Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Guest sanjalica

Şaj zmeraj pravim...fotke lažejo... x:Dx x:Dx xDDx

Moji rožički so na vseh fotkah nevidni....v resnici pa kar močno štrlijo... (majiiicina pupa...cmoka x:Xx ...bom mogla pazit, kdaj bo moj sin prilezel sem gor...; moža sem že našla...hčerka pride kdaj in prebere kaj; potem pa zavija z očmi tako zelo, da mislim, da ji bodo le-te padle z jamic...mali pa...se mi zdi da ni toliko diplomata in takten...ta je :vragec: -kast in ko bo prišel...bo prišel na "velika vrata")

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Majica, to je pa res krokodilčki v očeh :vragec: , hmmmm frizura ja, sem se spomnila, smo vsi takole nosili ahhhh, to so bili še časi levjih griv itd....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja JAmicaMA OTROKE MAŠ KOT SE ŠIKA,

JE BIU LEP FOTR! x^x  x^x  x:Dx

Sem ti že povedala, da imaš jamico med zadnjimi tacami....toh maš dve, loh maš pa tut sam eno, pa to za oboje... x:Dx x:Dx x:Dx x^x

Škoda, da ni roza barve... x^x

ja-MICA x^x ti že veš x^x x^x

Vsaka ovira je priložnost.

Mick x:Xx x:Ix

Opij...ta je pa zate...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

saj bi tut jaz dala fotke otrok gor...sam kako pa naj potem še dalje govorim, da mam majhne otroke.. x?x x:Dx x:Dx

Majica...kolk so lušne... x^x

Mickeni...zdej boš menda mel digitalca..pol pa čakamo še tvojo fotko.. x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Uau... mačka x:px

ne vem... zakaj se vsi strižejo :o|o:

Ja jaz tud ne vem... sploh bejb k se strižejo ne razumem...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha, saj veš contesa, tako "daleč" v "naprej" jaz kot oven res ne pomislim... maš prav ja, hm tam nekje pri kolenih lahko začneš strič....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Majica-prava mačkica :palec:

je tko, prav taka kot marsa v osmdesetih.. ;) čupca pa to ;)

Kaj ne, jaz sem se rodil in brez izjeme še vse bejbe s katerimi sem imel kaj več... ;) aha torej ja razen muske nič koristnega x:Dx

haha tisto z lasmi je pač itak.... predolgo vsekakor ni kul..., tam mal čez rame.... če sploh..., pol se pa konča, kar je dalje je predolgo... ;) hm zanimiva fotkica tlele, namešek do ušes;) huhu lotsoffun

Še ena lanskolentna, na Magic Mountain v Gardalandu! x:Dx Jihaaa! :onfire:

Jihaa dobesedno :palec:

jaz sem na teh vlakcih vsa hladnokrvna... izzivam usodo. :vio: (potem se pa skozlam, ko me nihče ne vidi :o|o: )

haha ;) in potem ti more nekdo držat tvoje dolge lase ;)

vidiš- ko je nekdo pripravljen mi držati lase medtem ko kozlam :palec: potem bo lahko prijel tudi kaj drugega x^x x:Dx

jaz že vem ;)

a kozlanje?

bobnar maš pa očitno slabe izkušnje s tem....

Kakšna polemika! xrolleyesx A ni bolj enostavno, da greš do wc-ja primeš z eno roko čupo, z drugo objameš školjko in se skozlaš! E basta! x:Dx

saj tudi jaz tako mislim, ampak kaj ko se ponujajo x:Dx glede na ponudbo bom verjetno šla med nune....

vidiš- ko je nekdo pripravljen mi držati lase medtem ko kozlam

Kakšna polemika! xrolleyesx A ni bolj enostavno, da greš do wc-ja primeš z eno roko čupo, z drugo objameš školjko in se skozlaš! E basta! x:Dx

:palec: xDDx

Vse drugo je slika vsakega posameznika, ki si jo je ustvaril o tebi....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

dame ponavadi pazijo, in rečejo, da taki vlakci smrti so za mlada dekletca... medtem ko one bolj uživajo v umirjeni predstavi pantonimika... ehja, Bobnarjev je mrbit cel kup, a vseeno poznam sam dva..., cel kup je kitaristov.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...