El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Joj sorchy Dvojcicam - ampak saj tega ne iscejo tle, v Horoskop in videz pa sem ziher rekla oz. vkljucila tudi Dvojcice. Saj pa pravi el nino, to je se bolj kompetentno mnenje... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ja marsa, kaj čmo , se nam je. najbolš dečki, da priznamo (saj nam bo pol pou oproščeno )...........a ni lepo, da smo mal utrgani?.......pa saj veš, da znamo bit tud resni, pa prisrčni, pa sočutni, pa veseli, pa spodbudni...........pa ne vem kakšni še.........pa ne mormo vedno pisat na kakšno temo "čvekarije kar tako".......sorči lohk se pa zgovarjamo na pomlad you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Sodnik pa bo ja kavalir, ne Cist se vam je ftrgalo dans al kaj? A vidiš Marsa koliko se moramo truditi , da bi lunatki prilepili svojo podobo semle , še dobro, da imam potrpljenje ....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Jaz tudi zamudila Sanjalico (valjda, če glavo v loncih tiščim ). Coccinele kako topla si ....nisem si znala predstavljati kako izgledaš..in res malce podobna Mateji na prvo žogo Pa vidim,da vas kar nekaj razganja... ....v skladu s časom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hehe, če se ne motim je moja slikca predzadnja gor, torej prosim lunatiki, (predvsem pa lunatke) fotke gor...., Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Apel podobo svojo na ogled postavi... in dobi cel kup simpatičnih odzivov Marsa - obvladaš, saj nisem dvomila (btw 181 cm)Free - ja, zgleda, da imava kar nekaj skupnega Borism - šport pa mora bit Mick - a ti prideš v LJ al moram jaz v MB ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 coccinelle xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Mick - a ti prideš v LJ al moram jaz v MB Maš rajši meglo al sonce? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 kako eleganten obvoz......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Mick - a ti prideš v LJ al moram jaz v MB Maš rajši meglo al sonce? Izberita meglo na soncu v Celju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Huh, mislim, d bo tale predlog od Staneta najbolj fer Cosma, Amis ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Sanjalico sem zamudilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o|o: Conccinelle - strelec pa riba, praviš (jaz tudi!) Kristalka, tisti dve z zbora motoristov Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Boš ocenil najino kompatibilnost? Ejga Mick..... sam nekej se duvaš tle, fotke pa še kar nis napopal Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Boš ocenil najino kompatibilnost? Ejga Mick..... sam nekej se duvaš tle, fotke pa še kar nis napopal Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ...."v živo" al pa nič Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ma tale mick čist prav, če bi me kdo rad videl od zdaj naprej sem dosegljiv v kafičih in na luninih partyih... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ma tale mick čist prav, če bi me kdo rad videl od zdaj naprej sem dosegljiv v kafičih in na luninih partyih...jaz se prav nič ne grebem... x:Dx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 No, končno spet ena fotka tukaj! Sstane, a tole tvoja vnuka? Se mi zdi, da ima ta manjši učke po tebi. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Ma tale mick čist prav, če bi me kdo rad videl od zdaj naprej sem dosegljiv v kafičih in na luninih partyih...kaj pa avatar sej te vidimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ni vse črnobelo.. Kristalka Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kot tudi ni vse vijolicno zeleno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 No, končno spet ena fotka tukaj! Sstane, a tole tvoja vnuka? Se mi zdi, da ima ta manjši učke po tebi. Tamara, imaš pa dober spomin Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Saj res, Stane, ja, meni se tudi zdi tole, dobro opazujes, Tamara! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 res je, tamali ima oči po dediju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts