tinka 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 uau! mijau! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 pa cosma, zdaj vidim, kaj si mislila, ko si imela bolj rdece lase....ti pase, zelo!tole so bolj oranzne kot rdece...take pomarančne in to željo sem si izpolnila, ker sem jo imela že od otroških let....sicer sem na tej sliki, stopljena z okoljem tole je tik pred kraljičinim rojstnim dnevom v NL ...zato tudi zgledam malo zmatrana...sej amsterdam je amsterdam....nisi tko spočit kot v Čateških toplicah Sicer je pa v teh krajih bila tole malce nenavadna barva takrat...vsaj po pogledih in reakcijah sodeč...se moraš kar navadit na radovedne poglede...ko se obračajo za teboj Ta barva je imela prednosti in slabosti...vedno so me našli v gneči in vedno so me opazili, ko jaz tega nisem želela.En frend je bil enkrat ful navdušen, ko je šel z mano na špancir po Zagrebu (holandec), kako ga vse ženske gledajo in se za njim obračajo....čez kako uro je pa rekel...pa pismo sej vse te ženske tebe gledajo, ne mene heheheheh Katja pri tebi se mi pojavlja samo ena beseda, milina. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Me veseli, da si dal sebe tudi gor. hehe....tezhko de bi se lohk DOL DAU 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 hehe....kugloliki: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 U, to mi je pa všeč, da si neobrit! Aja, Marsa..........ma se stopim ob uni slikci z mucko..........mjav, jz tut! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 U, to mi je pa všeč, da si neobrit! Aja, Marsa..........ma se stopim ob uni slikci z mucko..........mjav, jz tut! hehe...a bi se mar morau za fotko na lnf napicanit sm kr sm666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ma ne, k je kao bonton, da so moški obriti - urejeni itd... Ma mi gre na živce, ko folk (sicer iz zafrkancije) teži mojemu dragemu, zakaj se ni obril........ma zato, ker je meni tko všeč! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 OHOHOHO, ribica_Katja ... Zdaj boš šele zaželjena (je nekdo nekoč rekel Mateji) ... Aja, Rachek,,, hm, po nejevernem pogledu, ki cvika da ga morda ne bo kdo kaj okrog prinesel resda Bik, sicer pa niti ne, kaj v Dvojckih, najbrz.What ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Kwa ste (smo ) fuuuuul dobri vsi! Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 A ne, Daisy?! Kaj Rachek, rabis prevod, cakaj, kaj ze pravim?Torej, zgledas se kar Bik, verjetno imas kaj v Dvojckih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 to ste se pa res luštno spomnili. Res bolj malokdaj gor skačem - sam je pa k vsakem nicku fajn tud obraz vidit (no skoraj k vsakem ) saj bi tud jaz kakšno svojo gor namala - pa ne znam. Bom pa z zanimanjem gledala, če se bo še kdo drug od vas razril ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 U, to mi je pa všeč, da si neobrit! Aja, Marsa..........ma se stopim ob uni slikci z mucko..........mjav, jz tut! Jap...... men tud Katja..... kakšno nežno bitje Marsa.... guna z očali pali, pa z muckom tršica Mateja..... podobna si eni moji znanki.. še po postih ki jih pišeš (imata tak podoben peaceful style) pa še isti letnik sta, pa še ona je vzgojitelca.......mislm ej Sončna Vila........kolk sončka ej mala, dej še tisto gor ta črnobelo Contesa......nice nice sploh tista v kopalkah Free.......tak latino Aakhut..... si povsod tko kosmat ? Daisy.......... marjetka taka vesela El Ninjo...... ti si bil pa že na avatarju.... se spomnim....bradica Stane...... našo zbirko zasolil Tamara.....presenečenje, sem se te čist drgač predstavljala! Tinka...... men so črnobele najlepše slike So pravi kodrčki? Rachek..... kakšen prisrčen smehec ful dobra fotka Meursalut..... pa oblekca........uaaaaaaauuuuuu Tko, da veste, da sem vas vse posnela hi, hi, hi! Zdaj vas imam na CD-ju. Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 SSTane ejga stari, skor kt moji profesorji za fizko kul AaKhut.... Ejga stari macek... sedaj pa k lepim recem.... mmm Katja:) skor cist moj tip,... Kje smo ostali, ahja, se ena marsina, tokrat pa mal bolj stara ja, act your own age, ne igrat dvajsetletnice karkenaprej.... (k očitno to znaš...) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 sedaj pa k lepim recem.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sej nerecem ampak brhke crnolaske al pa brhki obritoglavci..... hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ...ni dileme koga je za.....................................................pohvalit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 hehe, to je tko, vse strani so dobre, ena pac obcutno izstopa.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Evo še ena moja - mogoče bo tale delovala kaj manj lahkotno glede na tvoja opažanja, Marsa... Ker sem šla namreč gledat v svojo karto in imam v njej samo eno zračno tehtnico in sicer v sedmi hiši (ne da bi vedela, kaj to pomeni ) Kaj praviš? SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sončnaaaaaaaaaaaaa....... kje s ti men?Kje slikca?Pa guna moja, črnobela Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 A bo...? Zdej...? SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 auuuuuuuuu baby .......... dej še tisto ta navihano če ne jo bom jest gor dala Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Huh, končno Zdaj pa res ne vem, a opera browser ne podpira tega prilaganja slikc al kaj... nc jasno Drugac pa... stavek, ki mi ga je pred desetimi minutami rekel sosed... "Hej, a si ziher, da ne rabiš enga betonskega bloka, da se malo prizemljiš...? Sej ti ga lahk prinesem... Ha..? Ha?" Dogaja tu na tej strani, dogaja fejst... Naky, obljubim, čb fotko pa enkrat proti koncu tedna, oki? Drugač ste pa vsi res ful luštni, kar gledam... pa gledam... pa gledam... res vas je fajn videt pa pa... grem letet kam drugam Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ja pol jo pa ti gor dej... jaz je sam zato ne, ker nimam photoshopa tu in ne gre... pa pol cimru po glavi skačem za te fotke... ti bo hvaležen, jaz pa tut pustim Hihi (Mal... me razganja danes... huh Sej bo boljš... Al pa tut ne... ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sončna........ ti bomo krila vzeli Ti kar poleti, te bomo počakali Lep večer in sončen jutri ti želim Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sem čist zgrešila tvoj drugi post...... sem se pa že poslavljala.....Itak nej ostane tist kr sem ti rekla LP Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts