borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Astra FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja!!!!! TO ASTRA!!!! Dej fotke gor...da vidmo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mick, saj to pa lahko vsekakor potrdim zate... Upam, da si ne bodo dame drugače razlagale , ampak tole lahko potrdim, ker te le poznam v živo, kar drž se naprej.... No tole je pa najbolj brezveze...Neverjetni ste...Zdaj bo Boris RAZLAGAL v temi Fotke, kaksen je Mick!!!!! A cem ga jaz narisat po spominu? Hehe, raje ne, Mick, a poznas mojo prekletev: Pazi da te ne bom narisala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Majica, počakaj par dni, da dobim skener..in potem še par dni, da se naučim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa...en piker te je ugriznu... to se kr širi...veš?Aja...Astra... skener se hit obvlada...če maš srečo dobiš tazga s knofom SCAN pa ni treba nč po škatli tipkat...ti vse sam nardi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Kaj je sedaj Marsa , jaz sem sam tolk napisal, kaj več pa naj dame ali poznani napišejo, sicer jaz svoje fotke puščam, saj so itak brez energije , menda bo še kdo kakšno prilimal, da nam ne bom dolgčas FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 jst ostanem gor, sem tuhtala neki cajta predno sem jo oglasil, pa boli me k... zadnje čase za vse, če komu ne pašem, njegov problem, sicer me pa vsi poznajo takšno kot vi... neumnosti butam tudi v realnem lajfu, mislim pa da me vi poznate tudi po tisti otožnio plati... sicer pa vsak zase najbolj ve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Joj sem vedla....da bo Mickenega zabolel žulj...dej flajšter gor Mick...nič ti noče- noben!!! :o|o: ........vedež Majica Hih...glih ti se buniš, k si dala 10 let staro fotko gor, če se prav spomnim. Hi-hi....saj zato pa sem dal fotko dol, ler mi pol več nobena nič ni hotla.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 :xx!: eno 10 let staro...eno pa novo...kaj ti dam najnovejšo? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Meni pa je - nasprotno- otrocje in necimrno tole... In reci - v zivo sem lepsi, je brez veze, ker ne vemo, kaksen si 'nezivo' - torej na fotki - ker je ni, se spomnis, si jo dal dol...No, se kar strinjava........men tud....to teženje, če kdo ne želi svoje fotke obdržat gor. Kot da to ni njegova stvar, povsem njegova odločitev. "V živo sem lepši" pa je bila čista zafrkancija.......sam je ti pač v svojem prepričanju, da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...sicer jaz svoje fotke puščam, saj so itak brez energije ...Hehe... Del napovedi za ta teden:... vse bomo jemali zelo osebno in obcutljivo ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ......sam je ti pač v svojem prepričanju ... ... , da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako. ...Sploh ne, nocem, da pustite fotke gor, pravzaprav celo NOCEM, da jih V TEH PRIMERIH SPLOH POSTATE. Tako ce zelimo samo nekatere forumovce seznaniti s svojo fotko, jim pac posljimo slednjo po mailu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 :xx!: eno 10 let staro...eno pa novo...kaj ti dam najnovejšo? Come on baby light my fire..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zakaj pa men nben ne reče, da sem v živo še lepša.. ...aja, verjetno zato, ker sem to fotko 100 let pripravljala....v živo pa se ne da retuširat... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ......sam je ti pač v svojem prepričanju ... ... , da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako. ...Sploh ne, nocem, da pustite fotke gor, pravzaprav celo NOCEM, da jih V TEH PRIMERIH SPLOH POSTATE.A jih vseeno... ...se bi prej izjasnila pa bi te sigurno upoštevali in razumeli bolj kot ti nas..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zakaj pa men nben ne reče, da sem v živo še lepša.. Hih....pa še res si meni v živo bolj všeč kot na fotki.........brez.... saj veš česa. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hm...me zanima, če si tole zanalašč dvoumno napisal..al je pač tko izpadlo.. ja, že večkrat si mi rekel, da imam lepe oči...in ti gre na živce, ko imam očala...da v kali zatrem razne misli.. ne vem, kolk ste vi fotogenični, jaz sem včeraj parkrat prav ...in sama seb rekla, saj to ni res, kolk si bla lepa... ..ampak to so res sam določene fotke...na nekaterih pa sem takšna, da lohk sam :xx!: tako je tudi v živo...včasih ..včasih :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ta je pred kratkim...(joj...kok sm čudna na teh fotkah... :xx!: ) majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ta je pa čist zate Mick...da boš lažje spal... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Plosk plosk plosk!!! :palec: To!!! Jajca! Bejbe jih mamo vec al kaj! Pa ne ono od dalec, sramezljivo, ko se te itak ne vidi, ampak od blizu in vse!!!TO!!!Bravo!!! ** A je to asc sco tudi ali kaj, da si na vseh fotkah drugacen - sem mislila, da je to povezano z mojim neptunom, ti pa ga ne mores imeti na asc, ker ga imas najbrz v strelcu, majica, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 majica na oni s prstom si najboljša bejba! Tak energično-pogumno-navihano-fakinska.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 hah...fotk mam gor...čuda...pa na vsaki drugačna... heh...pa bl stara... :o|o: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Majica.......viš....ti je ratalo......Im onfire Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hm...me zanima, če si tole zanalašč dvoumno napisal..al je pač tko izpadlo.. ja, že večkrat si mi rekel, da imam lepe oči...in ti gre na živce, ko imam očala...da v kali zatrem razne misli.. ...kaj pa sem napisal dvoumnega???? Ne vem, nekaterim si bila zelo všeč na fotki, ki si jo objavila, na kateri si sicer res lepa , samo meni si v živo bolj všeč. Sploh brez očal ja Ko si jih končno dala dol enkrat sem skoraj pod mizo padel...... (a do takrat si v kali zatirala kakšne moje misli?) Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Meni si tudi bolj vsec v zivo, Astra. Z ali brez (ocal).Sploh si mi bila vsec tudi na oni fotki, ki se tebi ni zdela primerna za objavo. Sicer pa saj sama vem, kako smo kriticni do sebe... En rece, pa saj si cist kul, ti si pa kar jezen nanj, ker se ti zdi, da kar brez veze nekaj govori, ce pa ti ja VES, da si off recimo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts