Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pa cosma, zdaj vidim, kaj si mislila, ko si imela bolj rdece lase....ti pase, zelo!

tole so bolj oranzne kot rdece...take pomarančne in to željo sem si izpolnila, ker sem jo imela že od otroških let....sicer sem na tej sliki, stopljena z okoljem tole je tik pred kraljičinim rojstnim dnevom v NL x:Dx ...zato tudi zgledam malo zmatrana...sej amsterdam je amsterdam....nisi tko spočit kot v Čateških toplicah x:Dx

Sicer je pa v teh krajih bila tole malce nenavadna barva takrat...vsaj po pogledih in reakcijah sodeč...se moraš kar navadit na radovedne poglede...ko se obračajo za teboj x:Dx

Ta barva je imela prednosti in slabosti...vedno so me našli v gneči in vedno so me opazili, ko jaz tega nisem želela.

En frend je bil enkrat ful navdušen, ko je šel z mano na špancir po Zagrebu (holandec), kako ga vse ženske gledajo in se za njim obračajo....čez kako uro je pa rekel...pa pismo sej vse te ženske tebe gledajo, ne mene heheheheh x:Dx

Katja pri tebi se mi pojavlja samo ena beseda, milina. x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

U, to mi je pa všeč, da si neobrit! x:Dx  :palec:  x8Dx

Aja, Marsa..........ma se stopim ob uni slikci z mucko..........mjav, jz tut! :2src:

:vragec:

hehe...a bi se mar morau za fotko na lnf napicanit x:Dx x;)x

sm kr sm

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ma ne, k je kao xrolleyesx bonton, da so moški obriti - urejeni itd... Ma mi gre na živce, ko folk (sicer iz zafrkancije) teži mojemu dragemu, zakaj se ni obril........ma zato, ker je meni tko všeč! x^x x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

OHOHOHO, ribica_Katja ... x:Dx x:Ix xokx :2src: Zdaj boš šele zaželjena (je nekdo nekoč rekel Mateji) ... x:Dx x:Dx

Aja, Rachek,,, hm, po nejevernem pogledu, ki cvika da ga morda ne bo kdo kaj okrog prinesel resda Bik, sicer pa niti ne, kaj v Dvojckih, najbrz.

What ? :eek:

Kwa ste (smo x^x ) fuuuuul dobri vsi! x:)x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

:palec: A ne, Daisy?! x^x x8Dx :2src:

Kaj Rachek, rabis prevod, cakaj, kaj ze pravim?

Torej, zgledas se kar Bik, verjetno imas kaj v Dvojckih. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to ste se pa res luštno spomnili. Res bolj malokdaj gor skačem - sam je pa k vsakem nicku fajn tud obraz vidit x:Dx (no skoraj k vsakem x;)x )

saj bi tud jaz kakšno svojo gor namala - pa ne znam.

Bom pa z zanimanjem gledala, če se bo še kdo drug od vas razril x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

U, to mi je pa všeč, da si neobrit! x:Dx  :palec:  x8Dx

Aja, Marsa..........ma se stopim ob uni slikci z mucko..........mjav, jz tut! :2src:

Jap...... men tud x:)x

Katja..... kakšno nežno bitje xangx

Marsa.... guna z očali pali, pa z muckom xokx

tršica Mateja..... podobna si eni moji znanki.. še po postih ki jih pišeš (imata tak podoben peaceful style) pa še isti letnik sta, pa še ona je vzgojitelca.......mislm ej x;)x :palec:

Sončna Vila........kolk sončka x:Xx ej mala, dej še tisto gor ta črnobelo xflirtx

Contesa......nice nice sploh tista v kopalkah :palec:

Free.......tak latino xflirtx :shsh:

Aakhut..... si povsod tko kosmat ? x:Dx x:Xx x:px

Daisy.......... marjetka taka vesela :flower:

El Ninjo...... ti si bil pa že na avatarju.... se spomnim....bradica :palec:

Stane...... našo zbirko zasolil :palec: x;)x

Tamara.....presenečenje, sem se te čist drgač predstavljala! :flower:

Tinka...... men so črnobele najlepše slike :palec: So pravi kodrčki? x;)x :2src:

Rachek..... kakšen prisrčen smehec :palec: ful dobra fotka

Meursalut..... pa oblekca........uaaaaaaauuuuuu x:)x

Tko, da veste, da sem vas vse posnela hi, hi, hi! Zdaj vas imam na CD-ju. x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

SSTane :) ejga stari, skor kt moji profesorji za fizko :) kul

AaKhut.... :) Ejga stari macek...

sedaj pa k lepim recem....

mmm Katja:) skor cist moj tip,...

Kje smo ostali, ahja, se ena marsina, :) tokrat pa mal bolj stara ja, act your own age, ne igrat dvajsetletnice karkenaprej.... (k očitno to znaš...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Evo še ena moja - mogoče bo tale delovala kaj manj lahkotno x;)x glede na tvoja opažanja, Marsa... Ker sem šla namreč gledat v svojo karto in imam v njej samo eno zračno tehtnico in sicer v sedmi hiši (ne da bi vedela, kaj to pomeni x:Dx )

Kaj praviš? x;)x

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Huh, končno x:Ix

Zdaj pa res ne vem, a opera browser ne podpira tega prilaganja slikc al kaj... nc jasno :blink:

Drugac pa... stavek, ki mi ga je pred desetimi minutami rekel sosed... "Hej, a si ziher, da ne rabiš enga betonskega bloka, da se malo prizemljiš...? Sej ti ga lahk prinesem... Ha..? Ha?" x:Dx x:Dx Dogaja tu na tej strani, dogaja fejst... :onfire:

Naky, obljubim, čb fotko pa enkrat proti koncu tedna, oki?

Drugač ste pa vsi res ful luštni, kar gledam... pa gledam... pa gledam... res vas je fajn videt xsrcx

pa pa... grem letet kam drugam x;)x x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ja pol jo pa ti gor dej... jaz je sam zato ne, ker nimam photoshopa tu in ne gre... pa pol cimru po glavi skačem za te fotke... ti bo hvaležen, jaz pa tut pustim x;)x

Hihi :inocent: x:Dx x;)x

(Mal... me razganja danes... huh x:Ix Sej bo boljš... x:Dx Al pa tut ne... x:Dx x:o)x x;)x )

x:Xx

Sončna Vila

VILA SONCA

Sončna........ ti bomo krila vzeli x:Dx x:Dx x;)x x:)x

Ti kar poleti, te bomo počakali x:Dx

Lep večer in sončen jutri ti želim x:Xx

M. H. Alderson

x^x x^x

Sem čist zgrešila tvoj drugi post...... sem se pa že poslavljala.....

Itak nej ostane tist kr sem ti rekla x:Dx x:Dx x;)x x:)x

LP

M. H. Alderson

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...