free 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Pa saj se je tebi, porkafiks :o|o: ehhhhhhhhh :D micken Mick...saj veš, jaz skromno prekmursko dekle... meni za nekaj mesecev čist dovolj tisti micken preSTRELJEN -hek na razlgednici........iz daljih severnih krajev............ hmmm škoda da nimam skenerja, bi jo skenirala in pripopala, ker je pač tukaj teme: FOTKE vsak izgovor je dober free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 A tok fejst si nosorog ?Dobro jutro. Pa tud tooooooooooook pametn! http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ni, da bi se želela skrivati pred vami, to verjetno sedaj že vsak ve... In tudi ni, da bi vas hotela jezit, sploh ne Fotke umikam. Dejstvo je, da je na teh straneh, ki jih vsakodnevno beremo (pa tudi verjetno veliko naključnih, mimoidočih obiskovalcev), veliko veliko moje duše. Ne razkrivam je vsakomur, temveč samo ljudem, za katere vem, da bodo to mojo odločitev spoštovali in jo znali ceniti. Tega na tem internetnem mediju na žalost ne morem sama odločati, poleg tega pa me pozna tudi veliko ljudi, ki so vsakodnevno na internetu, ne pa hkrati tudi redni uporabniki Luninega foruma, zato svoje fotke umikam. Ne bi namreč rada, da bi me pazljivost glede pisanja o svojih občutkih, zapažanjih, življenju ovirala pri sodelovanju na tem meni zelo ljubem forumu. Hihi Še vedno pa - če si me kdo zelo želi videti - se lahko srečamo v RL (real life-u ), tako energija še lepše teče Ne me kregat glede umikanja, ker efekta ne bo Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Sončna, že veš, ampak kaj imamo tukaj fotke samo za določen čas , ti kar kakšno novo pripopi gor, za realno življenje smo predaleč narazen , pa je takšen prikaz kar O.K. Nosorog, pohvalno FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Oh Free...my kind of a man... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 S.Vila....sicer škoda, da si take luštkane lunatke ne bo več mogoče kdaj pa kdaj mal pogledat ...........vendar tvojo odločitev povsem razumem. No, pa se vidimo kdaj na pirčku.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ah, jaz pa tud vse zamudim :xx!: .. prehitro brisete slike :xx!: ..samo jaz sem bil tud baraba, pa sem ze dalj casa nazaj zbrisal svoje slike no, tale pa je samo slabo leto dni stara.. krneki Lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ....zadnje čase so pa tipčki v fotke-formi, ha Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zgleda, da je najbolje, da še jaz najdem svoje pa jih dol zbrišem, zaščita in preventiva mora biti ..... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 veš kako je mick... bejbe zdej ful se pripravljajo na poletje pa to pa jih ne smemo zdej videt k bo pol čist očitno kolk so takrat lepše kot zdaj.... mi pa seveda itak zmer dobr zgledamo... oziroma nkol bolš hehe gor meursault ti si tisti jack k ma en dan kasnej rojstni dan od mene a ? haha care care.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Kul ....torej bo čez kakšen mesec na tej temi mrgolelo fotk luštnih lunatk..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 super nosorogec in meursault, lepo, lepo... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ma kakšna finta vam je zdaj to... :xx!: ...najprej objavite, potem brišete... :xx!: :xx!: Zakaj potem sploh objavite ...Zato, da boste slišali, kako ste kul in lepi, al kwa... Če se vam zdi...da želite ostati anonimni...oz.da vas poznajo samo tisti, ki so vas spoznali v živo, potem pač pri tem ostanite...in sploh ne objavite svoje fotke...tko pa vam EGO ne da miru...sam nimate pa jajc, da bi pustili fotke gor... Česa pa se sramujete...svojih besed morda... Free, Mersault... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mersault majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ma kakšna finta vam je zdaj to... :xx!: ...najprej objavite, potem brišete... :xx!: :xx!: Zakaj potem sploh objavite ...Zato, da boste slišali, kako ste kul in lepi, al kwa... Če se vam zdi...da želite ostati anonimni...oz.da vas poznajo samo tisti, ki so vas spoznali v živo, potem pač pri tem ostanite...in sploh ne objavite svoje fotke...tko pa vam EGO ne da miru...sam nimate pa jajc, da bi pustili fotke gor... Česa pa se sramujete...svojih besed morda... Free, Mersault... AstraTi si že spet na levo nogo vstala al kva? Vsak dela to kar želi....nikjer nisem videl pravila, da moraš za sodelovanje na lnf dat svojo fotko gor in jo gor pustit. Daš jo zato, da te vidijo lunatki, tud če si grd (a nisi opazila al kaj? ), pol pa jo skineš, če tako želiš......in kaj zdaj to tebe tako iritira, ha? Pismo mi gre na živce, ko nekdo nekomu s svojim teženjem vsiljuje kako bi naj ravnal.....vsak ravna kot sam meni, da je zanj prav. x!x In kaj težiš z neko lepoto.......če bi tud sama ne bila nečimrna, bi še dala par fotk gor, ki jih ne bi 100 let pripravljala......hi-hi.....zdravo Astra, kako si kaj? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mislim podobno kot Astra (to itak veste)... ... kot zelite, seveda... A saj to vse ze prej veste... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Pa saj imata prav Astra in Marsa, kakor komu odgovarja, jaz svojih niti ne najdem več, naj ostanejo nekje gor tam na začetku te teme... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Meursault V bistvu od tistih, ki date dol, ni fer do onih, ki jih puscajo gor.In vnesli ste tole energijo (nezaupanja v bistvu) s tem brisanjem in zdaj vsi brisejo...meni se to zdi v bistvu otrocje in velepomembno nekako kao...Ces, v eni od deset tisocev tem med milijoni postov na 80. strani fotk na LNF je zdaj ena tvoja fotka... :o|o: Blazno....Poleg tega - recimo kaksna fotka tam od zelo dalec ali nejasna bi lohk bil kdorkoli (recimo v Mickovem primeru), menim da pretiravate, seveda pa ima vsakdo pravico dat fotko, ne dat fotke, zbrisat fotko itd... Ma... V bistvu ste modeli...Kaj ste pa mislili?Natancno vse to, kar zdaj govorite oz. s cimer utemeljujete, ste vedeli ze prej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 mi bi jih lahk pa zafrknal.... ko bi citiral tist post ko je fotka zraven... pa bi za zmeri ostala gor, a to gre? Sicer pa, jst čist razumem v bistvu, če bi jo jst gor dala bi jo tud skinla, res! Zakaj.. sem že napisala.... pa sej so face če jo gor tud če za par ur gor dajo.. astra, a si jo dala.. jst je sicer ob 2 ponoč ne morem pogledat, ko nimam neta doma, še telefona ne,, Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 mi bi jih lahk pa zafrknal.... ko bi citiral tist post ko je fotka zraven... pa bi za zmeri ostala gor, a to gre? Hehe, sem ze zadnjic pomislila, pa ne gre tako (no, da se nekako, ampak nisem se postekala kako) - ker namrec v citatu se fotke ponovno ne objavijo (hvalabogu!!! da bi se to se vleklo po straneh, ze itak je prevec fotk v vseh temah, sama sploh ne opazim vseh)... Ko smo pa ze pri fotkah - prosim vas, da ste potem tudi pri postanju drugih fotk zmernejsi.Dejte svojo faco, to, kar LAHKO daste (in edinega ne daste). Skratka - vsi ste velepomembni, ce bo kdo videl vaso faco na 78. strani ene teme nekje na netu, vas bo konc, izgubili boste vse frende, vrgli vas bodo iz sluzbe, sosedje bodo s prstom za vami kazali... itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Prav zanimivo kako tečni znate bit, ker tisti, ki smo fotke skinli mislimo pač tako kot mislimo in ne tako kot vi. Sicer pa dajte si duška, mi pa bomo ravnali kot nam je prav. No, še sam da vam povem......sem v živo velik lepši kot na fotkah..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Meni pa je - nasprotno- otrocje in necimrno tole... In reci - v zivo sem lepsi, je brez veze, ker ne vemo, kaksen si 'nezivo' - torej na fotki - ker je ni, se spomnis, si jo dal dol... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Joj sem vedla....da bo Mickenega zabolel žulj...dej flajšter gor Mick...nič ti noče- noben!!! majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mick, saj to pa lahko vsekakor potrdim zate... Upam, da si ne bodo dame drugače razlagale , ampak tole lahko potrdim, ker te le poznam v živo, kar drž se naprej.... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja, Mushi..svojo fotko sem dala gor že pred časom...in je še vedno gor, čeprav bi tudi jaz imela velepomembne razloge, da jo snamem... ..stran 38, če te zanima.. Mick, nečimrna tolk kot vsi ostali....se mi zdi...in ravno danes sem si naročila skener...in včeraj razmišljala, kako bom dala še več svojih fotk gor...ker smo se včeraj tolk smejali, ko sem na dan potegnila stare fotke... Mushi, tisto, da bom fotko objavila ob 2h ponoči, je bila zajebancija...na račun nekaterih, ki dajo fotko gor za par ur... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts