Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pa kaj ni bil boris tisti k je čist kul dečko pa vredu zgleda..... hm hm, na keri strani je fotka?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Boris jaz sploh nisem fotogenicna! Na treh fotkah od tristopetdesetih pa sem ja lohk vsaj priblizno ok... :o|o:

Povsod delam face.. in ne.. nisem...

Ampak saj - taka pac sem, kaj cem zdaj... x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

>Ma ja saj zato, Nino, ne vem v cem je fora!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj na prejsnji so bile - tvoje pa Airina. :)

Picasso

Guest sanjalica

Marsa...ti si...khmm :D :D :D poglavje zase

kot BorisM :D :D :D

Ti Marsa si me spravila na kolena od strahu... (žugajoč prst, kje pa kaj upam sploh napisat)

BorisM pa; me je čisto narobe razumel.

Kot velikokrat marsikdo.........

Zgleda da me j**e izrazoslovje...... x^x

p.s. Kristalka...pripopaj eno :D

Kristalka, x:o)x x:Dx , ja ni treba bit glih slogar, a ne? x:Xx x;)x x:Dx

sanjalica - od strahu? x:o)x x:Dx

A ves da glih gledam po ikonah in sem hotla ono dat? x:Dx

Picasso

Aira, mislila sem pač, da si bolj "ostra" zaradi tiste Shakire. Ni panike, zdaj vidim, da si čisto nežno dekle-pa ne preveč! Ravno prav zapeljiva in nedolžna obenem. To pa ne uspeva vsaki!

uh xsrcx

tole od marsa in venere v levu- zelo cenim :palec: x;)x

:palec:

Fino mi je, ko punce znaj(m)o pohvalit punce lepe, in res, dejansko se mi zdi dbest, da imamo take lustne punce...

ma, res, dolga tema ful, kdo bi vse to prechekiral, mors imet prav sistem...

Na celih straneh ni fotk... ampak vseeno je fino, ko so vse na broju, ce se kdo ufura...

Pa vedno lahko poisces svojo, fajn bi bilo si zapomnit, na katerih straneh smo postnili svoje fotke, ce vemo ta podatek, je vse dbest.

Kok so tipi bolj necimrni ali kaj, svaka cast jim, ki so le postnili! :palec: :palec:

Picasso

Kako to, ti imaš tudi mars in venero v levu?

JES! x:Dx

pa saturna v škorpijončku, tako kot ti... :inocent:

Shakira... v to sem se itak zapičila, samo zato da bi videla, kako bova izpeljali debato- dva marsa v levu x:Dx x:o)x

Ma glede Shakire se mi sploh ne da več, ker sem izpadla otročjo. Lahko bi že prerasla take stvari.

Aja, s čim pa je povezan saturn v škorpijonu?

jaz ga imam v peti hiši... kaj jaz vem. mislim da zaradi njega sami sebe rahlo mučimo in zadržujemo čustva. kadar pa jih pokažemo, se še vedno znamo kontrolirati. (hmmm... jaz včasih izbruhnem, se pomirim in skušam pomiriti še druge, včasih pa se glodam in grizem znotraj). rahlo samodestruktivno se včasih obnašamo - tako pravijo.

x?x

:switz:

... a vas zanima, kolk forumovcev je postnilo svoje fotke v tej temi?

39 (otrok nisem stela, zivali jasno tudi ne, morda pa koga tudi nisem - ce je dal recimo samo link na svoje fotke drugje, pa sem spregledala).

Od tega 25 zensk. Ampak vseeno, 14 tipov, kar kul.

Picasso

Ful imamo lustnih punc in fantov! :2src: x^x x8Dx x:Xx :palec:

Na fotkah pa:

Kristalka, Contesa, Andres, Ich, Daisy, Mateja, Nino, Meursault, Soncna, Tamara, Cosma, Tinka, Naky, Ribica Katja, Stane, Umetnica, Nord, Freya, Mitja, Boris, Aakhut, Sonck, Tina, Selene, Aliana, Atubbuta, TinaL, Roxanne, C.L., Rachek, Tjazy, Ajda-, Piko, DirtY, Aira, Astra, Beli Mag, Alter Ego, Coccinelle...

:palec: :palec: :palec: x8Dx x8Dx x8Dx

Picasso

Ja... imam tole devico in to... pa rada imam analize, statistike... me vcasih zabava...

... morda pa se super vrzem na finto in pac pocnem to. xDDx

In zdaj se ve, kao...

Sem se na pamet naucila, zdej me lohk vse vprasate?

Na kateri strani je Dirty?

jaz izstrelim - na 35! x:o)x x:Dx x:Dx x:px :vragec: x;)x

Picasso

Pa aakhut je tud nekje x;)x ....da vsaj z opombo mal pomagam tipčkom. Eh tipčki ne se sekirat, bejbe so pač lepše :2src: ........na našo srečo. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tocno! :eek:

Thanx, ne vem kako da ga nisem zraven napisala? :8): :sori:

Grem popravit gor.

Thx, Mick. :)

Picasso

Kakšne lepe slikce spet.

Kristalka in Aira x:Xx ...lahko še kako več postneta x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aira... vauuuuuuuuuuuu  :eek:  :eek:  :eek:

Koketa, lepotica....  :palec:  :palec:  :palec:

Vedno bolj ugotavljam, da je tukaj na tem forumu več dobrih bab kot dedcev...  :o|o:  :o|o:  :o|o:

A bo treba spol menjat al pa se med lezbe spravt...  x;)x  x;)x  :vragec:

khm khm... zadeva okusa, bi jaz temu rekel.

sploh pa naj bi bil zenski spol pac 'lepsi' - luna

moski pa sonce - energy.

- ce posplosim.

res pa je je tudi, da jezensk vec, da tudi manj moskih postni svojo fotko, etc...

sicer pa: smo taksni kakor smo; za ene vredu za ene manj. x;)x

glavno, da imamo sebe dovolj radi!!

ko se imamo pa tudi druge nekako 'manj' ocenjujemo na dolocne nacine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...