El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Evo...še ena škorpionka...moja starejša...Nino...posebej zate... O slikca sam zame , kako pozorno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ja... to je hči...ne jez...da ne bo pomote...Je mal uč vrgla nate... A to zgleda k ženitni oglas majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....fajn bi bilo, če bi imeli album, da ne bi bilo treba iskat slik naokoliSaj bomo imeli - na novem forumu oz v novi postavitvi LN (kot tudi LN foto galerijo). super BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 nevem približno prave starosti je, zdaj me bolj zanima njen horoskop pa kako daleč je.... kakšen njen hobi pa take stvari.... sicer pa več al manj pomembne stvari (oziroma vse kar je treba vedet) zveš z enim samim pogledom..., tega pa se ne da dat na net... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Majica -sem pomislila, da je kaj škorpijonskega v tebi - tu in tam se zazna Aira - - spravljaš moške na kolena, če treba Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ooo...nisem vedela da sem tako duhovita sej nisi, no ja vcasih mal free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Majica.. ..lušna punca, ni kaj.. pa tole res ni več fraza...kolk je tule gor dobrih bejb...za vsak okus nekaj.. Ker pa je tolk besed vmes...ki nimajo zveze s fotkami..je mal težko iskat ...bi vsak moral pri objavi dat zram cifro strani...kjer je njegova fotka.. Astra ja, kdaj bo spet party (ko bodo fsi prisli ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Evo...še ena škorpionka...moja starejša...Nino...posebej zate... I like angels free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 nevem približno prave starosti je, zdaj me bolj zanima njen horoskop pa kako daleč je.... kakšen njen hobi pa take stvari.... sicer pa več al manj pomembne stvari (oziroma vse kar je treba vedet) zveš z enim samim pogledom..., tega pa se ne da dat na net...uf, kwa sti model ej... ce us tko kompliciru pol pa res ne vem no... :xx!: cudn da ne vprasas, ce zna kuhat pa kolk si soli pašto, etc... ...ja, in ostal pri besedah.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ja, mal sm zgodn dans mmmmmm... sem mel ucer zvecer masazo kak sn srecko ej..!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pa še moja najmlajša...da ne bo zapostavljena... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ta prva buci, buci, ta druga pametna... obe luštkane vsaka na svoj način. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Lustna punca, Majica, lepo ko si dala obe, povej jima, da smo rekli, da sta ful fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 A take krasne punce imaš Majica? Obe , prave pupe! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Hvala za prijetne besede...bom predala... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sanjalica.. ...ja, saj sem vedela...da so hudičeve besede pustile vpliv... :xx!: ...pa mi je bilo vseeno... zydej mam cajt mal nazaj brskat....k me ni bloin evo :xx!: najdem astrino sliko gor.....heheres prou potrudit se je morala de je spraula ven takole eterichno fotkosam kaj, k fotka o karakterju nch ne pove 666 zlomkou....bo she naprej besedno vplivalo....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ja JAmicaMA OTROKE MAŠ KOT SE ŠIKA,JE BIU LEP FOTR! Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Opij, sam tole ti pokažem :xx!: ...če bi bil ti moj, bi te že vzgojila... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Marsa...sej vem...ampak je fletno ratal.... samo še malenkost... Evo mal zgodovine....majica pred dvanajstimi leti... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 ,SEVEDA TUDI HČERKICI,ŠELE ZDAJ SEM VIDLA TI ME PA MALO SPOMINJAŠ NA MOJO SESTRIČNO Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Thanks Lana majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ja JAmicaMA OTROKE MAŠ KOT SE ŠIKA,JE BIU LEP FOTR! Sem ti že povedala, da imaš jamico med zadnjimi tacami....toh maš dve, loh maš pa tut sam eno, pa to za oboje... Škoda, da ni roza barve... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Uau... mačka ne vem... zakaj se vsi strižejo :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ko gledam fotke...velikokrat , ker nas je kar precej, ki imamo za sabo odraščajoče otroke.Ko nas samo berem, imam občutek, da smo včasih še vsi "otroci"...potem pa pripopa kdo fotke od otrok... pa vidim, da ima majica eno že rahlo sramežljivo dekle in eno navihano deklico... Ta večja se mi zdi tako zenesljiva...mala pa je idealna za "še cartat" :D (moji pa še spiiiiiiiiiiijoooooooooooooo.....) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Sanjalica...ta večja se mi sprav še v naročje...ta mala pa ne več...ona že baranta, kolk denarja ji bom dala...ful diplomat... Ta mala je že na LNF...pa mi sploh ni povedala...huh se že pogovarja z vami... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts