Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

x:Dx

sem si te probala predstavljat kot girico  x:Dx ...pa nekak ni šlo x^x ....ampak kot orado pa tut ne  x;)x

x:Dx x:o)x x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Morski pes je tut riba... x^x ampak Marse namo postavljal taki ribi ob bok... x:Dx

Heh, boljse kot pa piranha... x:Dx

Ne skrbi, Majica, 'ljubkovalno' xrolleyesx so me ze 'uvrstili' tudi med babice...

Kao - riba - babica. x:px :xx!: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:o)x ...piranha... x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hvala............to je bolj po sistemu, da je stvarstvo vsakemu naklonilo vsaj nekaj lepega  x:Dx  x;)x .........no lepo, da si spet malo med nami borism....sem te skoraj dala med pogrešane  x:Xx  x:)x

Amis, prosim ne me še tako hitro odpisati!!!!! :eek: , žal doma ne morem nič rešiti :xx!: , saj bo bolje ko dobim v kratkem ADSL, glede tvojih dobrih karakteristik, pričakujem še tvoje nadaljne odkrivanje x:Ix ....lep dan x:Xx :palec:

...pričakujem še tvoje nadaljne odkrivanje x:Ix ....

x;)x Hehe... x:px :palec:

Picasso

x:Dx  x:Dx  x:o)x ...piranha... x:Dx  x:Dx  x:o)x

točno ja marsa je kt ena piranha... ;) tolk hitr šviga naokrog in grize da sploh nimaš časa jo opazit....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

marsa x:Dx ..........to je pa že kot scenarij za kakšno odpuljeno risanko x:Xx

borism: ne bi te niti slučajno odpisala, sem sam mislila, da si mogoče na rahlem odvajanju od lnf x:Dx x;)x

odkrivanje pri škorpijonki :eek: .........bolj težko x^x .....če sem pa iskrena je to čista ženska nečimrnost (pokazati samo najboljše x:Ix x;)x )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amisborism: ne bi te niti slučajno odpisala, sem sam mislila, da si mogoče na rahlem odvajanju od lnf x:Dx  x;)x

odkrivanje pri škorpijonki  :eek: .........bolj težko x^x .....če sem pa iskrena je to čista ženska nečimrnost (pokazati samo najboljše x:Ix  x;)x )

Amis, ne biti tolk skromna :sori: , kar se tiče svoje podobe x:Ix .....jaz sem pa na odvajanju ja x^x , prvi dan je bilo najtežje :sori: :o|o: :V: , še kaditi je bilo lažje prenehati x:Dx , tole te tolk zastrupi, da ne morem opisati :xx!: x:)x

x:Dx :palec:

Hehe, del po del... saj se nam nikamor ne mudi... :D

Ves kako sem jaz bila skrivnostna, sploh nihce ni vedel, kaj sem po horoskopu (vedno sem povedala kaj takega, po cemer ne mores nicesar sklepati, recimo luno imas lahko kjerkoli, ne glede na recimo letnico... x;)x - ali kulminantni planet je vladar asc... in podobno, lohk je karkoli)..

Samo jasno pa je, kaj so mi nemudoma pripopali. x:o)x (*aja, ne tehtnice... x;)x)...

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ..............groza in strah, če bom to tako po malem delala..........pa saj bo zgledalo kot striptiz x:Ix x:o)x :o|o: :O:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jesssssssssssss....bo te končno ena naked fotka gor x:px :eek: .......nema veze, če po delih. :vragec: x:o)x x:Dx Sicer sem zdej mislil na zgornje čobice x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ti pa zavrta.  x;)x Kar se tega tiče seveda.  x^x

Zakaj ze?

Meni se Aira ne zdi zavrta, ima jajca pokazat faco, izlit svoja custva, ne vidim, kaj bi bilo tu zavrtega... Mislim pri Airi....

Picasso

Heh Marsa, pričakovan tvoj komentar xrolleyesx . Zame je v moji situaciji dost večja hrabrost dat za kratek čas fotko gor kot pa Airi za ves čas (če ne druzga, ker je tolk lepša x;)x x:Dx ) seveda ti tega očitno ne zmoreš štekat in bockaš, kljub temu, da sem ti celo po OS-u pojasnil. Zavrto.....je zame to, da te zaradi nedolžne šale o čobicah nekdo proglasi za butastega....... x^x

K. Čapek

Ti pa zavrta.  x;)x Kar se tega tiče seveda.  x^x

motiš se.

sem zelo strastna x:Dx

konstantna namigovanja na seks so pri tipu znak nizkega IQ-ja in švohotnega posteljnega znanja. x^x

Mick - ja, ampak pisi potem tako, da te ne bo sram svoje face imeti gor, ker ni popolnoma nic nenaravnega (za nikogar!) sodelovati na kaksnem forumu.

Jaz imam faco, tocno se ve, kdo sem (in to ni jasno samo v 81. strani teme Fotke na forumu, ki ima 10.000 tem) - in sem urednik pomembnega slo portala...

Jaz ocitno ne zmorem stekat... x:px x:o)x x:Dx :palec:

zakaj ne bi preventivno...

Zakaj it na party in se slikat s folkom in KASNEJE hotet bit odstranjen?

raje PREJ pazis, da nisi na zuru, na fotki, ali da ne pocnes nic takega...

Tisti 'butast' pa tudi meni ni jasen cisto, a morda je sklenila iz cesa drugega...

To te ni zanimalo, avtomaticno ker ti je rekla to, si ti rekel nazaj nekaj...

Ali ni otrocja taka komunikacija? xrolleyesx

Picasso

Mick - ja, ampak pisi potem tako, da te ne bo sram svoje face imeti gor, ker ni popolnoma nic nenaravnega (za nikogar!) sodelovati na kaksnem forumu.

super si to povedala x:Dx :palec:

Butast....no ja x8Dx ni mi všeč ker vse obrne na seks... najprej čisto fajn debata v temi o joku...in Mick- "pa drugače..maš tudi težave z vlažnostjo?" :vragec:

potem pa ti enkrat poči film. :o|o:

... in nekaj zemeljskega...

:vtz: x^x x;)x

... -saj imaš kar nekaj device, a ne? ...

Ja, se kar, v bistvu, imam na vrhu, pa vladarja asc notri... Imam pa sicer venero v Biku, morda pa to vidis...

... Res pa ne morem najti vode na tebi. ...

Neverjetno - pri 5-ih osebnih vodah (sicer 6 vod od 12)... x:o)x

...Mogoče pa bi jo našla v tebi, če bi te poznala. ...

Mogoce, sam zemeljsko bi se morda 'izgubilo' na ta racun (ce bi 'nasla' vodo). x:o)x xDDx

Ejj, ful dobro, tega mi se pa res nihce ni pripisal - zemeljskost! :eek: xokx

Ful mi mori, ker ne morem dat svoje fotke gor. Fant ima sicer skener, ne ve pa, kdaj bo imel internet.

Takoj, ko bom lahko, dam svojo fotko gor, ker me zanima, če mi bodo prisodili strelca ali devico.

Ja, pa naj poskenira pa naj ti shrani na disketo, pa potem sama gor flikni. :palec:

Picasso

Ah Marsa.......ti si pač glavna frajerka, tud kak očitek primitivizma ti na tolk nedolžne finte pobegne, pa ga pol zbrišeš x;)x ........jaz pa svoje fotke ne smem. O sebi toliko pišem, da ni posebnega problema ugotoviti kdo sem, ne bom pa provociral tega, jaz že vem zakaj, ti pa pač nimaš tega dosega, da bi to lahko razumela, pa bog pomagaj. Nisem šel na nobeno forumovsko zabavo, zato tudi nisem zahteval brisanja slik........svojo pa lahko zbrišem kdaj čem, pa če se ti razpočiš. x^x Že itak veliko soliš pamet forumovcem in očitno zamenjuješ pojem urednika z nekim "idejnim" vodjem........pa čeprav ravno kot urednica nimaš prav noben pravice se tukaj usajat zakaj sem jaz zbrisal fotko. x;)x

He-he, točno sem videl zakaj mi je Aira to napisala, pač "ne znaš brati", in točno glede istega kot je ona meni napisala "butast" sem jaz napisal "zavrta". x;)x

Aira, če tebi za take malenkosti poči film, si boš še zelo boga v lajfu. O svojem IQ s tabo ne bom razpravljal, o posteljnem znanju pa v debati s frkljo tvojih let tudi ne vidim posebnega smisla. Lahko pa se preizkusiva..... :vragec: :inocent:

Beda......v šali napišeš, da nisi mislil onih spodnjih čobic.....in dobite popizditis :eek: .....saj ne morem verjeti. xrolleyesx

K. Čapek

... ni mi všeč ker vse obrne na seks... najprej čisto fajn debata v temi o joku...in Mick- "pa drugače..maš tudi težave z vlažnostjo?" :vragec:

potem pa ti enkrat poči film. :o|o:

... In - 's katero glavco?' ipd... xrolleyesx

Zadnjic smo se pogovarjali o tezenju na delovnem mestu, normalno se mi je zdelo, da je to jasno vsem, da malo na hec pac prenesemo se tako zagamane zenske (to je konec koncev nasa stvar, ce smo zavrte, saj se s tem v nikogar ne vtikamo, popolnoma vseeno je -v danem- kaksne smo - dokler nima to zveze z nekom, ki ga to moti v smislu, da jaz njemu kaj izvajam)...

Ampak sodim, da oni moski tocno enako recejo - hja, ko si pa zavrta...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...