Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Nino :vragec: nos pa ni tak kot tvoj.

ne tisti delček v sredini tisti drugi odblisk tisti del pa je.. o tem sem govoru

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Joj...Aira...že tretjič te grem gledat...mi je fajn gledat estetske obraze...full zanimiva...malce orientalska...vsekakor nenavadna, močna in skrivnostna... :palec: x:)x

Res lepe obrvi... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil :xx!: :vragec: iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali :vragec: x^x x:Dx ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uau, ne morem verjet :eek: .......uspelo je x:Dx :palec:

O, Free je dal jajcka... x:px x:o)x x;)x

Free, thanx, da tako mislis. x:Xx x:Ix

Majica - kaj pomeni? Da pac reces Bobu bob, da se ti zdim bolj stroga tule, ker meni se zdi, da itak - that's it, bolj ali manj... ;)

Poky - saj je res (a tele fotkane doma, so tudi zato, ker je tako svetloba, tu kjer sedim, optimalna je v bistvu samo taka fotka, je pa res, da je to moj 'lepsi' kot). :8):

Aira - ja, zelo cedna punca z lepimi potezami in obrvmi. :palec: :vio:

Amis ima pa fajn uch. x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil  :xx!:  :vragec:  iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali  :vragec:  x^x  x:Dx ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm...

ja, torej ena lepotica spet (nekje uzadi) x:Ix x:o)x x:Dx

ja sem se tolk trudla, da se mi je računalnik obesil  :xx!:  :vragec:  iiin če bi še čisto malo delal, bi ga dala za glavno jed v temo: kaj bomo danes kuhali  :vragec:  x^x  x:Dx ....tako da fotka bo al pa ne bo kdaj gor....hm...

the eye kukuc

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Evo, dam vmes eno svojo (zadnjic fotkana, kake 3 tedne nazaj - Kristalki dolgujem fotko z njenimi uhani, naredila jih je posebej zame xsrcx) - z uhani torej in namenoma nasminkana z 'elektrored' sminko (ki sem jo dobila od prijateljice za 40.-ega xsrcx - in torej nisem nasponala rdece farbe, niti malo!) - sicer pa brez make-upa, ker tolk se mi pa ni dal ufurat.. x;)x. :

wou, Marsa x:Xx res ti pašejo :palec: :palec:

danes zvečer al pa jutri dobite moje fotke x;)x

kris si nazaj... smo pogrešali našo naj kokoško.... (kaj maš pa tak avtar...) huhu dvojčice so back... da vidmo zdaj nordico z leve al z desne...

She's got a gun :O:

to me spominja na tisti komad od Aerosmithov Janie's got a gun... js tud mal strelou

:vragec:

shi vaz sach ej najs grl

end hijr shi iz nau wit d gan in hr hend

/peti smit/

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

shi vaz sach ej najs grl

end hijr shi iz nau wit d gan in hr hend

/peti smit/

666 zlomkou...tralala

haha angleščina 101

xsingx Dum,dum, dum, honey what have you done

dum, dum, dum, is the sound of my gun xsingx

dobr komad, sedejo teli Aerosmithi na cajte.... x^x

Aja, Kristalka, pa si kej zadela? (drugega kot Ninota v srce x:Dx x:o)x )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Kris, wow, blagor tebi, v bistvu! :palec:

Se ni za hecat s tabo, al si motoristka al s pistolo! Ipd... :eek: x;)x

Macona! Yes!! Tehtnice mi se ni nihce pripisal! Aja, ne, ena mi jo je nekoc, ko sem bila noseca!!! xDDx

In to hudo ribo imam (4 osebne v ribah)... A si si pa zapomnila ocitno, da sem 'Ribica' (ne vem, zakaj se vedno rece ljubkovalno). Lepo. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne vem, zakaj se vedno rece ljubkovalno

ker se ribica lepse pise kot riba, pa se lepse se bere in se lepse od lepse slisi x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

heh jap, odvisn na kaj tocn s tem misls :D

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hehe, pametn Stane...

Nek frend je skoz opeval, pa lichka pa lichka... (da kolk najboljs pri ribi).

Ko smo razdelili ribo, sem pa rekla, sej Dule bo pa itak lichka dubu (1 cm mesa). xDDx

Torej - ribica je girica, riba je orada. ;)

No, in jaz girica ziher nisem! :xx!: xrolleyesx :o|o: x?x

xcivx x:o)x x:px x:Dx x:Dx

Picasso

x:Dx

sem si te probala predstavljat kot girico x:Dx ...pa nekak ni šlo x^x ....ampak kot orado pa tut ne x;)x

Morski pes je tut riba... x^x ampak Marse namo postavljal taki ribi ob bok... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Amis, ti imaš pa zelo simpatične očke  x:Ix x:Xx  :eek: ....lep dan x:)x  :palec:

hvala............to je bolj po sistemu, da je stvarstvo vsakemu naklonilo vsaj nekaj lepega x:Dx x;)x .........no lepo, da si spet malo med nami borism....sem te skoraj dala med pogrešane x:Xx x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...