El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 osebno še zmeraj bolj padam na mona liso, pač morem držat z leonardom k je 15.4 čeprav zdaj vidim neke podatke kao 22.4 hm Hehe, zanimivo ja tekma med Majico in TAshyko (sem se že ustrašil da sem narobe napisal) kera je lepša ja škoda da sem pozabil kje je njena fotka..... no a me bo zdaj kdo namalau.... nazadnje mi je pokowc glavo odrezu.... tsk tsk badboy Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ...kera je lepša... kaj je zdej to... neka zafrkancija... Buče se na tržnici prodaja...ne po Netu... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ha ha mami...dej mal ga pomali a ne vidš da si želi...ti to obvladaš... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kje si pa upam... me pa mika... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 dej,dej...sej je reku da lahko...komi čaka NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 tko ja mene nariši da vidmo če zadaneš Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja ja zdele je ni več gor...pomoje grunta kaj nej nardi iz tebe... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 upam da me bo narisala s kitaro Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 am?mogoče....čeprav pomoje tisto kar boš mel v rokah ne bo ravno kitara...če seveda sploh boš mel kaj v rokah... he he NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 am?mogoče....čeprav pomoje tisto kar boš mel v rokah ne bo ravno kitara...če seveda sploh boš mel kaj v rokah... he he sem prav pozabil kako ste škorpijonke Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 take smo take NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 http://www.svarog.org/na_dan/slike/smrekar_hinko_karikatura.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sstane a to predstavlja tvojo umetniško dušico??? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 haha sstane ta ti je pa podoben Tashyka Mrš škopijonski podmladek... hm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Hinko Smrekar v vlogi tvoje majčice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ponosna se da sem škorpijonka NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ti kar ti kar... hm razmišljam zdele sem pregledal seznam spet pojdmo v drugo temo tle ni placa sevidjamo v popolni ženski.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 soldier boy go pokowc... tebe lej zdaj jemljejo folk v vojsko pridruži se... slowwenia needs you! pravi uncel Janez... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 OOOOOOOOOO Poki...zdele vidm...good, good...krasno...me veseli, da stopil iz okvirja lastnega strahu pred vsevedim svetom... El Nino...a zarad frizure...jez mam tut tako zdej...še mal krajšo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 OOOOOOOOOO Poki...zdele vidm...good, good...krasno...me veseli, da stopil iz okvirja lastnega strahu pred vsevedim svetom... El Nino...a zarad frizure...jez mam tut tako zdej...še mal krajšo... hm sam taka frizurca pa res ne paše "on a lady"... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 O, Poko! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 :o|o: :o|o: za kaj komu paše na men...se pač ne obremenjujem...zakaj bi bila Lady...to sem že prerasla... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hehe prerasla hm no jaz pa še dolgo ne bom... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Pokovka-pač je bolj hribovska slika,te so vedno bolj čudne najbrš zarad zraka Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Aja saj res!!! Nisem nic komentirala, se mi zdi - Opij, dbest, takoj s faco na dan!!! Kul zelo, izboljsal si za promil povprecje tipov! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts