gasilske (tenutno nimam nobene 'normalne')... pol ure čiiiiiiiiis, pol ko maš ša poln kufer vsega, te pa pritisnejo En moj kolega je pravil gasilcem, da so namizni hidranti. Ti na kakšni naši takratni veselici ne bi nikoli tako dobro izgledala, kot na tej fotki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Stane - ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ... pol ure čiiiiiiiiis, pol ko maš ša poln kufer vsega, te pa pritisnejo Coccinelle - zanimivo - mene na tej fotki spominjas na Daisy (ona pa je Lev/Riba - a nisi ti Riba/Lev ali Riba/Strelec?). Lustna fotka, res pa nekam kiselkasto gledas, a si vseeno fajn gor. Sploh pa je fajn, ko si dala fotko. Ne pa tko k... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Coccinelle - zanimivo - mene na tej fotki spominjas na Daisy (ona pa je Lev/Riba - a nisi ti Riba/Lev ali Riba/Strelec?). Ja, Riba/Strelec z luno v Dvojčkih - čisto nestalna ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hm, pa res... samo imas nekaj stalnega - morda imas kako venero ali merkur v Vodnarju ali pa imas kaj celo v kozorogu.Kak mars bi tudi lahko imela v strelcu, sicer pa je ta vibra ze ascendent... Prav lustna si na fotki. Bravo za pogum! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ja, Venera Kozorog, Merkur Vodnar.Pesjan Mars pa retro v Levu. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 A nisem napisala? Leva tudi vidim pri tebi, pa zdajle vidim, da nisem podala tega.Je pa drugace, ker sem te ze v zivo videla (to je tudi razlog, da se ne navdusim tako zelo kot npr. pri sanjalicini fotki - ki je zdaj ni, a ko je bila - ker ne samo, da mi je bila vsec, sem jo prvic videla in me je presenetilo, da je dala).Lev se ti vidi precej, bi rekla - nenazadnje tudi zaradi velikosti (*Cocinele je precej visoka, morda celo 10 cm visja od mene, no, sicer pa vsaj 5, tako da je ziher cez 175). Stalni v ASC so veckrat visji - Strelec pa ima recimo dolge noge (to pa tudi imas, pa se riba 'pomaga' tule - strelci in ribe so po defoltu dolgonogi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Dragi moji...dala sem se na "ogled" lunatikom...tistim, ki previsimo veliko svojega časa tu gor; opazila sem, da tudi drugi zaposleni z naše firme hodijo na LNF...in nekako mi ni všeč, da bi vedeli, da sem jaz tista Sanjalica, ki tu pa tam CELO možu zblefira orgazem, ki je prevarala moža, ki...itd...itd... (ki pač napiše preveč oseben post!). Tu je razlika...; nekoč je Marsa rekla v stilu:... Lahko je tistim, ki nastopate z nickom, malce težje je tistim, ki nastopamo z imenom in priimkom in svojo fotko... In res je tako. In BorisM, nisem umaknila slike zaradi tebe... ..., nenavsezadnje, si ti bil prej delezen moje slike, kot kdorkoli drug; a ne V bistvu, pa sem takšna, kot sem...včasih divja, včasih mirna, včasih žalostna, včasih vesela, včasih si sončim zobe, včasih pa močim lica s svojimi solzami....vedno pa od enih tači.... Free; pomenilo je, da je fotka taka...da se vidijo oči, nasmeh in roke...hm, ja sej to sem mislu oz. taksno fotko, kjer se vidi obraz.hm hm, ali si ti mislila kaj drugea? oz. ali si ti mislila, da jaz mislim kaj drugega?konec koncev, morda res dajem vtis ne-prizemljenosti, glede na moje pisanje !??,toda, nekako se kar drzim nekega zeljeno zastavljenega ritma v sistemu delovanja LNF;ki pravi, da naj bi dolocene vsebine bile pisane v dlocenih temah!potemtakem, CE si mislila, kar mislim, da si mislila , bi uporabil temo fotke-nude.anede sicer pa, ce ti povem, da me prav boli k. ce kdo postne fotko gor al pa ne!ce jo, fajn, da vidim osebo, ce ne pac njegova zelja.morda gre pri tvoji predvsem zato, da so drugi govorili o tvoji fotki, jaz pa ne bil na tekocem;kar mi ni najbolj ljubo; sploh ce nekje (kot ta forum) dodajam energijo oz. ustvarjamo nekaj SKUPNEGA! anyway - lep dan tebi in ostalim ljudem!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 AHA! Pih. He!Saj jaz tud nič ne štekam... obrazlaga asc. mi sicer ni "kompliment"...je pa v njem veliko resnice :o|o: ... mah, zakwa pa!!?? Device so pa ja cist vredu!! prou fajn pravzaprau!!lepo na zemlji, morda vcasih ze toliko, da zgledajo za 'normalno' pojmovanje celo odbite.device so zemlja!! in na zemlj ise prau fajn pocutim (ker je sam skoraj nimam); torej cisto vredu si!! docim.. hm, kozorogi <_< , recem samo: pa kwa!! torej pa kaj pol, ce .... malo jih je treba razrahljat, kakor zemljico, ki je prevec trda vcasih.nezno ali mocneje, ce je potrebno. sploh, ce se upirajo in konstanti.se dobro, da mas ASC vodnarja, ki ti rad svezine prinese med sonce.sicer pa, kakor le tudi meni, so zemeljska bitja lahko zelo lepa, prijetna in celo pomirjajo!! veliko srece med nebom in zemljo!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts