borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Upam, da bo zbral-a pogum, ejej eni samo obljubljajo, boljše manj obljubljati, pa več dati FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 borism... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Bemti ste težki..... Pa saj nikoli nisem nič obljubil kake fotke........je tudi nekje nekaj govora o tem zakaj ne. Dam pa lahko veliko........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kako zdaj...da nisi nič obljubil.. Ena z oranžno lasuljo bo..si rekel... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Nič obljubil.......sem napisal......MOGOČE.......to pa še vedno drži. Le kaj se ti nekaj buniš za fotko, ha? Se ne moreš več spomnit kak zgledam? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 no ...a dobro zgleda .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če dobro zgleda ..hm, ja po vsakem piru boljše... ..mojem, ne njegovem.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če dobro zgleda ..hm, ja po vsakem piru boljše... ..mojem, ne njegovem.. Astra to ochitno na shtajerskem sploshn pojau morsh zhe nadelan ke prit :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če dobro zgleda ..hm, ja po vsakem piru boljše... ..mojem, ne njegovem.. AstraSmotka ....tako, da po enem tretjem piru se lahko vsi vaši ti(p)čki na oni temi "dobri tipi" skrijejo pred mickenim..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ah ne, na štajerskem je že po defoltu 0,5 promila v zraku Astra dobr odgovor (po mojem ne njegovem ha ha) Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 o madonca, kakšne krute you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Sam ena pripomba v mojo korist .......meni grda bejba ne more vedno bolje zgledat pa če 10 pirov spijem..... xnckrivxv Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .....grem pogledat na fotko. Tak, zdaj pa grem probat, če bo za ogled fotk na cd-jki Media player dovolj....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če dobro zgleda ..hm, ja po vsakem piru boljše... ..mojem, ne njegovem.. Astra Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mik a misleš, da ti je ta kej podobn hahahaha... nek vesel fant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 uporabljajte Piškadent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Bemti ste težki..... Pa saj nikoli nisem nič obljubil kake fotke........je tudi nekje nekaj govora o tem zakaj ne. Dam pa lahko veliko........ bemu ti si tak kot jaz... daš pa pol nič ne... meni gre to počas na k.. pr sebi.... da ne dam kar mam... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 A bi mi kdo prosim pojasnil kako naj dam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 No ja......zobe imam lepše. Upam, da mi bo kdo javil kako naj to izvedem......da se dam dol.......eh....gor sm mislu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 No ja......zobe imam lepše. Upam, da mi bo kdo javil kako naj to izvedem......da se dam dol.......eh....gor sm mislu kaj maš v media playeryu al kaj? kako si to uredil a si filmček posnel al kaj s svojih 200 fotk? kakšen format maš? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Joj, sem total nulko v računalništvu .....Kolega mi je v Adamu presnel fotke na cd......sam sem ga sam vstavil v pc......pa je šibalo....po Media playerju......Format ....ne bi vedu.......fotke so čez cel monitor :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 No ja......zobe imam lepše. Upam, da mi bo kdo javil kako naj to izvedem......da se dam dol.......eh....gor sm mislu prva stvar danes k me je spravlja v smeh zdej pa se le dej GOR!!!! za karkoli kak se da, pa se el ninota upras (obvlada stvar ) format fotk pa tk lahk vidis k kliknes ikonco z misko na desni pa das lastnosti... ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Eh....sm obupal......nimam pojma kaj na nardim......vse kar mi je ratalo je....gledat svoje slikce po Media playerju......mi je ona k sem v objemu dveh bejb nekam posebno všeč .......he-he....me trga dans ......ži pa. Kapica......kul .....a to si ti na ikonci......bemu, take bejbe bi jaz ...................non-stop v smeh spravljal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts