Amis 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 mick uau, bravo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Thx ....če pa se moram dol dat , no. Res. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ne ne ne...kvariš... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 No saj, tud ker kvarim..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 :xx!: če daš fotko dol... :xx!: hja...kaj nam ostane...spomini spomini... :o|o: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mick...ti se kar trudi...a ti Aliana ni povedala..da je zdaj kak mesec ne bo.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 u....zajeb... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sem bila prepricana, da si dal jasno ze dol, torej - pozitivno presenecenje, Mick! Kaj ces dol dajat! Saj to si pac ti, pa kaj pol, v cem je fora? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Bemu.....ne morem pa tud čist vsega povedat, ne..........fotka gre dol. Če Aliana slučajno res odpotuje .....bom pač moral prosit tebe Marsa. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Po moje si Mick, samo reklamo dela....strategija hollywoodskih zvezd ...veliko prahu Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ....cosmica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ja, saj Cosma...sem se že včeraj krohotala...s kakšnim pompom..se je dogajalo...čisto v Mickovem stilu.. ampak trmastio je vztrajal do konca..in slikca je gor... zdaj pa bo fotko umaknil...za zanamke pa bodo ostali samo komentarji...in potem se bodo bejbam sline cedile...in ves čas bodo obupane vzdihovale....le kje sem bila prej... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ah ne, na štajerskem je že po defoltu 0,5 promila v zraku V Podgurju je še huje: Ko dojenčka udarijo po ritki, da zajoka, mu alkoskop že v prvi sapi pokaže 0,5. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Bemu.....ne morem pa tud čist vsega povedat, ne..........fotka gre dol. Če Aliana slučajno res odpotuje .....bom pač moral prosit tebe Marsa. Seveda, Mick, to moram pac upostevati potem, ker ce bi jo sam postnil, bi jo pac dal dol, saj je tvoja, Aliana jo je dala v tvojem imenu, ce pa je ni oz. se ne bo pojavila, bom dala jaz dol.Saj po mojem te hecajo, da je en mesec ne bo. Ampak vseeno... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Saj po mojem te hecajo, da je en mesec ne bo. Ampak vseeno... :o|o:Ne,ne, po moje se pa ne hecajo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Halo? Pa ce sem obljubila, sem obljubila ne.. Glede na to, da se pa ze skor eno leto al pa se vec tlele videvamo, bi pa lahko vedeli, da ne vstajam ravno ob 8h, ce ni nujno... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Eh, Aliana...zdaj si pa vse pokvarila... ...bral pa se je dober, ane?.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ne samo, ker gre za Aliano, ze sicer bi lahko vedeli, da se na Leve praviloma lahko zaneses. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sploh nisem dvomil v Aliano ........le malo veselja sem dal enim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 no vidiš Mick...pa je, maš končno tud ti slikico gor...Pa še taka lepa je Lep dan vsem, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ze sicer bi lahko vedeli, da se na Leve praviloma lahko zaneses.Res.. ..pa na sco, da bodo mal piknili..pa tut... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mick, kje si ti? Iščem, pa iščem... A si se že dol dal :xx!: SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 To sam za Freyo, no...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts