Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Marsa :palec:

Nino :vragec: nos pa ni tak kot tvoj.

Mail me nekaj zafrkava... pošto dobim z zamikom, tako da :xx!: bom objavila čim mi pride xDDx slikca na mail. Od Amis tudi... če pa rabiš takoj, bo mogoče kdo drug pomagal.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Se enkrat pogledal...zelo 'ziva' fotografija....kot pri razstavnih lutkah v trgovini z oblacili (nerodna primerjava, ni misljeno slabsalno), moras dvakrat pogledati...ker se ti zdi, da se bo zdaj zdaj premaknila, pomeziknila.... :palec:

Thanx Krokodil, to mi je pa lepo slisat, fino, ker... saj ni vazno, hvala - jemljem kot kompliment... ce si seveda sploh mene mislil... x:o)x :8): xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Contesa! x:Xx x:)x :8): x:Ix

To je pa tudi in sploh prijetno slisat... od 'kompetentnih'... x:Xx x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala, Nino in Mick ... vendar stekam v bistvu te, ki dajejo dol svoje fotke...  xrolleyesx  x:Ix  - namrec; zdajle pogledam od vrat k racunalniku in cez cel ekran razpotegnjena moja faca. :|| Ker pa je tako od blizu, je se bolj cudna, ce jo pomanjsam, tako se mi je zdela to neka optimalna velikost, pa se res je prav s sminko in z uhani in se kar sveze pofarbanimi lasmi, tako da pade nek odtenek rdeckast ven (oci niso tako temne sicer, so bolj na oranzno, ker kontraste pa sem, priznam, mikrich zasponala... x;)x)...

Ampak sem cudna, no, ker je malo 'popacena', ker je tolk blizu... ampak uhani se pa vidijo, sminka je pa tudi spica, kozo imam se kar ok, in bolj ali manj taka tudi sem, torej - kaj cmo, taka pac sem... x;)x

Nos imam nekam dolg, Nino, tu pa se posebej (ker je nekoliko popacena oz. preblizu in od zgoraj v bistvu)...

Res zanimivo......kako vidimo različni ljudje isto "stvar" x;)x ........kakorkoli, meni je to do sedaj najbolj ljuba tvoja fotka :palec: Prav fajn si, no x:)x x;)x Se mi zdi, pa čeprav te ne poznam v živo, da si na njej do sedaj ti najbolj ti. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Thanx! x:Xx

Itak, komu pa ne pase, ce recejo, kok kul. x:)x

Ampak vsakdo sebe cudno vidi... najbrz... :vio:

Picasso

Res zanimivo......kako vidimo različni ljudje isto "stvar" x;)x ........kakorkoli, meni je to do sedaj najbolj ljuba tvoja fotka  :palec:  Prav fajn si, no  x:)x  x;)x Se mi zdi, pa čeprav te ne poznam v živo, da si na njej do sedaj ti najbolj ti.  x^x

:palec:

Ja, evo, Mick je povedal točno to, o čemer sm tut jest razmišljala.... Se čisto podpišem pod napisano.

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Stane, tudi to -vseeno! x;)x- jemljem kot kompliment - ker si zdaj namrec povedal, kaj znam vse takole na fotki iz sebe naredit... v bistvu... x:o)x x;)x xDDx

Koliko casa (recimo 1 mesec ali malo manj) imam ze to fotko, pa mi ni bila... tolk enga obraza... xDDx x:o)x x:Dx ... pa tko...

Potem pa s temi fotkami, ta ne da, ta ne zna, tega je treba prosit in onega cakat...

pa sem rekla, dajmo pogledat tistele fotkice... pa sem jih danes za spoznanje drugace videla... pa je gor...

... pa postalo zal malo... zdaj mi pa ni...

je nekako osvobojen filing, ce imas faco takole... x;)x :palec:

hehe, kwa obvladam, huh? :vragec: x:px x;)x

Navijat, tocka nekaksnih uslug, ki ti jih... ma... bla bla...

Najbolj jaz? xscratchx

Picasso

Poky... hmm.. thanx... ista poza? a naj se 'branim'? ... ma, ne da se mi... ja, ok, 'optimalni' kot (glede na...)

Mateja... hvala... Sebe je tako hecno videti... morda se za hip prelisicis in se ugledas z nekako 'objektivnimi' ocmi... hm, in vidis nekako znan, a vseeno tuj obraz... xscratchx

Picasso

Marsa...si mi pa na drugih fotkah full bl všeč...tle zgledaš k tršica... x:Dx ta gajstna... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx Haha Majica, cak da dam pol se kaksno z ocali!!! x:o)x x:Dx x;)x :palec:

Al pa celo - z ocali a la muha! :eek:

x;)x x:px x:o)x x:Dx x:Dx :palec:

Ja, kul, da poves, morda pa res, sebi se tudi zdim... hm... stroga... malo...

Picasso

x:Dx x:Dx ja zinem...pol me pa po LNF vlečejo...kam se vse vtikam... x:px x:Dx x:Dx

Dej z očali... :eek:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Marsa, electrored lady :palec: , fino, navihano...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Je nimam; majica - razen ene, ki je ze - na eni x strani tule... :o|o:

Ze dozivis. x;)x x8Dx :eek:

Aja, ampak z 'muhastimi' pa... hmm... saj jih imam se nekje... morda enkrat izvedem nekaksen session... x;)x x:px

Picasso

Marsa, electrored lady  :palec: , fino, navihano...

x:Xx :palec: :8):

... sicer pa... :V: :o|o: Majica kao pac rece bobu bob... :o|o:

Picasso

Marsa, electrored lady  :palec: , fino, navihano...

x:Xx :palec: :8):

... sicer pa... :V: :o|o: Majica kao pac rece bobu bob... :o|o:

...kar pa pomeni... :eek:

Evo, dam vmes eno svojo (zadnjic fotkana, kake 3 tedne nazaj - Kristalki dolgujem fotko z njenimi uhani, naredila jih je posebej zame xsrcx) - z uhani torej in namenoma nasminkana z 'elektrored' sminko (ki sem jo dobila od prijateljice za 40.-ega xsrcx - in torej nisem nasponala rdece farbe, niti malo!) - sicer pa brez make-upa, ker tolk se mi pa ni dal ufurat.. x;)x. :

full lepa fotka!! :palec: :palec:

res mislm.

Hvala, Nino in Mick ... vendar stekam v bistvu te, ki dajejo dol svoje fotke...  xrolleyesx  x:Ix  - namrec; zdajle pogledam od vrat k racunalniku in cez cel ekran razpotegnjena moja faca. :|| Ker pa je tako od blizu, je se bolj cudna, ce jo pomanjsam, tako se mi je zdela to neka optimalna velikost, pa se res je prav s sminko in z uhani in se kar sveze pofarbanimi lasmi, tako da pade nek odtenek rdeckast ven (oci niso tako temne sicer, so bolj na oranzno, ker kontraste pa sem, priznam, mikrich zasponala... x;)x)...

Ampak sem cudna, no, ker je malo 'popacena', ker je tolk blizu... ampak uhani se pa vidijo, sminka je pa tudi spica, kozo imam se kar ok, in bolj ali manj taka tudi sem, torej - kaj cmo, taka pac sem... x;)x

Nos imam nekam dolg, Nino, tu pa se posebej (ker je nekoliko popacena oz. preblizu in od zgoraj v bistvu)...

Res zanimivo......kako vidimo različni ljudje isto "stvar" x;)x ........kakorkoli, meni je to do sedaj najbolj ljuba tvoja fotka :palec: Prav fajn si, no x:)x x;)x Se mi zdi, pa čeprav te ne poznam v živo, da si na njej do sedaj ti najbolj ti. x^x

strinjam :palec:

toplota iz slike, zgleda da tvo rabva mick x:px x:px pa nama je zato vsec?

meni pa ni ratalo :xx!: ...ne vem zakaj, ampak ne sprejema mi mailov- odbije nazaj.

tukaj ima višja sila prste vmes.

hmmm...

ali pa človek, ki je ustvaril nefunkcionalnost mojega Outlook expressa. :xx!:

Amis tudi ni dala gor fotke :xx!:

meni pa ni ratalo :xx!: ...ne vem zakaj, ampak ne sprejema mi mailov- odbije nazaj.

tukaj ima višja sila prste vmes.

hmmm...

ali pa človek, ki je ustvaril nefunkcionalnost mojega Outlook expressa. :xx!:

Amis tudi ni dala gor fotke :xx!:

probam, da vidm xrolleyesx

http://cokolada.net/lunin_net/images/faraon.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...