Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

O?

Koncno, in tako lustno!

Selene, neverjetno ti je podobna tamala, potrjujes 'lunino pravilo mam'. x:o)x xcivx x;)x x:px

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Prima in pogumne punce!!! :palec:

In se tak odnos do naravnih zadev (glina)!! :palec: :palec:

Cestitke tamali... - in mami. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa vilinski simboli (v zvezku, na stabilkah x;)x ), pa lovilec sanj bolj nad njeno glavo, pa vija vaja x:Dx

ja glina je pa itak zakon... sedaj razlaga to tudi ostalim dekletom, pravi ma glina je zakon x;)x

aja pa bolj kot ne vegetarijanka ( če ravno mora kje potem poje kakšnega purančka...al pa košček suhe salame)

Pa se 'mi'..

(*nismo ravno mi, so pa nase mucke)...

Picasso

Nekaj me zanima,,

Se vam je ze zgodilo, da ste se slikali za male slikce - tiste za potni list in osebno pa niso izpadle tako kot bi morale..

Pred kratkim sem se sla slikat k enemu zelo znanemu fotografu - nasproti Name v Ljubljani in temu primerna je bila tudi cena ( kar 3x vecja kot normalno). Pricakovala sem kvaliteto pa sem dobila slabo osvetljene slike, ki so imele nekaksne fleke. Ko sem rekla, da tega ne bom placala, ker je nekaj narobe, sem dobila odgovor, da niso oni krivi, da je tako izpadlo, ampak je kriv moj pulover, ker je crne barve in se ne ujema dobro z ozadnjem.. Nikoli ne grem vec tja in resnicno NE priporocam, da se tam slikate..

grozno.

drugič vsekakor izberi dražjega fotografa.

:palec:

U mucka z modrimi očmi in umetnica ;)mmm hja očitno se pomlad začne s petnajstim aprilom..., vse kar je prej je prezgodaj....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Spodaj pod smeškoti imaš dodane datoteke. Pritisneš na gumb Browse (tako piše v ang. verziji Internet Explorerja) in poiščeš datoteko, ki jo želiš pripeti. Še prej preveriš, da je dolžina ustrezna. Biti mora manjša od 25600B, kar je točno 25kb. To pogledaš tako, da odpreš raziskovalca, poiščeš datoteko, ki jo želiš pripeti, klikneš nanjo z desno in Lastnosti in pogledaš, da ne presega 25kB. Če presega, jo moraš z orodjem, kot je na primer Slikar, pomanjšati.

hm ja, en digitalc se obeta s prvim majem... ko pridemo v EU bom jaz pofotkal moja dva bratca, pa starše pa naše hrčke ;) huhu, mojo kitaro, računalnik, babičine rožice..., da ne pozabim mene ... ;) haha, do takrat pa besede, besede, besede
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no, tale luštna deklica je selenin sonček :2src:

Uuuuu....res pravi sonček....... xokx ....bemu maš že vlko hčerko :eek: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz bi tud nekaj zapopala pa ne gre,.... Marsa HELP!  x:)x

Kako si drznes Znova, me takole klicati (help, kot ful je nujno), zato da v temo Nase fotke postnes enega tujega psa (+ se enega se bolj tujega)!!

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...