borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 No O.K. bom pa umaknil cmerice, Marsa ti si le medijska oseba,pa še fotogenična povrhu, če se hecam , hja, zakaj misliš, da bi se pa, mogoče se premislim, ko večina objavi in pusti svoje "pojave"tukaj ....lep večer Marsa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pa kaj ni bil boris tisti k je čist kul dečko pa vredu zgleda..... hm hm, na keri strani je fotka? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Boris jaz sploh nisem fotogenicna! Na treh fotkah od tristopetdesetih pa sem ja lohk vsaj priblizno ok... :o|o: Povsod delam face.. in ne.. nisem...Ampak saj - taka pac sem, kaj cem zdaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 >Ma ja saj zato, Nino, ne vem v cem je fora!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 in spet ena stran brez fotk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 saj na prejsnji so bile - tvoje pa Airina. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Marsa...ti si...khmm :D poglavje zase kot BorisM :D Ti Marsa si me spravila na kolena od strahu... (žugajoč prst, kje pa kaj upam sploh napisat)BorisM pa; me je čisto narobe razumel. Kot velikokrat marsikdo......... Zgleda da me j**e izrazoslovje...... p.s. Kristalka...pripopaj eno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 na 55. strani in spet ena stran brez fotkto se pa nanaša na prejšno in predvidevam, da se bo tud na to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 u glavnem, tolk da se ve: face ste vsi po vrsti you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kristalka, , ja ni treba bit glih slogar, a ne? sanjalica - od strahu? A ves da glih gledam po ikonah in sem hotla ono dat? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Aira, mislila sem pač, da si bolj "ostra" zaradi tiste Shakire. Ni panike, zdaj vidim, da si čisto nežno dekle-pa ne preveč! Ravno prav zapeljiva in nedolžna obenem. To pa ne uspeva vsaki!uh tole od marsa in venere v levu- zelo cenim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kako to, ti imaš tudi mars in venero v levu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Fino mi je, ko punce znaj(m)o pohvalit punce lepe, in res, dejansko se mi zdi dbest, da imamo take lustne punce...ma, res, dolga tema ful, kdo bi vse to prechekiral, mors imet prav sistem...Na celih straneh ni fotk... ampak vseeno je fino, ko so vse na broju, ce se kdo ufura...Pa vedno lahko poisces svojo, fajn bi bilo si zapomnit, na katerih straneh smo postnili svoje fotke, ce vemo ta podatek, je vse dbest. Kok so tipi bolj necimrni ali kaj, svaka cast jim, ki so le postnili! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kako to, ti imaš tudi mars in venero v levu?JES! pa saturna v škorpijončku, tako kot ti... Shakira... v to sem se itak zapičila, samo zato da bi videla, kako bova izpeljali debato- dva marsa v levu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ma glede Shakire se mi sploh ne da več, ker sem izpadla otročjo. Lahko bi že prerasla take stvari. Aja, s čim pa je povezan saturn v škorpijonu?jaz ga imam v peti hiši... kaj jaz vem. mislim da zaradi njega sami sebe rahlo mučimo in zadržujemo čustva. kadar pa jih pokažemo, se še vedno znamo kontrolirati. (hmmm... jaz včasih izbruhnem, se pomirim in skušam pomiriti še druge, včasih pa se glodam in grizem znotraj). rahlo samodestruktivno se včasih obnašamo - tako pravijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Hm... kje pa fotke :o|o: btw - Aira ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ... a vas zanima, kolk forumovcev je postnilo svoje fotke v tej temi?39 (otrok nisem stela, zivali jasno tudi ne, morda pa koga tudi nisem - ce je dal recimo samo link na svoje fotke drugje, pa sem spregledala).Od tega 25 zensk. Ampak vseeno, 14 tipov, kar kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Super povprečje: malo več kot 1 fotka na 2 strani ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ful imamo lustnih punc in fantov! Na fotkah pa:Kristalka, Contesa, Andres, Ich, Daisy, Mateja, Nino, Meursault, Soncna, Tamara, Cosma, Tinka, Naky, Ribica Katja, Stane, Umetnica, Nord, Freya, Mitja, Boris, Aakhut, Sonck, Tina, Selene, Aliana, Atubbuta, TinaL, Roxanne, C.L., Rachek, Tjazy, Ajda-, Piko, DirtY, Aira, Astra, Beli Mag, Alter Ego, Coccinelle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ja... imam tole devico in to... pa rada imam analize, statistike... me vcasih zabava...... morda pa se super vrzem na finto in pac pocnem to. In zdaj se ve, kao...Sem se na pamet naucila, zdej me lohk vse vprasate?Na kateri strani je Dirty?jaz izstrelim - na 35! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pa aakhut je tud nekje ....da vsaj z opombo mal pomagam tipčkom. Eh tipčki ne se sekirat, bejbe so pač lepše ........na našo srečo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Tocno! Thanx, ne vem kako da ga nisem zraven napisala? Grem popravit gor. Thx, Mick. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kakšne lepe slikce spet.Kristalka in Aira ...lahko še kako več postneta Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Aira... vauuuuuuuuuuuu Koketa, lepotica.... Vedno bolj ugotavljam, da je tukaj na tem forumu več dobrih bab kot dedcev... :o|o: :o|o: :o|o: A bo treba spol menjat al pa se med lezbe spravt... khm khm... zadeva okusa, bi jaz temu rekel.sploh pa naj bi bil zenski spol pac 'lepsi' - lunamoski pa sonce - energy.- ce posplosim. res pa je je tudi, da jezensk vec, da tudi manj moskih postni svojo fotko, etc... sicer pa: smo taksni kakor smo; za ene vredu za ene manj. glavno, da imamo sebe dovolj radi!!ko se imamo pa tudi druge nekako 'manj' ocenjujemo na dolocne nacine. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts