El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 mick je črn se mi zdi sam je tolk hitro šla slikca dol da sem že skor pozabu... hvala za kompliment,.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Zdaj saj vemo,da Mick ne zdrži dolgo in se hitro vrže dol. El Nino,prosim.Veš samo - jaz bi te bolj nahranila. Z češko kuho bi ne bil tako velik problem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Zdaj saj vemo,da Mick ne zdrži dolgo in se hitro vrže dol. El Nino,prosim.Veš samo - jaz bi te bolj nahranila. Z češko kuho bi ne bil tako velik problem. še vsem kuharcam k so me hotle pitat sem pobegnu... predvsem ker tudi same precej pojejo pol pa sem ful bolj hitr od njih Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 še vsem kuharcam k so me hotle pitat sem pobegnu... predvsem ker tudi same precej pojejo pol pa sem ful bolj hitr od njih Zanimivo. Če za koga kuham - skoraj nič ne jem (vsak dan X družina).Nobenega tud ne lovim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 aira you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Aira dober tip tale naš free, kr prepričaj ga aja Mick sam hm, malce večjo a bi šlo kam? zakwa pa dobr??en clovk pac, tak k drugi.itak zdej klele o nekih idealih al kaj kao... ? mah, jest praum, poste berte, pa ute najvec o ludeh zvedl,se bols pa jih osebno poznat! kle na forumu je veliko lepih ljudi!, pa ne mislm na videz. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ... pa jih je dol dal, ker so se1 prositi dal oz. jih eni sploh niso. tko! ...... butast... mah, sej sm mal butast free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Aira...baba in pol veš kaj mi je na tebi res res res lepo...tvoje obrvi...sam bog ti jih je dol prinesel...a ne? Škoda da nisem kakšen kerlc... bi te povabla v svojo kamrco... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Če Free dovoli objavo, imam eno "fletno" njegovo sliko še iz piknika na Rakitni (sem končno dala razvit film , kjer so slike iz piknika ) .....Mick, nekaj govorijo o tvoji sliki....a si res kje gor? clMene tut Free matra... vsa v pričakovanju kwa te zanima??ce bi te tolk zanimu.. pol bi me ze kam povabla preko OS k smo glih pr tem kdo koga zanima!to je tko kt bi jest govoru, mene pa zanima bit predsednik drzave, naredu ne bi pa 0 za to! Marsa bo spet popenla...k tok citiram... Free...kaj se mora teb ženska ponudt, da jo povohaš... :xx!: taktika...kako ostati večno sam... Dej ne kompliciraj in postni fotko... mene pa zanima bit predsednik drzave, naredu ne bi pa 0 za to!...saj delam na tem...a ne...? nagovarjam te...a ni to dost... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Škoda da nisem kakšen kerlc... bi te povabla v svojo kamrco... saj ti ni treba bit kerlc free- ne sekiraj se - meni je itak vseeno, če jo daš gor ali ne... ampak nekako se mi ne zdi prav... tehtnica pač. Prisrčno vabim vse lunatke in lunatike da objavijo svoje fotke, da se bomo bolje spoznali in imeli še bolj radi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ja ja poleg marse pa contese aira najbolj zagnano lima gor fotke take rabmo... sej bomo dali kaj gor čak da kje kaj dobimo.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 zato da ko rečem Luciferju da je butast tip vsaj ve s kom se pogovarja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Zdaj saj vemo,da Mick ne zdrži dolgo in se hitro vrže dol. Mick zdrži zlo dolgo, ko se enkrat da (vrže) dol nate....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Zdaj saj vemo,da Mick ne zdrži dolgo in se hitro vrže dol. Mick zdrži zlo dolgo, ko se enkrat da (vrže) dol nate....... ja pol pa vrži gor fotko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 A ti nočeš nič kar sem o tem napisal sprejet :o|o: ........si mogoče sploh pomislil, da imam že nek konkreten razlog za to. Za razliko od marsikoga sem jo vsaj gor dal za nekaj časa.......Sicer pa vsak-a, ki me želi videt....ji, mu....pošljem mirno fotko pa emailu......ne pa na to temo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 dobr mick maš prav.... če ga dosti jebeš naokrog... pol res ni fajn da vsak za to ve keri si... bi si mogu še jaz to umislit... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 .....he-he.....ok, bi tud bil lahko razlog, pa ni...... Sem pa, ko sem bil tvojih let...... ....mogoče me pa zdaj začne spet trgat, preden se postaram.... .....al pa me že, no. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 .....he-he.....ok, bi tud bil lahko razlog, pa ni...... Sem pa, ko sem bil tvojih let...... ....mogoče me pa zdaj začne spet trgat, preden se postaram.... .....al pa me že, no. ja ja še dve leti pa bo prišla tvoja kriza srednjih let.. in si boš zapel.. bolj star bolj nor... od predina.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Bemtiš.....pol pa tk boljš, da grem z lnf-a ........ker kake še bom le takrat pisal.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Hm...kaj je to....ne štekam nič..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Odpri in poglej in povej, če ti je všeč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Zelo dobro, mi je všeč Kaj ti ne rabiš več prevoda.......pa še iz CE si kot moja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 stane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Stane, si trmast, sem ti rekla, da ni tolk kul, sploh pa, ce bi ze bilo, pa modra (in ne viola)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts