Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 enkratkul smrc, kje so laski a nisi imel dolgih... no ja malo konformizma ne škodi ali pa sem spet vse zamešala, hmm. skratka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 jaz pa tle vidim Aira piše in se že veselim ene ornk fotke pol pa nč danes res ni moj dan.... ni vsak dan nedelja k sreči. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 pokowc you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 POKY je itak super na vsaki fotki , pa še tule, kjer so Kamniške v ozadju , ampak zakaj jaz vedno pomislim, da bom videl še kakšno fotko od vas , ko kdo komentira v tej temi , saj jaz sem itak potrpežljiv, drugi žal dosti manj :xx!: .....lep dan vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Rachek - a si tukaj tudi bil skoz tiho in tko? Ne Marsa, nisem bil .... Ful ti pase klobucek. Luxuz, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 moja malenkostTo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 POKY je itak super na vsaki fotki , pa še tule, kjer so Kamniške v ozadju , ampak zakaj jaz vedno pomislim, da bom videl še kakšno fotko od vas , ko kdo komentira v tej temi , saj jaz sem itak potrpežljiv, drugi žal dosti manj :xx!: .....lep dan vsem ja, opažam, da ti je že bolje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ja, opažam, da ti je že bolje Hvala Amis, saj tudi s tvojo pomočjo , pa že čas je bil FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Opij...Sstane...Poki...Aira..El Nino...majica je pa sam kt risanka... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Poki...ti k maš zamisli...dej mojo fotkico namali...kakor ti paše...sam da bo zanimivo... Pliz... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 hehe, pokowc the best of LNF 2004 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 fear of the dark... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Fajn, fotke, kolaz, vse je dobrodoslo! Poki, tamle me pa spominjas nekoliko na Spajsico Melanie... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Marsa midva skupaj sva čista desetka Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Cveke!!! Evo, ena moja takoj, ko sem prisla nazaj iz Madrida.. Tle sem se ful buckasta. (sam se to na drugih fotkah bolj vidi ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zasanjana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 (El Nino.. cist tko btw.. sej sm poskusala ne se vtaknit, ampak.. tamle v podpisu.. 'mezcla'...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 (El Nino.. cist tko btw.. sej sm poskusala ne se vtaknit, ampak.. tamle v podpisu.. 'mezcla'...)tnx saj veš španščina je moj midle name sam jaz nimam srednjega imena Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Matr so opasne bejbe tu gor na fotkah ........se še človek ki zaljubi v ktero Hm.....jih imam enih 200 sedaj na cd-kji iz Amsterdama.......morm to mal naštudirat......mogoče pa nalimam gor kakšno mojo z oranžno lasuljo in klobukom......sm z njima še najbolj luštn se mi zdi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ole s profila... sem ravnokar ugotovil da če naj zgledam tako kot zgledam se ne smem smehljat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 meni tudi profil najbolj leži. samo se je težko tipu vedno kazat iz profila... pa te sprašuje ves v skrbeh, če te boli vrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Cveke!!! Evo, ena moja takoj, ko sem prisla nazaj iz Madrida.. Tle sem se ful buckasta. (sam se to na drugih fotkah bolj vidi ) Heh, še malo, pa bomo vsi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 meni tudi profil najbolj leži. hja ne finta pr mojem profilu je da takrat ne vem da me slikajo... mislim da me tle asc v škorpijonu moti al ka pa vem... ampak če ne vem da me slikajo pol sem to jaz... pol nobenih nasmeškov ne vlačim gor pa to.. k ne znam se jaz smejat s celim obrazom če se ne smejem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts