Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 .......svojo pa lahko zbrišem kdaj čem, pa če se ti razpočiš. ...Ne skrbi, zaradi tega se pa res ne bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Aira, če tebi za take malenkosti poči film, si boš še zelo boga v lajfu. O svojem IQ s tabo ne bom razpravljal, o posteljnem znanju pa v debati s frkljo tvojih let tudi ne vidim posebnega smisla. Lahko pa se preizkusiva..... Beda od bede......v šali napišeš, da nisi mislil onih spodnjih čobic.....in dobite popizditis .....saj ne morem verjeti. a dej' kdo si ti da boš meni solil pamet. samo nehaj- dobro veš kako je ko se jaz spustim nizko ... te spet ne bo nekaj dni na forum, če si boš sploh kdaj upal nazaj. punca mojih let tebe sploh ne bi spustila blizu. sploh pa takšna kot jaz. zavrtost? jaz bi rekla inteligenca. sicer pa se mi prav smili tista tvoja "lubica" če bi bila jaz na njenem mestu :xx!: bi že zdavnaj letel. prav nobenega spoštovanja nimaš do osebe, ki te že toliko časa prenaša- več kot desetletje če se ne motim. kako se ji da- res svetnica. morale sploh nimaš, če pa si razpoznaven iz svojega pisanja in te lahko tvoji bližnji iz njega prepoznajo...sram te bodi. nič čudnega da se skrivaš. kot pravim gledaš samo svojo rit- in potem meni očitaš, da sem izdala tvoje zaupanje- se ne spomniš ,da si ti začel ... v glavnem moje zaupanje si že zdavnaj izdal- zdaj se lahko samo še sliniš okoli mene- kar tudi počneš- butast :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ampak sodim, da oni moski tocno enako recejo - hja, ko si pa zavrta...Kot npr.....jaz pa po tvojem komentarju sodim, da spadaš med ženske, ki se ji megla naredi na očeh, če je tip do tebe prijazen in že pizdiš, da te nadleguje. Fuj in fej.....kakšno namigovanje od gospe urednice. :xx!: Če se ne boš razpočla pa se nehaj vtikat v moje brisanje fotke, ker to ni tvoja stvar.......ali pa si kot urednica domišljaš, da je. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Aira, če tebi za take malenkosti poči film, si boš še zelo boga v lajfu. O svojem IQ s tabo ne bom razpravljal, o posteljnem znanju pa v debati s frkljo tvojih let tudi ne vidim posebnega smisla. Lahko pa se preizkusiva..... Beda od bede......v šali napišeš, da nisi mislil onih spodnjih čobic.....in dobite popizditis .....saj ne morem verjeti. a dej' kdo si ti da boš meni solil pamet. samo nehaj- dobro veš kako je ko se jaz spustim nizko ... te spet ne bo nekaj dni na forum, če si boš sploh kdaj upal nazaj. punca mojih let tebe sploh ne bi spustila blizu. sploh pa takšna kot jaz. zavrtost? jaz bi rekla inteligenca. sicer pa se mi prav smili tista tvoja "lubica" če bi bila jaz na njenem mestu :xx!: bi že zdavnaj letel. prav nobenega spoštovanja nimaš do osebe, ki te že toliko časa prenaša- več kot desetletje če se ne motim. kako se ji da- res svetnica. morale sploh nimaš, če pa si razpoznaven iz svojega pisanja in te lahko tvoji bližnji iz njega prepoznajo...sram te bodi. nič čudnega da se skrivaš. kot pravim gledaš samo svojo rit- in potem meni očitaš, da sem izdala tvoje zaupanje- se ne spomniš ,da si ti začel ... v glavnem moje zaupanje si že zdavnaj izdal- zdaj se lahko samo še sliniš okoli mene- kar tudi počneš- butast :xx!: Mala, ti je meni sigurno ne boš. In moje privat življenje tebe en kurc briga, ja? Tako kot mene tvoje. Kakšna znaš bit.............ja, zahrbtna in nesramna........najprej pišeš OS-e, gnjaviš za erotično zgodbico, ko ti jo obljubim in že veselo objaviš.....gnjaviš kako mi je ime......še ne povem prav do konca že objavljaš na forumu.....pa daj skini se mi, no. Ti si mene zagnjavila, ne jaz tebe. Dobiš par pohvalnih postov pa že misliš, da si boga za jajca prijela.... Zaradi tebe nikoli nisem izostal s foruma, kdo je butast pa jasno izraža tvoj post......le kdo se bi tako razburjal in vtikal celo v moj privat lajf, če ne bi bil užaljen, ker je dobil dvojko......takoj, ko se je začel obnašati kot nesramno zaupanja nevredno dete. :xx!: Ti na mestu moje lubice ne bi mogla bit.....ker ji ne segaš do kolen niti po lepoti niti po značaju, čeprav si domišljaš, da si oh in sploh. Morala.....a se ti meša....daj poišči si pomoč čimprej. Ker če je tebi nedolžna zafrkancija ne-morala si pa res čist prtegnjena. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ej super- da vsaj enkrat pokažeš svoj pravi obraz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Joj, kaj ste ga razpi....! Jaz se bojim jeznih moških. Ni skrbi mačona. Jaz pa se mal bojim domišljavih, vase zagledanih smrklj in pa malo bolj.....velikega diktatorja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ej super- da vsaj enkrat pokažeš svoj pravi obraz. Ja, mislim, da ga res kaževa oba. Nobene pravice se nimaš vtikat v moj privat lajf in meni ljube ljudi....na to sem alergičen kot vsi drugi ljudje. Kdo pa si ti, da mi boš tukaj pisala levite o meni in moji ženski.....le kdo? Kar sem napisal lahko ponovim, takšno je moje mišljenje o tebi pač. Še precej neizoblikovana osebnost, ki po eni strani deluje nadpovprečno zrela in pametna, po drugi pa je še pod nivojem svojih let....iz takšnega ali drugačnega razloga. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jesssssssssssss....bo te končno ena naked fotka gor .......nema veze, če po delih. Sicer sem zdej mislil na zgornje čobice To je za vas post vreden takšnega napada in zgražanja?????? Pol pa res ne spadam sem. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 nadlegovanje na forumu torej... se morem pazit keri rečem da je lepa.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Če se loh vtaknem...men se pa Mick ne zdi napačen...OK...sej ga meče...pa se nasmehneš...pa ajd... pa mal pohecaš...ampak se mi dozdeva, da ima Aira zelo bolečo izkušnjo za sabo ( po moje teženja)...se vsakokrat spomni pri Mickovih postih na nekaj neprijetnega...pa ji tut ni za zamert...Aira Mick majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... se nehaj vtikat v moje brisanje fotke, ker to ni tvoja stvar.......ali pa si kot urednica domišljaš, da je. OK, Mick - jemljem na znanje - z natancno temle ti bom postregla, ce/ko bo naneslo, da bo kdaj potrebno moje urednisko posredovanje... Sploh se ne vtikam niti malo v Alianino dajanje in kasneje brisanje tvoje fotke, pac pa sem rekla samo, da ce stojis za tem, kar pises, da se komot predstavljas z obrazom. Tistole pa ni bilo namigovanje, pac pa sem dala primer - kako hitro tisti, ki si daje pretirano opraviti s sexom, pritisne temu, ki mu tega ne pase poslusati, gledati, prenasati, da je zavrt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Če se loh vtaknem...men se pa Mick ne zdi napačen...OK...sej ga meče...pa se nasmehneš...pa ajd... pa mal pohecaš...ampak se mi dozdeva, da ima Aira zelo bolečo izkušnjo za sabo ( po moje teženja)...se vsakokrat spomni pri Mickovih postih na nekaj neprijetnega...pa ji tut ni za zamert...Aira Mick mogoče sem res pretiravala- ampak ni mi všeč njegovo vtikanje vame. če že hoče, naj se pogovarja z mano kot človek in ne kot nek potrebnež.... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mene meče, ker se zabavam......edina želja mojih zafrkanstskih postov je zabava, smeh, navihanost, veselje......za vse nas Do določenih lunatk pač ne bom več imel "neprimernih" komentarjev.......še posebej, ker si nekam dosti in hitro domišljajo kaj pa vem kaj.......da mi že stoji, ko samo A....vidim :xx!: :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Če se loh vtaknem...men se pa Mick ne zdi napačen...OK...sej ga meče...pa se nasmehneš...pa ajd... pa mal pohecaš...ampak se mi dozdeva, da ima Aira zelo bolečo izkušnjo za sabo ( po moje teženja)...se vsakokrat spomni pri Mickovih postih na nekaj neprijetnega...pa ji tut ni za zamert...Aira Mick mogoče sem res pretiravala- ampak ni mi všeč njegovo vtikanje vame. če že hoče, naj se pogovarja z mano kot človek in ne kot nek potrebnež.... :xx!: Me prav zanima kje konkretno sem se s tabo pogovarjal kot kak potrebnež? Mi pokažeš? Da uvidim. Ker zate je je mickena zafrkancija vsakega tipa dovolj, da ga proglasiš za potrebneža in oh ter sploh.... :xx!: :xx!: Tebe, da se bi pazil smrkljica .......daj odrasti. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 daj odrasti. Mickeni- odrasti (jaz imam še čas) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 po drugi pa je še pod nivojem svojih let....iz takšnega ali drugačnega razloga. haaha kdo se oglaša. ...no, to pa mi je simpa. Čeprav ti nimaš pojma kaj sem ti hotel povedat. Sam sem res pogosto otročji tukaj, vendar sem tega vesel, da lahko to izrazim na tem forumu, ker v dejanskem življenju skoraj nimam te možnosti..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 verjetno sam ne veš kaj si mi hotel povedati. sploh pa... bi rada tebe videla kakšen si bil v mojih letih. (oz. raje ne bi- ker se verjetno nisi spremenil kaj dosti ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ker v dejanskem življenju skoraj nimam te možnosti..... no- tukaj si pa vse povedal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... se nehaj vtikat v moje brisanje fotke, ker to ni tvoja stvar.......ali pa si kot urednica domišljaš, da je. OK, Mick - jemljem na znanje - z natancno temle ti bom postregla, ce/ko bo naneslo, da bo kdaj potrebno moje urednisko posredovanje... Sploh se ne vtikam niti malo v Alianino dajanje in kasneje brisanje tvoje fotke, pac pa sem rekla samo, da ce stojis za tem, kar pises, da se komot predstavljas z obrazom. Tistole pa ni bilo namigovanje, pac pa sem dala primer - kako hitro tisti, ki si daje pretirano opraviti s sexom, pritisne temu, ki mu tega ne pase poslusati, gledati, prenasati, da je zavrt. Tudi to kaže, da ne razlikuješ med čisto navadno željo, da ne pustim gori svoje fotke, kar nikogar ne žali in žaljivimi, nestrpnimi in tudi fašističnimi ipd. posti, ki si jih dopuščala. Mah, kako češ.....ti že veš kaj je prav, saj si bossica Mislim, da mu ni potrebno brati, če mu ne paše.......in kaj zdaj, glede na to, da je tukaj tudi veliko takih, ki jim paše? A naj zaradi redkih posameznic preneham s svojim načinom, da bodo srečne........in to s posti, ki so zafrkantski ne pa tudi žaljivi......mi ne pade na pamet......imaš pa jih ti možnost brisati, mar ne? Kar se slik tiče.....si mi to že parkrat povedala. Le zakaj ne gnjaviš vseh ostalih 1000, ki jih sploh niso dali gor . Brez veze. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Joj, bogi Mick, dons pa ni tvoj srečni dan.... Najbolš, da odpremo novo temo - Klub Golih Besedi (za obračunavanje ), ker tole je čist izven teme Fotke.... Ljudje, mejte se radi SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ker v dejanskem življenju skoraj nimam te možnosti..... no- tukaj si pa vse povedal. Kot precej pogosto tudi sedaj pojma nimaš o čem govorim........pa nisi vredna razlage . Misli si kar si češ in se utaplajaj v svoji samozadovoljnosti. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 verjetno sam ne veš kaj si mi hotel povedati. sploh pa... bi rada tebe videla kakšen si bil v mojih letih. (oz. raje ne bi- ker se verjetno nisi spremenil kaj dosti )Ja Aira. No, pa dajmo eno v tvojem stilu........sem prepričan, da sem kot tip bolje zgledal kot ti sedaj kot tipica. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 glede na opis tvoje lubice- se mi zdi da je "namišljena". zato pa tukaj nas nadleguješ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 glede na opis tvoje lubice- se mi zdi da je "namišljena". zato pa tukaj nas nadleguješ. Videla jo je Astra....pa naj jo ona komentira, če če. Ženska ima bolj kritično mnenje o drugi ženski....njeno je bilo, da je krasotica. Moje je tudi takšno. Brez njenega soglasja pa fotke ne bo. Oh, Aira, pa res upaš, da je temu tako kot pišeš......ti kar upaj, ti bo lažje Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 kar nikogar ne žali iO tem bi se dalo veliko zmenit - spolno namigovanje navadno ravno zali, tocno to 'pocne' (*vendar sicer, v tvojem primeru pa res v bistvu nisem videla kot zaljivo in stekam, da gre za zafrkancijo, a vseeno - naj je tudi tu nekaksna meja, ce drugega ne, lahko postane neokusno, ce se malone v vsaki temi pojavijo namigovanja...).... žaljivimi, nestrpnimi in tudi fašističnimi ipd. posti, ki si jih dopuščala....In jih se (do)puscam gor, smo tako zastavili, da razen res zelo izjemoma- ne bomo brisali postov.Saj tudi tole puscam, danes sem prvic omenila (druge, ki jih omenjas, pa sem zelo velikokrat opomnila ze), pa ze dolgo opazam ... ce je lahko vsemogoce, zakaj ne bi bilo to, ki je kao povsem neskodljivo, ker:... mu ni potrebno brati, če mu ne paše.........Natancno tako, to je res, a vendar - ce pa je namenjeno njemu?Jaz navadno preberem, kar name leti (ce opazim oz. ce sploh pridem pogledat v temo, seveda).... in kaj zdaj, glede na to, da je tukaj tudi veliko takih, ki jim paše? A naj zaradi redkih posameznic preneham s svojim načinom, da bodo srečne........in to s posti, ki so zafrkantski ne pa tudi žaljivi......mi ne pade na pamet......Naj ti ne, imamo razlicne smisle za humor in zafrkancije, saj sem rekla, da opazam, da je to folku kul in potem pac, OK.... imaš pa jih ti možnost brisati, mar ne? Imam, vendar to se ne pomeni, da jih (bom). Praviloma ne brisem.... Kar se slik tiče.....si mi to že parkrat povedala. Le zakaj ne gnjaviš vseh ostalih 1000, ki jih sploh niso dali gor . Brez veze. :xx!:Zato ker niso tako dejavni v temi Fotke, pa ker niso taksnega zganjali kot ti...Ti si bil -in opis, komentar... tvoje fotke- na vec straneh, vsi zivi so 'sodelovali' v tem 'projektu', poleg tega pa je to zdaj najbolj 'sveze'...pa ker ti dolivas olje zraven... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts