Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

x:Dx ta moja desna noga x:Dx ( mi je bilo žal včasih ker ni leva in se ne sklada z naslovom filma Moja leva noga)

To so poletni zračni **škorenjci**, lahko jih vzameš kot modni dodatek ali nujno zlo ali pa nekaj kar pomaga nogi zaživeti nazaj življenje, ki ga je imela pred D trenutkom. Dobiš na ortopedski kliniki oz. bolje založenih trgovinah x:Dx ....da ne bi zdaj morila s tem..... :o|o:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Opa sori folk, Prsti srbijo, kitara kliče, Mick poje can't always get what you want.... to je to ja you get what you need.... :) danes sem nekam dobre volje, ja, spet sem jaz jaz, oziroma jaz jaz, hehe :) al kakorkoli, tisti pravi jure ki sem si všeč... :)

torej kje sem bil preden je pršla tolk dobra pesem, Kje so pa ostale fotke? lunatkov in lunatk, je že čez 2000, fotk je pa tu manj kt 20, recimo eno stotino... vsaj ta resni... .:) bi lahko kako gor prflikali, taki k mamo več kt 1000 postov, ? a bi šlo to, al boste spet stisnli rep med noge.... pa čačaw...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

juhu! ratalo je!!!! xsmx

na, takole jaz zgledam nekje okoli leta 1923....ko sva z ito rino se hodili v kavarno slon na kavo.... x:Dx x:Dx

malo cudna fotka...samo je z vozniske...ni bilo druge zaenkrat, sem samo hotela delit tole z vami, ker mi je kul,

da ste se pokazali....!

xsrcx :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Kmalu bom dala Nordicino fotkico gor  
hehe ti kar obenem pa cestitam za 1000 :)

ti pa kaj nisi v soli ob taki uri ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tinka, res si me spomnila na ito rino x:)x ...pa še ostale bejbe iz ČB filmov, zelo qulska slika x^x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najprej jo spedenaj (recimo v Fotoshopu) na primerno velikost (*naj bo cimmanjsa - po pixlih). Potem jo shrani za web (save for web).

MARSA!!!!! x:Dx Včasih te je pa res luštno brat, se človek full nasmeje :P ... A ji jaz dodatno razložim, kako se ISO images dol vlečejo, pohajo cedeji pa cracka programska oprema, vredna 250.000 (čeprav Photoshopa še nisem)? x:px

ja haloooooo!

ker hudo dobro zgledas na tej fotki....kje mas zdaj tvojega leva....?

a ti samo neka ribjost tolce ven...? x;)x  x:Xx

kwa?? xrolleyesx :eek: aja x:Ix x:Ix

0 ne stekam?? kwa je to lev?? x:o)x

da mam kaksen miljon dolarjev, bi hitr ratu 1 taprav lev na momente, verjetno x:Dx x:o)x

free o la la (ne smem prevecˇ komentirat  x;)x )

enakega mnenja x;)x

sicer ste pa vsi :palec:

zakwa ne?

ja haloooooo!

ker hudo dobro zgledas na tej fotki....kje mas zdaj tvojega leva....?

a ti samo neka ribjost tolce ven...? x;)x x:Xx

kwa?? xrolleyesx :eek: aja x:Ix x:Ix

0 ne stekam?? kwa je to lev?? x:o)x

un k ni desn pa k ti vn touce kdaj :eek: :8): x:Dx

Kdo lahko spremeni svet?

un k ni desn pa k ti vn touce kdaj  :eek:  :8):  x:Dx

kako tolce?

dej ti men malo ozavesti tole, ce hoces ?? x:o)x :eek: xrolleyesx

kdo koga tolce? zakaj ga tolce? pa kdaj ga tolce? ha ha ha x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

lahko se, s cem ga tolce in cemu ga tolce?

un k ni desn pa k ti vn touce kdaj  :eek:  :8):  x:Dx

kako tolce?

dej ti men malo ozavesti tole, ce hoces ?? x:o)x :eek: xrolleyesx

kdo koga tolce? zakaj ga tolce? pa kdaj ga tolce? ha ha ha x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

lahko se, s cem ga tolce in cemu ga tolce?

vsake toliko te kje preberem, pa govoris o svojem levu, in kako ti po levovsko to in ono naredis, reagiras, karkoli.

ma, ce si ribica, (in po moje si kar mocna ribica, oz. ribak x;)x x:)x ), potem ti levcek vsake toliko pac prevzame igro...

in ti tolce ven...izpod lusk.... x:Dx x:o)x

tako nekako....a se razumeva....? da ne bo kaksen krapek uzaljen...?

v bistvu nihce nikogar ne tolce, z nicemer, in sploh nihce ni udarjen... x:o)x x:)x x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

vsake toliko te kje preberem, pa govoris o svojem levu, in kako ti po levovsko to in ono naredis, reagiras, karkoli.

ma, ce si ribica, (in po moje si kar mocna ribica, oz. ribak  x;)x  x:)x ), potem ti levcek vsake toliko pac prevzame igro...

in ti tolce ven...izpod lusk.... x:Dx  x:o)x

tako nekako....a se razumeva....? da ne bo kaksen krapek uzaljen...?

v bistvu nihce nikogar ne tolce, z nicemer, in sploh nihce ni udarjen...  x:o)x  x:)x  x:)x

krapi so ze zdavnjal pozabili na samopomebnost; no ja levi se se vcasih spomnijo x;)x

ceprav pa tudi krapi na svoj luskavi nacin.. morda samopomilovalno.; docim levi prav nasprotno.. zdaj pa vedi kako in kaj x:Dx x:o)x

no faj, da nikogar ne boli! x:)x

jas itak veliko hecam, morda po levje? x:Dx x:Dx tune pa morda bolj resno vse jemljejo... tako, da mi je kombinacija kar vsec, ce se levovsko izrazim x;)x

ampak, da ne posvecamo prevec pozornosti mojemu levu zdaj x:Dx x:Dx x:Ix

.......seveda sem v šoli......  ........računalništvo.........učitl vse pusti  
hehe ja tko je to zanas k vse znamo pr računalnštvu... sej še prav da vse pusti... kaj pa naj druzga človek če vidi da zanš.... pejd se igrat.. nared nek lepga...

Rachek - kwa - a kozle streljam? :8): x:o)x x:Xx x:Ix x;)x

BigM - x:Dx x:Dx

Tinka, ti si to?

Ti imas potem tudi arhaicno faco, kot Ich (so mi vedno tole 'naprej metali', tale 'arhaicni videz' - no, saj, a nisi Rak po ASC - jaz pa imam stelij v 4.)...

Fajn, da so fotke...

Saj tisti, ki pa noce, pa je ne da.

Aja, skoraj vsi, ki smo gor, smo ze kdaj objavljali fotke svoje tule, navadno v Dnevniku (tako Free, Mateja, Nino, Rachek, Aakhut, Kristalka, Contesa, ...) - tako da meni se to zdi kul...

Saj nihce nikogar nic ne sili.

Saj jaz tudi ne hodim na nudo, pa ce se vsi ookoli mene slecejo ali celo iz koze. x:)x :8): :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tinka, ti si to?

Ti imas potem tudi arhaicno faco, kot Ich (so mi vedno tole 'naprej metali', tale 'arhaicni videz' - no, saj, a nisi Rak po ASC - jaz pa imam stelij v 4.)...

dvakrat ja...jaz, rak asc... x:)x

itak da je vse po zelji...mene ne moti, ce se ljudje ne zelijo pokazat...tudi nudo mi je ok, samo ne, kadar si jaz ne zelim x;)x x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

.......seveda sem v šoli......  ........računalništvo.........učitl vse pusti  
hehe ja tko je to zanas k vse znamo pr računalnštvu... sej še prav da vse pusti... kaj pa naj druzga človek če vidi da zanš.... pejd se igrat.. nared nek lepga...

:palec: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...