Guest sstane 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Aira... vauuuuuuuuuuuu Koketa, lepotica.... Vedno bolj ugotavljam, da je tukaj na tem forumu več dobrih bab kot dedcev... :o|o: :o|o: :o|o: A bo treba spol menjat al pa se med lezbe spravt... Meni pa paše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Men tud Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 thx everyone mačona- zakaj pa nevarno saj pravim da sem bolj občutljivček..... krempeljčke pa itak skrivam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Aira Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Aira, spet eno prijetno presenečenje , uh, spet bom moral paziti na besede , res same dobre dame med nami , ampak Sanjalici, bi pa resnično dal en velik minus, danes me je pa prvič negativno presenetila ....lep dan še naprej FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Borism zakaj? Ker je nekje povedala svoje mnenje, ok nisem vsega prebrala, tko da ne vem, kaj je bilo, ampak kolikokrat te je pa pripravila do smeha, he Borism, mislim da si potem tudi jaz zaslužim minus, ker govorim tisto kar mislim... ane aja Aira uau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....Selene, me je kar presenetilo njeno mnenje o moških :xx!: , saj itak vsak sam ve zase....100 ljudi-100 okusov....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 itak da je več dobrih bab kot dedcev...kolk pa je slik od dedcev Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....saj je tudi žensk več tukaj , ko jih bo polovico od vseh objavilo fotke, bom komentiral kaj več, me ne skrbi, jaz sem svojo pripopal, takšen kot sem, pač sem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Aira........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Se sam vprašam kaj bo prinesla ta pomlad... same lepe bejbe na lunin net huhu... nekaj za moj okus tu stari maček... (pa vseeno še dovolj mlad...) ... mmm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 hehe, tipi ste sramezljivejsi, samo lajate, grizete pa ne... 200 nula za bejbe! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 BorisM; oprosti. Res nisem tako mislila, kot je mogoče izpadlo. Ljudje smo takšni in drugačni. Tvoja slika...ne ujame tvoje duše... Sama trdim, da je fotografija v letu ujet trenutek; igra svetlobe in barv...niti približno to, kar smo... In če sem te neprijetno presenetila, te bom do konca presenetila neprijetno BorisM. Mogoče je fotografija ... narobe posneta; ne vem. Verjamem, da je v resnici v tebi veliko več energije, moči, življenja, kot pa jo je prikazala slika. Tako mislim. O vsakem formovcu si naredim svojo fotko....in mogoče sem moške (fante) veliko bolj zadela, kot pa ženske. Do žensk sem verjetno bolj kritična. Astra...me je spravila čist na kolena (s svojo romantično pojavo) Mateja ... s svojo krhkostjo (bi rekla da je bolj "močna persona")Aira...čist iz konteksta, kot sem jo naslika (micken živec je bila v moji predstavi)Sončna Vila... to je tista smehulja...pozitivka, da se kar režiš... in še in še in še... Od moških pa... zate sem rekla... Free in ElNino lepotca... (še en lepotec je bil na partyju in ne vem kdo je...)Mick in Volkec pripopala tko majhno sliko, da sta izven konkurence Sstane tako "domač" da...ga kar vidim, kako leži na sedežni in pravi: "Draga, pir iz hladilnika mi vrži ... " BorisM; Sanjalica ni človek, ki bi če tako ne mislim. In žal mi je, da sem te razočarala; ampak - to sem jaz. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Men ste pa res...ampak res...čist zares vsi lepi...pa kakršni ste že od zunaj... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 O.K. Sanjalica, saj ni problema, saj nisem jezen, pač tvoje mnenje o moških, glede energije se pa ne bojim, mogoče sem sedaj energijsko res bolj močan kot predlani, ko je nastala fotka, zase je imam vedno dovolj, tako, da ni pomanjkanja ...nič se ne obremenjuj Sanjalica , kolikor imam pač izkušenj od prej ali od oseb, ki sem jih tukaj spoznal v živo, da so še vsi bili presenetljivo veliko bolj fejst v živo, do sedaj je bilo še zmeraj tako, duša se pa ne slika takole , dušo pa moraš čutiti .....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 hehe, tipi ste sramezljivejsi, samo lajate, grizete pa ne... 200 nula za bejbe! ...kdo to laja , če je užitno tudi nežno ugrizemo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kristalka ... ampak motor nekak bolj paše zraven tebe kot zajček kajne Aira ... zanimivo, po uni 'zmontirani' fotki (by tvoj brat) sem si te mal drugače predstavljala...presenečenje ob tvojih skodranih laseh... sicer pa gre tvoja podoba prav lepo v sklad s tvojimi posti. kul. še enkrat hura za vse pogumne in srčne lunatke, ki so svojo podobo delili z ostalimi ! borism, kaj ko bi ti eno svežo fotko, z "več energije" pripopal? SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Kristalka ... ampak motor nekak bolj paše zraven tebe kot zajček kajne hm, ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 borism, kaj ko bi ti eno svežo fotko, z "več energije" pripopal? Freya ne mi čitat vseh misli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sanjalica, kok si dobr napisala... Stane: 'pir mi vrzi!' Mene pa nisi nic, da sem te na kolena spravla al kaj takega... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Freya drugo leto , ne limam več fotk gor , po tem kloftanju, saj definitivno je, da je tisti, ki je skrit zmeraj bolj zanimiv , ne bom si delal več reklame ....lep večer vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Eh zdaj! :xx!: kaj je zdaj to!! Bo-ris, Bo-ris, Bo-ris, Bo-ris! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Free in ElNino lepotca... (še en lepotec je bil na partyju in ne vem kdo je...) pa je naredila dober vtis Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ma-rsa, Mar-sa, Ma-rsa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 rsa... :o|o: Kaj se cmeris zdaj? Boris? kaj te briga, madonca, daj 150 fotk (kot jaz) gor, pa bos tudi tezje opredeljiv kar takole.Ce das eno tam, nekaj od dalec, zabrisano ali kaj jaz vem, je drugace.Ma. Kaj je zdaj, upam da se malo hecas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts