Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hi-hi......smejočka Naky :palec: x:)x ........si pogosto tak fajn razposajena, da je ta fotka ravno ta prava :palec: :palec: ............ x:Xx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

ewo še en x:Xx za Naky, ker se je okorajžla, pa k se tok lepo smeje x:Dx (a to je zaradi une 4?)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x:Dx x:Dx Cosma. x:Xx x:Xx .... ni od tiste štirice.... skoraj na vseh slikah kažem zobe.... sicer pa nasploh precej kažem zobe :D :devil: :madpro: xokkx xg:Dx xzobkox xzobkox

Mickeni x:Xx ..... aha znam biti prava razposajenka, znam pa tudi biti prava zateženka x:Dx x;)x x:)x

Poki in Tinka..... ne ne, to sta me zamenjala z Sharon Stone x:Dx x:Dx x:o)x :vragec: x:px ......obema x:Xx

Kristalka....... ti s faca! x:Xx tud tebi

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Po netu krožita 2 maila z slikami ene punce iz idrije in njenega tipa - med sexom in pa ona naga ali v pozah, ko se boža po splovilu. x:Dx Imela sta sposojenega digitalca in pozabila izbrisati fotke. Mater ma dobre kolege. :o|o:

Mislim, moraš bit pa res svinja, da nekaj takšnega narediš. :xx!:

x:Dx  x:Dx  x:Dx Cosma. x:Xx  x:Xx .... ni od tiste štirice.... skoraj na vseh slikah kažem zobe.... sicer pa nasploh precej kažem zobe :D  :devil:  :madpro:  xokkx  xg:Dx  xzobkox  xzobkox

Mickeni  x:Xx ..... aha znam biti prava razposajenka, znam pa tudi biti prava zateženka x:Dx  x;)x  x:)x

Poki in Tinka..... ne ne, to sta me zamenjala z Sharon Stone x:Dx  x:Dx  x:o)x  :vragec:  x:px ......obema x:Xx

Kristalka....... ti s faca! x:Xx tud tebi

x:Xx nazaj!

Še ena 'faca' x:Dx

rdeče očke...........pozabla x:Dx

to je pa bilo januarja x:o)x

Kristalka, si lustna, res - tipicna Dvojcica (a nisem nekje zasledila, da si Gemini?)... :)

Naki, fino, bravo, simpaticna oseba, tako kot tudi v postih, ampak a ves da se meni tudi zdis znana? :)

Onole - ja, caplji... Tile (tadva) pa... hm, miloreceno, nespametnezi... :o|o:

Pa se ena moja (ki je tudi ze nekje po Dnevnikih) - bolj stroga, ona prej je cheers, prijazna, ta pa je videti stoga, a v bistvu samo nekaj razmisljam... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kristalka, si lustna, res - tipicna Dvojcica (a nisem nekje zasledila, da si Gemini?)... :)

dvojčica..........ja.................zato me skrbi, da me bo bobnanje do počitnic minilo..........ampak mam filing da me ne bo..........mi je Bobnar poslal slikce njegovih bobnov :2src: ..................ne bo me minilo xDDx

Očala ti pašejo :palec:

Thanx, Kristalka, ja, kar (ampak samo tale ocala, sicer mi nobena ne pasejo, razen 'starinskih', zelo redka, skratka...).

Sem pa imela okrogla ocala, (ampak ne 'lenonke', pac pa velika okrogla), pa je ex tip (dvojcek) rekel - taka si kot muha! :eek: :vio: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HAha pa kaj mas na tej fotki celo modre oci marsa :) kje za vraga cloveku pade to :) kaj vse naredijo aparati, iz zelenordeceoranznorjavih, do modrih.... pih nic ni vec sveto.... pol pa slikce pozabis v digitalcu.. ajajaj :sori: jst sem tud zanc pozabu..... hm hehe ce me kdo vidi, me ne boste spoznali k je bla tema in brez flesha....

Aha dvojcica no ja normalno, se mi je kar zdelo ja, tolk vsecna,... hm me pa ful spominjas tista druga slika na eno kako je ze bla, ajd vodnica pr tabornikih, cist njen look....sam crni nohit Jaix hm, to se da vedno popravit.... :) glavn da mas lepe rdece oci ( x:Dx )

Ti ampak tolk razlicnih videzov kot jih pa marsa spravi nase pa se nisem videl....

od tistega avtarja k je precej nice, do cist takih skor nesramnih..... k cloveka kar mal stisne, (ala, s tisto osebo nocem pa nic opravka met, tisti prst je itak fenomenalen dej se tisto gor :) hehe hehe tam na drugi slikci si kt kaksna devica z ocali, cist tak obraz :( ocala so lepa ja, sam huh takega videza ne maram....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... Ti ampak tolk razlicnih videzov kot jih pa marsa spravi nase pa se nisem videl....

A ne, tle sem pa prav ribja, ali - se bolje, tocneje - prava neptunovka (Neptun na ASC - vedno drugacna, nekaj zabrisano, me ni, sem cisto druga oseba itd.).

A modre?

Saj imam, ves - okrog, obrobo - imam cisto modro, me je enkrat rpesenetilo, ko sem risala uch za risanko, pa po svojem (spegu, pa gor v luch pogledat, da vidim, kako zgleda uch x:)x) - pa vidim, da imam MODRO okoli! :eek: xcivx

Picasso

Me pa zmeraj znova preseneca kako mladi zgledajo nekateri ljudje pr svojih letih, recimo moj fotr, njegova skrivnost je sex, tenis in rocknroll, ne nujno v tem vrstnem redu in bolj mal rocknrola, sam nevem kaj pa ti pocnes ? Marsa... ah to je vse retuchirano se mi kar zdi..... ja ja tocno zdej mi je kapnlo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...Marsa... ah to je vse retuchirano se mi kar zdi..... ja ja tocno zdej mi je kapnlo....

Eh, no, ja, ker v resnici sem pa cist gubasta al kaj! :mad2:

x:o)x x;)x

Tale pa niti ni retushirana niti nic (*na prejsnji strani), samo kontraste sem dala mocnejse...

Evo - tole pa je 'original', taka kot je, da se ne bos usajal... x;)x

p.s. Kaj pa je tvoja sosolka po horoskopu, Selene? Oven? ;) xDDx

Picasso

Oj, Vojko, hehe! x8Dx x:Xx :palec: Ja, saj... (saj sede mojim zah. ast., samo je nekako 'ravno obratno'... takole po 'kmecko').. xDDx

Saj res, vmes sem videla, da je se Soncni uspelo pripopat!

Dbest, fajn, Soncna! :palec:

Si taka posebna, nekaj posebnega lepota, stil, x:Xx, res je fino videt folk za nickom in pojavo na F. :palec:

Ej, saj res - tisti, ki niste dali, nocete dati, ne boste dlai - popolnoma nic ne de. xsrcx

Se vseeno smo frendi.

Se boljs! x:o)x x:Dx x;)x x:px :vragec:

Hecam se...

Imam nekaj rakovskega smisla tegale... za humor.

Cakaj - v kateri temo smo? :sori:

Da me ne bodo tjale sli obdelovat v Primerne teme ali kaj je ze... x;)x x:px

Aja, fotke... aha, no, fino, fotke, ja, kar naj se padajo - TULE... xrolleyesx x;)x x:Xx

Picasso

Aha dvojcica no ja normalno, se mi je kar zdelo ja, tolk vsecna,... hm me pa ful spominjas tista druga slika na eno kako je ze bla, ajd vodnica pr tabornikih, cist njen look....sam crni nohit Jaix hm, to se da vedno popravit.... :) glavn da mas lepe rdece oci ( x:Dx )

rdeče oči ja x:Dx

še dobro da si me spomnil......črni nohti........moram spet nalakirat.....z njimi sem bolj samozavestna...........res x:Dx ..................................sem začela z njimi na motozborih........in pol kr med počitnicami........zdaj mi pa tudi v šoli nč ne rečejo(kaj pa majo za rečt x?x :xx!: x:Ix )

mogoče pa si jih ne bi nalakirala?? bom vidla :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...