Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx xzobkox xzobkox xzobkox

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Ni v zraku...v tebi... :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz bi tud nekaj zapopala pa ne gre,.... Marsa HELP!  x:)x

Kako si drznes Znova, me takole klicati (help, kot ful je nujno), zato da v temo Nase fotke postnes enega tujega psa (+ se enega se bolj tujega)!!

Kaj si pa tako zoprna? Tako se rece, help... Saj ti nisem ob treh zjutraj zvonila na domaci zvonec.. Mislim halo.. A je kaj takega v zraku, da vas vse napenja? x;)x

x^x x^x x^x

Res, x:Dx , nisi, thanx!! (*ker so mi ze... )

Imas prav - tule pa sem res bila zoprna... (x:px - tule pa res! xDDx x;)x).

Ampak Help! - jaz takoj pozorna, aha, oho, pol pa neke pasje fotke... saj je ok, ja, sama sem pa tudi... in vse... a vseeno...

Aja, saj res... itak ne beres vec in ne bos komentirala... no, ampak da ne odides ravno, ko sem jaz bila tecka. ;)

FB! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uspelo mi je.. haha  x;)x

bravo ratal x:Dx :palec:

- a to so nase fotke x:Dx x:Dx

se ne spomnm da bi kdaj tko zgledu x:Dx razen po kaksnem zuru x;)x

:sori: ja, ce lahko das gor svojega sina, al pa svojo frendico, das lahko tud psa od svoje frendice.. A ni tko?Kje pa je una tema kamor smo vse fotke - razlicne dajali? Ne najdem je..

ja, men je cool tut ce das sosedo al ap soseda x:Dx

se le malo hecam, oz. te fsi mal hecamo x:o)x

...res je tale pravi :eek:  x?x , potem ga pa ja vzemi k sebi, ker vidim, da te res hoče x:Dx  x:o)x  x;)x 

jaaaa x;)x

hehe, stala sem na terasi, ati je mel fotoaparat pripravljen, jaz sem mu pomahala...on pa nazaj x:Dx x:Dx

Guest sanjalica

Aira... vauuuuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek:

Koketa, lepotica.... :palec: :palec: :palec:

Vedno bolj ugotavljam, da je tukaj na tem forumu več dobrih bab kot dedcev... :o|o: :o|o: :o|o:

A bo treba spol menjat al pa se med lezbe spravt... x;)x x;)x :vragec:

Opsala!! x^x x8Dx :palec: :palec:

Wow, prav zares! Aira, dobra bejba, huda zapeljivka! :palec: x8Dx

Kristalka - ti pa luschy, itak, tak al tak.. x:Xx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:onfire: :inlove: Aira ;) kaj je pa to nelojalna konkurenca, contesi.... ;) huhu, tole bo pa še kul, bomo meli kaj zbirat na miss lnf ;) no vi kar kremljajte jaz grem še enkrat pogledat fotko....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tehtnica vs Scorpia... hm ajd, strokovnjaki bi rekli no Contes(t).... huhu zanimivo ja res je zmer več dobrih bejb na forumu..., tipi smo pa zmer isti.... x8Dx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...