free 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 BorisM; oprosti. Res nisem tako mislila, kot je mogoče izpadlo. Ljudje smo takšni in drugačni. Tvoja slika...ne ujame tvoje duše... Sama trdim, da je fotografija v letu ujet trenutek; igra svetlobe in barv...niti približno to, kar smo... In če sem te neprijetno presenetila, te bom do konca presenetila neprijetno BorisM. Mogoče je fotografija ... narobe posneta; ne vem. Verjamem, da je v resnici v tebi veliko več energije, moči, življenja, kot pa jo je prikazala slika. Tako mislim. O vsakem formovcu si naredim svojo fotko....in mogoče sem moške (fante) veliko bolj zadela, kot pa ženske. Do žensk sem verjetno bolj kritična. Astra...me je spravila čist na kolena (s svojo romantično pojavo) Mateja ... s svojo krhkostjo (bi rekla da je bolj "močna persona")Aira...čist iz konteksta, kot sem jo naslika (micken živec je bila v moji predstavi)Sončna Vila... to je tista smehulja...pozitivka, da se kar režiš... in še in še in še... Od moških pa... zate sem rekla... Free in ElNino lepotca... (še en lepotec je bil na partyju in ne vem kdo je...)Mick in Volkec pripopala tko majhno sliko, da sta izven konkurence Sstane tako "domač" da...ga kar vidim, kako leži na sedežni in pravi: "Draga, pir iz hladilnika mi vrži ... " BorisM; Sanjalica ni človek, ki bi če tako ne mislim. In žal mi je, da sem te razočarala; ampak - to sem jaz. :o|o:he he to je ze mal bols lepotec ... dobis lupka, ko se vidmo!! sicer pa se nimam za glih lepega :o|o: --------se nekaj je tu kar mislilm da kar drzi:vecina tistih ki veliko pisemo-jo, tukaj ne da kaj dosti na telo, pomoje;goorim o raznih telovadbah, fitnes, sport, etc...- morda smo bolj podvrzeni 'intelektualnemu, komunikaciji,klepetanju', etc... tisti tipi ki pa veliko dajo na sam videz, pa skoraj dvomim, da so veliko prisotni tukaj.seveda pa se zadeva 'lahko' ocitno pozna navzven, ni pa nujno. - meni je to nekako logicno.res pa je, da nekateri imajo prekrasno telo, toda izraz in nergy pa ... predvsem je morda tu govora o izpolnitvi osebnosti- pac nekatera je bolj podvrzena in 'narejena' za komuniciranje pisanje, razglabljanje, druga pac manj, etc... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Free- je tvoja fotka gor? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Free- je tvoja fotka gor? heh, bile so!pa sem jih dal zanalasc dol, ker tudi drugi niso fer in niso postnili (ps: + lunin party), sicer sem pa podoben ikonci free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Saj res, Free manjka... Ma, pejte se solit, dol ste dal al kaj! :o|o: :o|o: :o|o: Pussyji. Pa krokodil: "umaknil na zeljo znanke..." :xx!: :o|o: Halo? Da bi meni 'znanec' rekel, ves, moti me tvoja fotka tamle gor? In? :o|o: Eh, ste kalibri res eni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 free raje ne....tale je menda kr mlad umrl you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 To je res - samo, ali je vazno?Ni ona gor, ne? :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 marsa, a tolk device maš v sebi.... hjao, zdaj se pa sploh ne poznava več... s takmi pa jst noum meu upravka.... hehe torej ah nič ne očitno maš "preveč" časa.... vse fotke lovit, sem ravno razmišljal včeraj al bi jih šel prečekirat pa je padla odločitev da niti v sanjah...., hm mrbit bi blo fajn odpret eno temo za komentarje in eno temo kjer bi ble zgolj fotke.... pool bi blo ful dobr ko bi sam preletel in opazil fotke..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Macona, Nino se sam heca, misli da me provocira. Z Devicami veckrat kar dobro fura, to so neke fore interne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pac, saj ves kako je... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 pa sem jih dal zanalasc dol, ker tudi drugi niso fer in niso postnili free, kroki, poki, moki.... zdaj lahko nadoknadite no- da vas vidimo http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001734.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Nino, potem bi ti, če bi spoznal super privlačno punco, ki bi bila oh in sploh, bi ji obrnil hrbet in rekel fuj, če bi bila devica ali pa bi pač imela devico kjerkoli že?haha trenutno je v mojmu lajfu vec al manj same device, dva devičnika, in dve asc devici... kot prijateljska razmerja...., in vsi štirje so čist kul in so mi čist všeč, ma marsa čist prav je interna fora...., mal humora večinoma se mi zdi da na moj račun..., kao trdoglav pa to ..., sicer pa nisem srečal oh in sploh punce ki bi imela kje devico.... (hja z izjemo sem pa taj kakšno..., ampak more bit res nekaj x ala pluton v devici) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Saj res, Free manjka... Ma, pejte se solit, dol ste dal al kaj! :o|o: :o|o: :o|o: Pussyji. Pa krokodil: "umaknil na zeljo znanke..." :xx!: :o|o: Halo? Da bi meni 'znanec' rekel, ves, moti me tvoja fotka tamle gor? In? :o|o: Eh, ste kalibri res eni. mah, čist razočarana nad enimi.... ampak, kakor vam drago.Eni se pač dol dajete , drugi ostajamo trdni in neomajni . SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Free- je tvoja fotka gor? heh, bile so!pa sem jih dal zanalasc dol, ker tudi drugi niso fer in niso postnili (ps: + lunin party), sicer sem pa podoben ikonci pajade, zob za zob! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 A ne, no? Na koncu bomo ugotovili, da so samo se moje fotke gor... Aja, Nino tamle predlog ti je pa ubitacan!!!DA BI IMELI... TEMO, KAMOR SAMO FOTKE... (in drugo, kjer komentarji) Saj jo imamo - temo, kjer je teh par fotk pac in nesteto tem, kjer komentiramo bodisi brezveznarije (kot tukaj), bodisi pa komentiramo videz koga ali opisujemo svojega... in podobno... (kot tukaj) - tako bi pac morali lazit v dve temi... Aha, fotka, OK, no, gremo se v drugo temo pogledat, kaj kaj kdo pravi... Koga to briga, vsi hocej(m)o gledat fotke. In da bos napisal - o, Aira, , bos moral v drugo temo, komplike skratka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ja ampak v sedanjem stanju ne vidim nobene fotke par strani nazaj... pol pa še par strani nazaj... ? namest lično urjenih 20 fotk na stran.... hehe, da mi ne bo kdo zdaj device očital.... k nimam nič tazga v horoskopu.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Da ne bo kdo reku...da sem reva... ...pač pa zelo resna...sam na tej fotki... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ENERGY... I feel such enery Cool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kar poznam device, so večinoma debele v noge in rito, za spremembo jaz nisem.Ja, sam a veš, da zmeri pa opisujejo devico kao kot dolgo pa preklasto. To so ful stereotipi tk da tud tist o pospravlanju ne drži. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Majica, ful si simpatična. Resnoba se ti kr poda Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 O, Majica!!! Cestitke za pogum in za 'faco' in vsec si mi - taka postena si in odlocna, prodorna, ni se za hecat s tabo, se pa vidi tudi tule, da se rada smejes.Hm.. ne vem, ce bi rekla, da si Lev (mislim da si lev, a ne?)Dbest, posteno! p.s. ko smo pa ravno pri fotkah - Aira, dbest se mi zdi, ko si tako hitro dala svoj ksihtek gor (na ikono)! Sploh mi je vsec, ko vidim, da je ze ful forumovcev s svojo fotko na ikoni in to se mi zdi dbest iz vec razlogov, nenazadnje pa zato, ker pomeni, da se res kul in sprosceno pocutite. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 O, Majica!!! Cestitke za pogum in za 'faco' in vsec si mi - taka postena si in odlocna, prodorna, ni se za hecat s tabo, se pa vidi tudi tule, da se rada smejes.Hm.. ne vem, ce bi rekla, da si Lev (mislim da si lev, a ne?)Dbest, posteno! Marsa...lev... škorpion asc..., luna v ovnu... en sam me je..., pa žlehtnoba... Kaj naj rečem...kar mal mi je majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ko smo pa ravno pri fotkah - Aira, dbest se mi zdi, ko si tako hitro dala svoj ksihtek gor (na ikono)! Sploh mi je vsec, ko vidim, da je ze ful forumovcev s svojo fotko na ikoni in to se mi zdi dbest iz vec razlogov, nenazadnje pa zato, ker pomeni, da se res kul in sprosceno pocutite. thx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 kje se ga pa vid... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Da ne bo kdo reku...da sem reva... ...pač pa zelo resna...sam na tej fotki... Da sem jaz dvajset let starejši.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Majica ! Veš, da sem se te točno tako predstavljala, ko sva kramljali v vsemogočih temah! Se pa ne da zgrešiti tvojega škorpijona! haha jasno sco, to je tisto kar me vedno znova privlači... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts