Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja Free........in takšne "burne" razprave nam mogoče celo pripomoreju k doseganju takšne........hm.........žlahtne komunikacije. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pejte na chat pa se opluvajte.. ne pa mi tle zmenkarij špilat če js kako prijazno mladenko ogovorim v mal več segmentih kar "ne mi tle zdaj zmenkarij"... huhjej sicer pa kaj se kregata make love not war... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 make love not war...Si nouri, kake te gučiš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Nino - tema je Fotke - 86 (!!!) strani!Fotk je recimo 50.Na vsako stran je 25 komentarjev, pa zracunajte (koliko je fotk in koliko balasta)... Torej - vsemogoce debate so tu, pa bo se ta...+ : ce je lahko vec strani v tej temi, ko so komentarji na fotke, ki jih sploh ni, je lahko tudi to. Pac sibas dol po sajtu, a je kje kaksna fotka - nekdo nekje cveka? :o|o: OK - preletis pac, kdo te pa sili, da beres - fotk pa itak ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 OK - preletis pac, kdo te pa sili, da beres - fotk pa itak ni. ha-ha....tota je ta boljša.....fotk pa itak ni. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Zdej po 30 straneh blablblablablablala hočem Mickovo fotko. Kle, na OS, osebno, hočem, hočem, hočem, prosim, pliiiiiz MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ti si pa že prav pohotna ratala, kar na OS bi ga hotela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Zdej po 30 straneh blablblablablablala hočem Mickovo fotko. Kle, na OS, osebno, hočem, hočem, hočem, prosim, pliiiiiz MucaMaca ...oooo, MucMac ......sem te že mal pogrešal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ma, se mi ful dogaja. Menjam avto, službo, tolk da ne še tipa (malo zamalo... =), na LF samo kuknem, pa grem. Sedajle sem si pa vzela čas in predihala ene 30 strani Fotk, pa nikjer tvoje fotke, hm hm. To je krivica zares. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Pestro, ni kaj . Pa saj, ko skužim to pošiljanje na PC pa še kako pošljem ...sam, jaz bi tudi rad tebe vidu. Nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Heh , ni blema. Samo da prediham še ostalih 60 strani, da naštudiram taktiko, strategijo in umetnost okoli teh slikic, pol pa bo! (upajmo, da bo to še letos!) MucaMaca Tk, zdaj pa v .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mene meče, ker se zabavam..edina želja mojih zafrkanstskih postov je zabava, smeh, navihanost, veselje..za vse nas Do določenih lunatk pač ne bom več imel "neprimernih" komentarjev...še posebej, ker si nekam dosti in hitro domišljajo kaj pa vem kaj..da mi že stoji, ko samo mik, tis v sfuzlanem obdobju...te meče pravica tatica srečno, pa brez žolčnih kamnov, naprej .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Tudi to kaže, da ne razlikuješ med čisto navadno željo, da ne pustim gori svoje fotke, kar nikogar ne žali in žaljivimi, nestrpnimi in tudi fašističnimi ipd. posti, ki si jih dopuščala. Mah, kako češ.....ti že veš kaj je prav, saj si bossica Mislim, da mu ni potrebno brati, če mu ne paše.......in kaj zdaj, glede na to, da je tukaj tudi veliko takih, ki jim paše? A naj zaradi redkih posameznic preneham s svojim načinom, da bodo srečne........in to s posti, ki so zafrkantski ne pa tudi žaljivi......mi ne pade na pamet......imaš pa jih ti možnost brisati, mar ne? Kar se slik tiče.....si mi to že parkrat povedala. Le zakaj ne gnjaviš vseh ostalih 1000, ki jih sploh niso dali gor . Brez veze. :xx!:Marsa... ne brisat postov...nobenih...pliz...posti so del naše zgodovine...čeprov fašistični in nestrpni...kot da bi (huh...s kakšno veličino nas primerjam :xx!: ) zbrisali Hitlerja in se delal, da ga ni blo... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Aira....Mick....sekiro v zemljo...boleče je gledat dva, k sta vsekakor nepogrešljiva pri žolčnem prepiranju... Rada vaju ma majica majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Aira....Mick....sekiro v zemljo...boleče je gledat dva, k sta vsekakor pogrešljiva pri žolčnem prepiranju... Rada vaju ma majica Tut lana ma vas rada Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Hi-hi..... Men je Aira čist kul ....dokler mi ne začne vehementno pojasnjevat mojo butastost, moj IQ, mojo spolno razgledanost , moj videz itd. , predvsem pa se vtikat v moj privat lajf o katerem v bistvu ne ve ničesar. Na takšne poste se vedno bunim, ne glede ali so Airini al od koga drugega........sem pač mal smotan. Danes pa bom bl pliden..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ....sej si u redu aira tudi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Majica - saj jih ne, a si to iz tega postekala? No, zdaj pa naj kdo se kako fotko flikne gor, da malo brejknemo oz. upravicimo naslov teme... Kaksen prikladen izgovor - naenkrat nihce ne zna dat fotke gor (a ke jih pa znate limat, kwa ste lisci, ej!) :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mick dokler nikogar ne posilis, se te ne bojim... Ni strahu ......smatram to kot eno najbolj zavržnih dejanj, ki meni ne bi dalo popolnoma nobenega zadovoljstva. Preziram posiljevalce....... :xx!: In nikoli nisem nobeni ženski nič vsiljeval v smislu spolnosti........pa čeprav izgleda tako nekaterim delujem. Ej, ustavi konje..Saj se samo hecammSe zdalec ne mislim, da nameravas koga posilit.. Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ti si pa že prav pohotna ratala, kar na OS bi ga hotela Sstane.. A te teh nekaj strani ni izucilo, da ni dobro namigovat na seks? Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ....saj jaz tud ne, da ti misliš to.......včeraj me je mal luna trkala .....pa mars(a) baje tud Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 na 87 fotk končno dodajam malo besedila za intermezzo...(od 87 strani je že 3 strani tud mojih fotk) Stanka vas jezi Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Zdej pa iščem pa iščem pa iščem....... one 3 strani............... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ko boš našel, pa povej, da grem pogledat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Če vmes kako tvojo najdem pa tud javim...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts