El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 uu kapica je že na netu hja Mick lej greva lepo po vrsti.... če si tako hud nulko gremo step by step moj racunalnik->d:\(al kjerkoli maš CD)-> poiščeš tiste fotke-> pogledaš kaka je končnica recimo slika.jpg ... če je jpg, preneseš na desktop recimo... odpreš v paintu (z desnim gumbom... in z drsnikom šibaš dokler ti ne piše nekaj v stilu odpri z... oziroma open with.. pol pa zbereš slikarja al pa paint... ) ko si enkrat notr in maš odprto fotko klikneš gor na menujček Image (slika) ... pol na stretch skew (raztegni skrči) in tam kjer ti piše neke procente obe stotki spremeniš recimo v 20 daš en lep OK.... pogledaš pomanjšano slikco in daš na file-save as (datoteka->shrani kot) čist v spodnem oknu poskrbiš (zlasti če na začetku ni bila končnica jpg) da tam piše jpg... pa še neke zadevce... ajd pol pa save... in pol ko pišeš temo samo spodaj pod dodane datoteke browse.... poiščeš in zaflikaš gor.... bo šlo? povej kje se ustavi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 good luck ElNino & Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Alo! Ti pa tak dober zgledaš! A smo še frej?! Al mamo že mularijo okrog bajte! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Midva pa še nimav nobenih vražičkov, da bi nam štrene delal, čeparv je boljša polovica že cist siva, da se mora z rdečo drgent po laseh. Bova pa v tej smeri kej razmišljal. Kupila bova pse! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 saj veš važn da si s tamickenim spreten pol lohk pa vedno kako brhko racunalnicarko ulovis pa ti pomaga.... in pomaga Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hojla! pregledujem vaše slike kaj vidim življenje,radost,veselje,sproščenost življenje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Evo...v temi fotke mamo PC inštrukcije... Mick...a ni grozn neki kupt, k sploh ne znaš uporablat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...pa kondomi pa same take zadnje čase......bemu. :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...no jez ti loh pa razložim kako se kondome natika... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 pol spet še kake pol ure ne bo njegove fotke gor Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Majica, sam to baje ni enako na vsakega mickenega......tak, da bo treba kar pokazat. Tak, slike sem spravu na pc......med "moje slike"........zdej pa grem čitat tiste Elninove jpg-je pa to..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Neznancem nikoli ne kažem...fej in fuj... :xx!: Mickeni bo na PC ju naredu totalno revolucijo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Neznancem......dober no, saj ko bo fotka gor bova pa že znanca Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pomanjšat jo morš v programu Jasc Paint Shop pro...al pa v enem teh programov......klikneš IMAGE in potem RESIZE...in vpišeš novo dimenzijo... na upanje... x!x majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Neznancem......dober no, saj ko bo fotka gor bova pa že znanca Ma, ne skužim jaz tega.......zdaj sem fotko izbral, pomanjšal (se mi zdi), jo spravil na kak se reče tej osnovni plošči na pc-ju al kaj že je......naprej pa ne znam....jebi ga. :xx!: zapomni si kje jo imaš shranjeno- na c-ju, v mojih dokumentih? kje? in potem na LN klikneš spodaj KOMENTIRAJ in potem spodaj imaš dodane tatoteke- na desni prebrskaj in poiščeš tisto sliko kjer jo imaš shranjeno. klikneš odpri in objaviš komentar. mora biti dovolj majhna.je kaj jasno? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Heh....med moje slike......samo zdaj je ni več med njimi, ker sem jo prenesel na osnovno ploščo.....al kaj že je......se pokaže takoj ko vklopim pc....kot npr. explorer, tv, radio.......tu mač no.......a jo je po mailu kaj lažje poslat? Sm že čist obupan..... Aja, pa xp mam....če je to kaj važno... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 mora biti dovolj majhna.je kaj jasno? . Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 spet jo daj med moje slike in ne cmeri se. če jo hočeš dat gor jo pač daj če ne pa ne saj si rekel da po mailu ne znaš poslat. in Jure je zelo pripravljen ti pomagat, na prejšni strani imaš njegov mail. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 prav. se mi je zdelo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hm...pismo....sm že mislu, da je ratal......si dober razložla Aira....sam ne vem v čem je keč......mogoče pa je res prevelika. Bemu, sm bil čist blizu, se mi zdi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jooj, Mick, dej no.. vsake 2 minuti hodim chekirat, da ne bom kej zamudila... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jst tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 pa saj se trudim že dve uri, no Grem zdaj pogledat ElNinotov post glede pomanjšanja.......hm...a rabiš za to poseben program....bemu, je fusbal....sam sem trmast.......bemu, bemu, bemu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 a jo posljes na mail enmu?kliknes z desno tipko na fotko, das 'send to' mail recipient/uporabniku poste, napises mail in to je vsa umetnost..Aja, pritisnes 'poslji' potem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Dej slikco v editor za slike...Paint, , ACDSEE, Microsoft Picture editor....In ko jo boš posnel in shranil...imaš opcijo za pomanjšat v procentih... a to kaj pomaga? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts