Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 bratcalustkana dva, cmok, cmok, cmok ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kakšna 2 srčka ...pol more bit pa tudi dedi fejst, če so vnučki taki. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Vnuki so dejansko druga kopija dedija a ne... In če so vnuki taki...cart....bemti, le kakšen je potem original To mene matra firbec x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kakšna 2 srčka ...pol more bit pa tudi dedi fejst, če so vnučki taki.Sta bolj po babici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Cvika Sstane, cvika; se boji preveč povpraševanja................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 lustkana dva, cmok, cmok, cmok ... Jaz bi tud bil mali mulo huhu, saj skoraj sem ... hehe, sicer pa tisto dedi pa vnuki da kao kopije kar drži, moj deda oven, je mel glih tako frizuro, in podobna nagnjenja.... (ala znanost) hehe, pa par tisti hudomušnih, lastnosti in oči jasno..., seveda moj deda ni jedel zdrave soli pol pa :xx!: ... vnuček postane original... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 to Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 sam jz nism hanter, sm un mal viši Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 a tist z rogovi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 a tist z rogovi? res imaš dar opazovanja Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Ni vse črnobelo.. Kristalka wau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Kot tudi ni vse vijolicno zeleno? kaj pa veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Aaaa dvojčica bejžmo da se ne bo uresničila tinia prerokba, in spet ne bom prišel do škorpijonk, ko se bom ustavu v zraku..., hehe, fino je vsake tolk časa videt kako dvojčico pa čeprav bolj vijolčno zeleno.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 heh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Sstane, vnuček je res izrezan dedi .... še tko podobno se nakremži, kajne A kakšno vnukinjo maš tudi? SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Sstane, vnuček je res izrezan dedi .... še tko podobno se nakremži, kajne A kakšno vnukinjo maš tudi?Ne, da bi vedel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Marsa je ime. Vojko je ime. Stane je ime. Če si Bern, te marsikdo vpraša "Kako vam je pa ime?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Če si Bern, te marsikdo vpraša "Kako vam je pa ime?" Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 kje so pa fotke?? :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 sem htela spet eno mojo gor dat pa........je en morem dol potegnit :o|o: smo se zadnjič pri tehniki v šoli slikale....pa je učitel dal na net, downloadat pa jih ne grestrani vam pa ne povem, ker so ene slikce blazno čudne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 I'm on the run, I'm chasing guys for fun...Huhu jeah, pa si se izdala.... I'm on the run, I'm chasing Kris's pictures , just for fun.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A niso fotke slike? |Zakaj pise fotke, ce ni slik? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 A niso fotke slike? |Zakaj pise fotke, ce ni slik?ne sekiraj se.......itaq je isto in obojega primanjkuje Huhu jeah, pa si se izdala.... I'm on the run, I'm chasing Kris's pictures , just for fun.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Uhja, kako utrudljivo... lovit fotke motoristk.... poveš stran Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts