Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Da ne bo kdo reku...da sem reva... ...pač pa zelo resna...sam na tej fotki... Da sem jaz dvajset let starejši.... hihi... dvajset let starejši? zakaj? meni pa se zdi majčka precej mlajša. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 O, vidis, jaz pa sem najprej pomislila na Ovna ali tehtnico, Majica... Skorpijona morda tudi, zaradi kljubovalnega oz. 'ne se z mano hecati' pogleda na tej fotki, vendar si pravzaprav ne bi mislila, da si asc sco - si prevec ognjena po energiji in prevec nekako pravilnih potez.Sicer, po energiji v postih pa bi rekla, da si Lev in Oven. Nino - odloci se - ali ti je kul energy sco ali te pravzaprav odbija? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Wow, Majica... dobra Veš, kaj mi je prvo prišlo na misel... krokodilčki v očeh ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001734.giftvoj smajli mi je fuull vsec (dva ki rajata) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 pajade, zob za zob! da vidm kera provokacija me lahk stira vrze sicer pa zakaj ne bi se malo mene, ce sem ze jaz druge free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 eee..thx. pobiram jih z neta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 free raje ne....tale je menda kr mlad umrl pa kwa pol; jest ne bom! ti pa verjetno tudi ne! active-h rula!! sploh pa a ves, da je flanangan izboljsal produkt!!??dodal magnezij in se menda sedaj absorbira se mnogo bolj- pravi celo da 100% ne vem pa kdaj po novi active-h prisel ven!? sicer pa lahko pogledas uradno stran: .: GOH :. mojo goh slovenija - cokolada.net moram se popravt, ker bodo s prvim majem vse cene drugacne - NIZJE, ker nebo carine 9%.hkrati pa bo vseeno malo visja cena v osnovi, v celoti pa nizja obenem bo tudi dobavni rok krajsi cc. 4-5 dni. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 eee..thx. pobiram jih z neta.kwa ?? a fotke forumovcev?? zakaj neki? a nas imas tako rada? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Mam boljšga hudička-kva mislš aakuth-ek Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 kwa ?? a fotke forumovcev?? zakaj neki? a nas imas tako rada? ne, moje smilije, ki so ti tako všeč. če sem prav razumela... si mislil fotko? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 kwa ?? a fotke forumovcev?? zakaj neki? a nas imas tako rada? ne, moje smilije, ki so ti tako všeč. če sem prav razumela... si mislil fotko? aja , ja, ze prej, se od prej in prej, sem mislil smajlija.prej pa fotke ha ha ha free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ooo...nisem vedela da sem tako duhovita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Majica, full simpatična, bi rekel, da sem pričakoval , pa tudi bi uporabil Marsine besede, da bo treba pazit .....lep večer, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Nino - odloci se - ali ti je kul energy sco ali te pravzaprav odbija? Haha saj, mi je čist kul... ampak ko pridem pa blizu pa postane čist hot ta energija in se mal opečem... saj imaš mačke doma kako ravnajo z vročo kašo..? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 free raje ne....tale je menda kr mlad umrl pa kwa pol; jest ne bom! ti pa verjetno tudi ne! active-h rula!! sploh pa a ves, da je flanangan izboljsal produkt!!??dodal magnezij in se menda sedaj absorbira se mnogo bolj- pravi celo da 100% saj vem, da veš, da je bil hec ampak tole s fhesom pa ful fajn, ker mi bo kmalu šel h koncu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 uau, majči... ..........dobro da nisem tip you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Majica.. ..lušna punca, ni kaj.. pa tole res ni več fraza...kolk je tule gor dobrih bejb...za vsak okus nekaj.. Ker pa je tolk besed vmes...ki nimajo zveze s fotkami..je mal težko iskat ...bi vsak moral pri objavi dat zram cifro strani...kjer je njegova fotka.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Astra FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Majica, zelo luštkano in simpatično Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Majica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 še zmerej je zima P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Mi je tko nerodn... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ker pa je tolk besed vmes...ki nimajo zveze s fotkami..je mal težko iskat ...bi vsak moral pri objavi dat zram cifro strani...kjer je njegova fotka.. Astra Astra ....fajn bi bilo, če bi imeli album, da ne bi bilo treba iskat slik naokoli CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Evo...še ena škorpionka...moja starejša...Nino...posebej zate... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....fajn bi bilo, če bi imeli album, da ne bi bilo treba iskat slik naokoliSaj bomo imeli - na novem forumu oz v novi postavitvi LN (kot tudi LN foto galerijo). Majica - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts