Guest sanjalica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Şaj zmeraj pravim...fotke lažejo... Moji rožički so na vseh fotkah nevidni....v resnici pa kar močno štrlijo... (majiiicina pupa...cmoka ...bom mogla pazit, kdaj bo moj sin prilezel sem gor...; moža sem že našla...hčerka pride kdaj in prebere kaj; potem pa zavija z očmi tako zelo, da mislim, da ji bodo le-te padle z jamic...mali pa...se mi zdi da ni toliko diplomata in takten...ta je -kast in ko bo prišel...bo prišel na "velika vrata") Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Majica, to je pa res krokodilčki v očeh , hmmmm frizura ja, sem se spomnila, smo vsi takole nosili ahhhh, to so bili še časi levjih griv itd.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ja JAmicaMA OTROKE MAŠ KOT SE ŠIKA,JE BIU LEP FOTR! Sem ti že povedala, da imaš jamico med zadnjimi tacami....toh maš dve, loh maš pa tut sam eno, pa to za oboje... Škoda, da ni roza barve... ja-MICA ti že veš Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Majica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Mick Opij...ta je pa zate... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 saj bi tut jaz dala fotke otrok gor...sam kako pa naj potem še dalje govorim, da mam majhne otroke.. Majica...kolk so lušne... Mickeni...zdej boš menda mel digitalca..pol pa čakamo še tvojo fotko.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Digitalc sam na posojo ........Mickeni pa sam v zivo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Uau... mačka ne vem... zakaj se vsi strižejo :o|o:Ja jaz tud ne vem... sploh bejb k se strižejo ne razumem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Haha, saj veš contesa, tako "daleč" v "naprej" jaz kot oven res ne pomislim... maš prav ja, hm tam nekje pri kolenih lahko začneš strič.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Majica-prava mačkica Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Majica-prava mačkica je tko, prav taka kot marsa v osmdesetih.. čupca pa to Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Kaj ne, jaz sem se rodil in brez izjeme še vse bejbe s katerimi sem imel kaj več... aha torej ja razen muske nič koristnega Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Seveda pa so okusi različni! hvala bogu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 haha tisto z lasmi je pač itak.... predolgo vsekakor ni kul..., tam mal čez rame.... če sploh..., pol se pa konča, kar je dalje je predolgo... hm zanimiva fotkica tlele, namešek do ušes;) huhu lotsoffun Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Še ena lanskolentna, na Magic Mountain v Gardalandu! Jihaaa! Jihaa dobesedno jaz sem na teh vlakcih vsa hladnokrvna... izzivam usodo. (potem se pa skozlam, ko me nihče ne vidi :o|o: ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 haha in potem ti more nekdo držat tvoje dolge lase Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 haha in potem ti more nekdo držat tvoje dolge lase vidiš- ko je nekdo pripravljen mi držati lase medtem ko kozlam potem bo lahko prijel tudi kaj drugega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 haha in potem ti more nekdo držat tvoje dolge lase vidiš- ko je nekdo pripravljen mi držati lase medtem ko kozlam potem bo lahko prijel tudi kaj drugega jaz že vem a kozlanje? bobnar maš pa očitno slabe izkušnje s tem.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 a kozlanje?karkoli hoče in si želi... tudi kozlanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 hehheheh, ne, s takimi (še) nisem imel opravka , pa tut z afnami a la Aira ne saj tudi ne boš brez skrbi. bobnarjev je pa na žalost en kup na svetu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Kakšna polemika! A ni bolj enostavno, da greš do wc-ja primeš z eno roko čupo, z drugo objameš školjko in se skozlaš! E basta! saj tudi jaz tako mislim, ampak kaj ko se ponujajo glede na ponudbo bom verjetno šla med nune.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Dobrih ne ja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 čeprav Contesa očitno ni imela s tem težav Contesa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 vidiš- ko je nekdo pripravljen mi držati lase medtem ko kozlamKakšna polemika! A ni bolj enostavno, da greš do wc-ja primeš z eno roko čupo, z drugo objameš školjko in se skozlaš! E basta! Vse drugo je slika vsakega posameznika, ki si jo je ustvaril o tebi.... Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 dame ponavadi pazijo, in rečejo, da taki vlakci smrti so za mlada dekletca... medtem ko one bolj uživajo v umirjeni predstavi pantonimika... ehja, Bobnarjev je mrbit cel kup, a vseeno poznam sam dva..., cel kup je kitaristov..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts