Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 si pa baraba ,ne ni moje fotke gor , bi dol padu Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 si pa baraba ,ne ni moje fotke gor , bi dol padu ...upam, da na tebe.....al pa pod tebe.....al pa za tebe........sam, da tebe. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja itak, sam še vedno ne vem la si upaš al ne ...še enkrat fotko pokazat Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Za to pa Alianco rabim.....ker sam nisem znal, sem njej fotko poslal....no, ko boš 1x gor, pa jaz, pa ona....pa jo prosim.......če me ni izbrisala. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja deal, ne Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 haha pa kolk maš teh las za cel ekran in ozadje dovolj ; ) sem prav zavohal da je aira postnila slikco pravzaprav sem hotu napisat lepo bi blo če bi jo spet.... ampak iz mojih misli v njena ušesa in fotka je tu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Uf dečva, tale je pa huda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Vredi k šus ...ni treba bit last time Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ok, zdaj bo pa dovolj. upam da se bo še kdo pogumil... free npr, pa še kdo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Vredi k šus ...ni treba bit last time važno da so lička vidna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ok, zdaj bo pa dovolj. na ta zadnji sem malo kisla upam da se bo še kdo pogumil... free npr, pa še kdo free je dal ze 1 kp svojih fotk gor pred casom, pa jih je dol dal, ker so se1 prositi dal oz. jih eni sploh niso. tko! :-p free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 free je dal ze 1 kp svojih fotk gor pred casom, pa jih je dol dal, ker so se1 prositi dal oz. jih eni sploh niso. tko! :-plalalala free si ne upa.... daj nooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 (popravljeno) Aira dober tip tale naš free, kr prepričaj ga aja Mick sam hm, malce večjo a bi šlo Popravljeno 7. maj 2004 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ... o tej misteriozni fotki ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Aira!!!! Bravo!! Mega! Bobu bob! To!Plus tocke totalne! Tako in drugace... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ... pa jih je dol dal, ker so se1 prositi dal oz. jih eni sploh niso. tko! ...... butast... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Aira!!!! Bravo!! Mega! Bobu bob! To!Plus tocke totalne! Tako in drugace... jej..a sem tako grda? :o|o: x:Dx hecam se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja ja Aira je še ena dobra črnolaska prijetna na pogled... zdaj smo trije prijatelji oven pa dva devičnika... sprejeli konsenz črnolaske so najboljše.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Kaj vse se tukaj dogaja.A je res,da naš Mickec dol dal.... ....svojo fotko? El Nino,kaj vidiš v kartah - je več blond punc ali črnolasih na LF? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 haha težko vprašanje pa poglejmo..... za pikco več črnolasih razmerje 6:5 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Meni se pa zdi prav nasprotno.In še nekaj - mislim,da je zelo IN rdeča,kaj pa zdaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Meni se pa zdi prav nasprotno.In še nekaj - mislim,da je zelo IN rdeča,kaj pa zdaj? hja ej ka pa vem mrbit je rdecelasih itak ogromno a za te nisem vprasal... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hja ej ka pa vem mrbit je rdecelasih itak ogromno a za te nisem vprasal...V kašnem smislu?Koga ali čega? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hja ej ka pa vem mrbit je rdecelasih itak ogromno a za te nisem vprasal...V kašnem smislu?Koga ali čega? ja kart nisem vprasal kolk je pa zdej rdecelasih... pač vse ostale.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ženske imajo najpogosteje rdečo (prevlada).Jaz imam črno.Moj mož itak nima las. Moški so meni najbolj všeč črni (kot noč ).Blond moški me ne privlačijo,toda El Nino je kar luštkan tipček. A je naš Mick blond ali črn? :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts