El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Nino nos pa ni tak kot tvoj.ne tisti delček v sredini tisti drugi odblisk tisti del pa je.. o tem sem govoru Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joj...Aira...že tretjič te grem gledat...mi je fajn gledat estetske obraze...full zanimiva...malce orientalska...vsekakor nenavadna, močna in skrivnostna... Res lepe obrvi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 tukaj nasmeh do ušes. thx x:Xx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil :xx!: iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 uau, ne morem verjet .......uspelo je you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 O, Free je dal jajcka... Free, thanx, da tako mislis. Majica - kaj pomeni? Da pac reces Bobu bob, da se ti zdim bolj stroga tule, ker meni se zdi, da itak - that's it, bolj ali manj... Poky - saj je res (a tele fotkane doma, so tudi zato, ker je tako svetloba, tu kjer sedim, optimalna je v bistvu samo taka fotka, je pa res, da je to moj 'lepsi' kot). Aira - ja, zelo cedna punca z lepimi potezami in obrvmi. Amis ima pa fajn uch. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil :xx!: iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm...ja, torej ena lepotica spet (nekje uzadi) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil :xx!: iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm...the eye kukuc Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Evo, dam vmes eno svojo (zadnjic fotkana, kake 3 tedne nazaj - Kristalki dolgujem fotko z njenimi uhani, naredila jih je posebej zame ) - z uhani torej in namenoma nasminkana z 'elektrored' sminko (ki sem jo dobila od prijateljice za 40.-ega - in torej nisem nasponala rdece farbe, niti malo!) - sicer pa brez make-upa, ker tolk se mi pa ni dal ufurat.. . :wou, Marsa res ti pašejo danes zvečer al pa jutri dobite moje fotke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kris si nazaj... smo pogrešali našo naj kokoško.... (kaj maš pa tak avtar...) huhu dvojčice so back... da vidmo zdaj nordico z leve al z desne... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 heh, nevarno kris od zadaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 She's got a gun to me spominja na tisti komad od Aerosmithov Janie's got a gun... js tud mal strelou Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 shi vaz sach ej najs grlend hijr shi iz nau wit d gan in hr hend /peti smit/ 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 hih, sem mela gori priložnost pa sem izkoristla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 shi vaz sach ej najs grlend hijr shi iz nau wit d gan in hr hend /peti smit/ 666 zlomkou...tralalahaha angleščina 101 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Dum,dum, dum, honey what have you donedum, dum, dum, is the sound of my gun dobr komad, sedejo teli Aerosmithi na cajte.... Aja, Kristalka, pa si kej zadela? (drugega kot Ninota v srce ) SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kris, wow, blagor tebi, v bistvu! Se ni za hecat s tabo, al si motoristka al s pistolo! Ipd... Macona! Yes!! Tehtnice mi se ni nihce pripisal! Aja, ne, ena mi jo je nekoc, ko sem bila noseca!!! In to hudo ribo imam (4 osebne v ribah)... A si si pa zapomnila ocitno, da sem 'Ribica' (ne vem, zakaj se vedno rece ljubkovalno). Lepo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ne vem, zakaj se vedno rece ljubkovalnoker se ribica lepse pise kot riba, pa se lepse se bere in se lepse od lepse slisi ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Dobra riba je lepše od dobra ribica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 heh jap, odvisn na kaj tocn s tem misls ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 hehe, pametn Stane...Nek frend je skoz opeval, pa lichka pa lichka... (da kolk najboljs pri ribi).Ko smo razdelili ribo, sem pa rekla, sej Dule bo pa itak lichka dubu (1 cm mesa). Torej - ribica je girica, riba je orada. No, in jaz girica ziher nisem! :xx!: :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 sem si te probala predstavljat kot girico ...pa nekak ni šlo ....ampak kot orado pa tut ne you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Amis, ti imaš pa zelo simpatične očke ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Morski pes je tut riba... ampak Marse namo postavljal taki ribi ob bok... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Amis, ti imaš pa zelo simpatične očke ....lep dan hvala............to je bolj po sistemu, da je stvarstvo vsakemu naklonilo vsaj nekaj lepega .........no lepo, da si spet malo med nami borism....sem te skoraj dala med pogrešane you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts