Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

uf, vidim vroče v vseh temah....pa ne vem kaj je sprožilo ta plaz. res sem malo časa na lnf, vendar nikoli nisem imela občutka, da bi mick skozi svoje poste koga žalil. mogoče sem pa jaz premaknjena, kdo ve. je pa res, da so se mi vedno zdeli kot hec. pa kaj če so malo bolj na hec al pa erotiko obrnjeni, saj niso samo njegovi taki, pa se čez ostale še nihče ni spotaknil. verjetno bi se kaj takega našlo še v mojih postih, če bi kdo prav natančno pogledal ali pa v postih od kogarkoli. vsi smo kdaj bolj spomladansko razpoloženi. in za ene je sam pomlad malo daljša x;)x

in če bi njegov stil v resnici jemali kot tako moteč in neprimeren, mu najbrž nihče ne bi odgovarjal in se hecal z njim. kakorkoli že, vse je v nas in vsi smo enkrat taki drugič drugačni, le nekatere lastnosti so malo bolj povdarjene ...pri vsakem posamezniku kaj drugega xsrcx :vio: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Mick dokler nikogar ne posilis, se te ne bojim...  x;)x  x:Dx  x:Dx

Ni strahu x;)x ......smatram to kot eno najbolj zavržnih dejanj, ki meni ne bi dalo popolnoma nobenega zadovoljstva. Preziram posiljevalce....... :xx!: In nikoli nisem nobeni ženski nič vsiljeval v smislu spolnosti........pa čeprav izgleda tako nekaterim delujem. :V:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick x:Dx x:Dx x:Dx kaj pa se potem tukaj z mano nateguješ. ccc... če bi bila jaz na tvojem mestu bi že vedela kam usmeriti jeziček.

Malecka, ne skrbi za usmeritev mojega jezička x;)x ........s tabo pa se le mal prepiram, ker si nesramna......veliko bolj kot sem bil jaz do tebe z domnevno "vsiljivimi" posti.......in to je vse. x^x

K. Čapek

kar nikogar ne žali i

O tem bi se dalo veliko zmenit - spolno namigovanje navadno ravno zali, tocno to 'pocne' (*vendar sicer, v tvojem primeru pa res v bistvu nisem videla kot zaljivo in stekam, da gre za zafrkancijo, a vseeno - naj je tudi tu nekaksna meja, ce drugega ne, lahko postane neokusno, ce se malone v vsaki temi pojavijo namigovanja...).

... žaljivimi, nestrpnimi in tudi fašističnimi ipd. posti, ki si jih dopuščala....

In jih se (do)puscam gor, smo tako zastavili, da razen res zelo izjemoma- ne bomo brisali postov.

Saj tudi tole puscam, danes sem prvic omenila (druge, ki jih omenjas, pa sem zelo velikokrat opomnila ze), pa ze dolgo opazam ... ce je lahko vsemogoce, zakaj ne bi bilo to, ki je kao povsem neskodljivo, ker:

...  mu ni potrebno brati, če mu ne paše.........

Natancno tako, to je res, a vendar - ce pa je namenjeno njemu?

Jaz navadno preberem, kar name leti (ce opazim oz. ce sploh pridem pogledat v temo, seveda).

... in kaj zdaj, glede na to, da je tukaj tudi veliko takih, ki jim paše? A naj zaradi redkih posameznic preneham s svojim načinom, da bodo srečne........in to s posti, ki so zafrkantski ne pa tudi žaljivi......mi ne pade na pamet......

Naj ti ne, imamo razlicne smisle za humor in zafrkancije, saj sem rekla, da opazam, da je to folku kul in potem pac, OK.

... imaš pa jih ti možnost brisati, mar ne?  x;)x

Imam, vendar to se ne pomeni, da jih (bom). Praviloma ne brisem.

... Kar se slik tiče.....si mi to že parkrat povedala. Le zakaj ne gnjaviš vseh ostalih 1000, ki jih sploh niso dali gor x;)x . Brez veze.  :xx!:

Zato ker niso tako dejavni v temi Fotke, pa ker niso taksnega zganjali kot ti...

Ti si bil -in opis, komentar... tvoje fotke- na vec straneh, vsi zivi so 'sodelovali' v tem 'projektu', poleg tega pa je to zdaj najbolj 'sveze'...

pa ker ti dolivas olje zraven...

Spolno namigovanje z veliko smeški, ki ponazarjajo način povedanega je samo hec in nič drugega. x^x V skoraj vsaki temi se pojavljajo posti sovraštva do drugače verujočih in ljudi drugačne narodnosti itd., pa se delaš slepa. Daj no......le kakšno nevarnost pa predstavljajo za koga moji posti? x^x Trapasta primerjava je primerjava mojih postov z nestrpnimi in fašistoidnimi posti....imaš pa prav, če so tebi bolj neprijetni moji šaljivi, pač reagiraš kot meniš, da je prav. Moj komentar je..... :xx!: Vedno sem se umaknil, če se mi je zazdelo, da moji zafrkantski komentarji komu niso po volji, verjetno sem kdaj tudi kaj spregledal...... :sori: Posti ljudi o katerih govorim pa so se še stopnjevali, če so avtorji le videli, da koga ganejo, so dobili še posebno veselje. No, pa ti že veš.....Kar se tiče fotke pa sem res zganjal svoje, ker sem bil na filingu, da objavim svojo fotko, tudi na željo koga, pa enostavno nisem znal. Očitno je pač bil tudi interes, da se pojavi.....kar mi je priznam ....godilo x:Ix . Če bi to znal sam narediti, ne bi bilo tolk rompompoma. :sori:

K. Čapek

prav x:Dx saj me ne briga. ampak bi me vsaj pustil pri miru, kar se vlažnosti tiče.

Pač ne razumeš heca. Tega nisem vedel. Zdaj vem. V bodoče se ne bom vzdržal le zafrkantskih komentarjev na tvoje poste, ampak vseh. Ok? :palec: Mogoče sem te vzel in to nardim kar pogosto, po tvojih nekaterih postih sodeč starejšo in odraslejšo kot si.......mea culpa. :sori:

K. Čapek

nisi se vedno umaknil kaj lažeš. bljak :xx!:

Naoštrena in užaljena trapica pač ostane trapica.....napisal sem tudi.....VERJETNO SEM KDAJ TUDI KAJ SPREGLEDAL x!x x;)x Če bi vedel, da si obsedena, če te kdo mal seksi zafrkava, bi se umaknil tisoč na uro, lahko mi verjameš. x^x Komu se pa da ukvarjat s tako že skoraj bolno občutljivostjo. A se je tebi kdaj kaj neprijetnega zgodilo v tem smislu? Upam, da ne.

K. Čapek

je pa res, da so se mi vedno zdeli kot hec. pa kaj če so malo bolj na hec al pa erotiko obrnjeni, saj niso samo njegovi taki, pa se čez ostale še nihče ni spotaknil.  vsi smo kdaj bolj spomladansko razpoloženi. in za ene je sam pomlad malo daljša x;)x

Thx Amis..... x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx ............... :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Mick, ves da dolga obdobja v dolocene teme sploh nisem hodila in dobro sem si zapomnila, ko si mi v neki temi (eni od 'delikatnih') nekoc dejal: eh, pusti nas, to je nas nacin, se bomo ze sami vse zmenili oz. se ocitno znamo sami zmenit (ali nekaj takega) in ker se je vedno 'resevalo' na tem nivoju (prijavo na urednistvo sem dobila samo enkrat v teh temah, ki omenjam zdajle), osebnem, se dejansko cele strani nisem vtikala.

A vedno sem v koncni fazi se vtaknila in celo zbrisala, umikala teme, posredovala nickolikokrat.

Tole pa je neskodljivo, simpaticno, lustno, zafrkancija in vse tole - a nenadoma vidim, da je to nek defolt kar postal.

Seveda, Amis - saj tako tudi je (hec), saj ce bi bilo tako, da bi bilo to res kakorkoli dejansko problematicno, bi najbrz to urejali drugace; jaz bi dobila kaksno prijavo ali kaj takega in bi potem opomnila osebo, ki bi bila pac problematicna.

Tule pa ni bilo nic takega - citirala sem janin post, ker sem se v enem delu strinjala, potem pa je Mick komentiral in se je razvnela debata o tocno tem.

Ne, da bi to zdaj bilo ne vem kako problematicno, a hoteli smo predvsem izpostavit, da se steka, da je enim to (vec kot ocitno) kul, vendar pa ne vsem.

Hvalabogu sem mislila, da pac Micku se vseeno morda da kaj dopovedat (ker nad enimi, sicer k sreci tako zelo redkimi, da se jih da prestet na prste ene roke, pa sem zal obupala in v kaksno plodnejso komunikacijo vec ne verjamem).

In jasno, da je Mick cisto kul in vse in da je dalec od kakega spolnega nadlegovalca, vendar tak nacin pa nam je nekaterim dobro poznan in tudi nekoliko odbijajoc.

Ne boste verjeli morda nekateri ali tezko, vendar nam -nekaterim- ob besedi glava v pogovoru dejansko pade na pamet glava ali pa ucenost ali pa misli....

In celo v povezavi 'glavca' - eni pac pomislijo, ta je pa res glavca (ta je pa res brihten), eni pa seveda pomislijo na glavico penisa. xrolleyesx

Pac - asociacije... misli... ali slednje ne oblikujejo cloveka? Ali nismo drugje tocno tega ugotavljali?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf, vidim vroče v vseh temah....pa ne vem kaj je sprožilo ta plaz. res sem malo časa na lnf, vendar nikoli nisem imela občutka, da bi mick skozi svoje poste koga žalil. mogoče sem pa jaz premaknjena, kdo ve. je pa res, da so se mi vedno zdeli kot hec. pa kaj če so malo bolj na hec al pa erotiko obrnjeni, saj niso samo njegovi taki, pa se čez ostale še nihče ni spotaknil. verjetno bi se kaj takega našlo še v mojih postih, če bi kdo prav natančno pogledal ali pa v postih od kogarkoli. vsi smo kdaj bolj spomladansko razpoloženi. in za ene je sam pomlad malo daljša x;)x

in če bi njegov stil v resnici jemali kot tako moteč in neprimeren, mu najbrž nihče ne bi odgovarjal in se hecal z njim. kakorkoli že, vse je v nas in vsi smo enkrat taki drugič drugačni, le nekatere lastnosti so malo bolj povdarjene ...pri vsakem posamezniku kaj drugega  xsrcx  :vio:  x;)x

Zdaj sem prišla tukaj in sem kar zgrožena nad posti.tolk elektrike med vama....nt,nt,nt,nt....podpišem se pa pod post Amis. :palec: x;)x

Ne boste verjeli morda nekateri ali tezko, vendar nam -nekaterim- ob besedi glava v pogovoru dejansko pade na pamet glava ali pa ucenost ali pa misli....

In celo v povezavi 'glavca' - eni pac pomislijo, ta je pa res glavca (ta je pa res brihten), eni pa seveda pomislijo na glavico penisa. xrolleyesx

Pac - asociacije... misli... ali slednje ne oblikujejo cloveka? Ali nismo drugje tocno tega ugotavljali?

:palec: odlično.....a ni to ful ok? x:)x :palec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Ljudje (lunatki x;)x ), življenje, ljubezen, prijateljstvo, telesna ljubezen, strast, slo, hrepenenje, flirt, privlačnost, dajanje, prejemanje, ženska, moški :2src: x:px x:)x x:o)x .......in humor x:Dx ....pa kaj temu fali, bemu? :eek: :o|o:

K. Čapek

... ze, samo mi smo narocili nenavadnega, ne pa defolt, navadnega (in torej spolnega x:o)x)... - humorja... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... ze, samo mi smo narocili nenavadnega, ne pa defolt, navadnega (in torej spolnega x:o)x)... - humorja...  :o|o:

VI bi, da se bolj potrudim torej? x;)x x:Dx Bemu, jaz hodim sem za sprostitev ne za avtorske pravice..... x:o)x x;)x x:Dx

K. Čapek

nič.

ampak ne maram če si "sluzast" do mene. če se le da pogovarjat kot človek, duša... ne pa kot spol.

Tak način heca še ne pomeni, da se ne pogovarjam s teboj kot človek s človekom......nikakor. Mogoče te takšni moji posti iritirajo toliko, da ne vidiš drugih v katerih se to jasno kaže x;)x .......res upam. x:)x Kaj pa vem, mogoče bi bilo drugače, če bi se res poznali.......pa ne namigujem na nič, bemu . x^x

K. Čapek

x:Dx :palec: ........sori malecka, verjetn bi moral biti bolj gentlmenski.. :sori: x;)x :palec: Ajd, pičimo dalje...... x8Dx x:o)x x:Dx

K. Čapek

Guest sanjalica
Ajd, pičimo dalje...... x8Dx  x:o)x  x:Dx

Ti Mick prilimaj fotko svojih "žnabelčkov", da vsaj ostaneš tematsko aktualen...

Pa pazi...kere prilimaš x!x x!x x;)x

Ti Mick prilimaj fotko svojih "žnabelčkov", da vsaj ostaneš tematsko aktualen...

:onfire: x:Dx x:Dx ...pa to te dol buje........"tematsko aktualen" :palec: x:Dx x:Dx x:o)x

K. Čapek

hja.

zdaj ste se ipovedali. lepo. vsak malo pa je.

sedaj pa se lahko se vsak posebej (vkljucno z mano in tistimi ki beremo) dvigne nad to kar mu dolocena oseba predstavlja in z njo komunicira vnaprej kot z drugim bitjem luci, ki je popolno v svoji celoti.

vse drugo so samo nase reakcije in nesprejeti deli.

kar je okusno nekomu, morda ni drugemu. primerno je upostevat razlike in se imeti distanco.

ce nekoga kaj moti, lahko to pove - saj bo na tak nacin zdravil sebe. nespramnost je povsem odvec. kaj je nesramnost in kaj ne - se navezuje na 2 stavek tega posta - oz. se dvignite nad ... etc.

lep dan zelim in se veliko veselih postov vsem

sedaj pa se lahko se vsak posebej (vkljucno z mano in tistimi ki beremo) dvigne nad to kar mu dolocena oseba predstavlja in z njo komunicira vnaprej kot z drugim bitjem luci, ki je popolno v svoji celoti.

x:)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...