Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaaaaaaaaaaaaaa ....sploh če imaš spodaj tud mini mini mini laske Če pa si rekla, da je fotka izpred 10 let......jaz bi kako novejšo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sam kakšno še reč če si upaš... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 pokowc... a tak si pa ti a? haha... morem jaz kako svojo v taki pozi dobit... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mene pa tale desno spominja na Dicka Diggerja ali kaj je ze bil... sicer pa... hm... Mark? Wahlberg mogoce (sicer pa nekaj takega)... ce ni celo on... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Pa ja, saj še kdaj pride kakšna......ko bom sam obvladal gor dajanje fotk Jao, Mick, pa ne da si spet za par sekund gor dal... jokam .... smrk, smrk..... eni, k nismo skos prklopljeni na net smo prikrajšani.... x!x naslednjič pa prosim povej tkole: npr. v petek, 6.6. bo moja slika na forumu od 10.00 do 10.05 ure ! SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mene pa tale desno spominja na Dicka Diggerja ali kaj je ze bil... sicer pa... hm... Mark? Wahlberg mogoce (sicer pa nekaj takega)... ce ni celo on...Marsa, to je Mark Whalberg, znan kot Marky Mark, zdaj poročen, očka ene punčke, igral v žametnih nočeh, njegov najbolj znan komad United (v OŠ smo bile punce čist udarjene nanj). Aja, pa to da je brat od unga osladnega Donnija iz skupine New kids on the block :xx!: fuj - nikol marala. Gunsi si bli zakon. (čeprav se baje Axl zdej nekej sili nazaj na prizorišče.... sam se mu pa res leta žuranja poznajo... ) ps. Pokowc, ti pa take slikce limej kar na Dobre tipe in se ne venčaj s slavo in izgledom drugih, he,he, rajš poslikej sebe v taki pozi (tko kot pravi El Nino) . SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 haha ja gunsi so res zakon Marky Mark pa eh ja moška Britney Spears... looks good... ampak to je pa to... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 taka čupa, ki jo ima ta levi, je meni na moškem strašno všeč, če se za kakšnim obrnem, se za takimi, ki imajo eno ravno ta pravo, sproščeno, nekaj daljšo lepo čupo, lasje malo razkuštrani, malo divje neukročeni in valoviti, raje svetlejši kot temnejši ...Če bi mojega dragega prepričala, da bi si puščal daljše, bi bil kar nekako tak kaj se tiče geštela, je pa že itak - men dbest na celem planetku! Mick, seveda še komentar na tvojo fotkico, super si! Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 :xx!: levi je preveč sluzi-buzi, desni pa se drži za jajca skratka kriza Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jao, Mick, pa ne da si spet za par sekund gor dal... jokam .... smrk, smrk..... eni, k nismo skos prklopljeni na net smo prikrajšani.... ...ah j.bi ga sad.......par ur sm bil gor samo zate.....a tebe nigde Sstanka thx, pašeeee ................ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Če Free dovoli objavo, imam eno "fletno" njegovo sliko še iz piknika na Rakitni (sem končno dala razvit film , kjer so slike iz piknika ) .....Mick, nekaj govorijo o tvoji sliki....a si res kje gor? cl BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sam kakšno še reč če si upaš........[COLOR=orange]zdaj pa dej že eno pravo babnco gor, no.....saj si lohk oblečena, če že hočeš... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 .....Mick, nekaj govorijo o tvoji sliki....a si res kje gor? clBil....do enkrat popoldan.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...ah j.bi ga sad.......par ur sm bil gor samo zate.....a tebe nigde Mick, očitno mi ni namenjeno.... :o|o: Upanje pa seveda umre poslednje! SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Pa ja......sem slej ko prej nauču te fotke sam gor dat.......pol pa pride ena samo zate. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sem se jo pa že nauču po mailu poslat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 a ti pa mal rad rajcaš, kaj Mick he,he SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ful rad.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 .....Mick, nekaj govorijo o tvoji sliki....a si res kje gor? clBil....do enkrat popoldan.... Jest sem jo pa zamudila ueeee ...... pa me full zanima kako si fleten CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ja.....si aakhutov komentar preber..... ...pošlji mi meil. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...Mick, na tuje komentarje pa jest bol mal dam .....sploh pa, če teh ljudi ne poznam CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 No, pol pa še rumen tekst preberi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mick sicer čist dobro zgleda sam pogum ma pa tud čist micken ej no stari mal bi fotko gor pustu bi lunatke kar dol padale... ti pa takoj dol s fotko se bojiš navala a ? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts