Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja!!!!! TO ASTRA!!!! Dej fotke gor...da vidmo... xcivx :palec: x:Dx x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Mick, saj to pa lahko vsekakor potrdim zate... x^x  x;)x  :palec:

Upam, da si ne bodo dame drugače razlagale x:Dx , ampak tole lahko potrdim, ker te le poznam v živo, kar drž se naprej.... :palec:

No tole je pa najbolj brezveze...

Neverjetni ste...

Zdaj bo Boris RAZLAGAL v temi Fotke, kaksen je Mick!!!!! x:o)x

A cem ga jaz narisat po spominu? x:px

Hehe, raje ne, Mick, a poznas mojo prekletev: Pazi da te ne bom narisala! x;)x :vragec: x:px

xrolleyesx xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa...en piker te je ugriznu... x;)x to se kr širi...veš?

Aja...Astra... :V: skener se hit obvlada...če maš srečo dobiš tazga s knofom SCAN x:Dx pa ni treba nč po škatli tipkat...ti vse sam nardi... x;)x x:)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

jst ostanem gor, sem tuhtala neki cajta predno sem jo oglasil, pa boli me k... zadnje čase za vse, če komu ne pašem, njegov problem, sicer me pa vsi poznajo takšno kot vi... neumnosti butam tudi v realnem lajfu, mislim pa da me vi poznate tudi po tisti otožnio plati... sicer pa vsak zase najbolj ve

Joj xcivx sem vedla....da bo Mickenega zabolel žulj...dej flajšter gor Mick...nič ti noče- noben!!! x:Xx

:inocent: :o|o: ........vedež Majica x:Dx Hih...glih ti se buniš, k si dala 10 let staro fotko gor, če se prav spomnim. :vragec: Hi-hi....saj zato pa sem dal fotko dol, ler mi pol več nobena nič ni hotla.... x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:xx!: eno 10 let staro...eno pa novo...kaj ti dam najnovejšo? x:Dx

Meni pa je - nasprotno- otrocje in necimrno tole...

In reci - v zivo sem lepsi, je brez veze, ker ne vemo, kaksen si 'nezivo' - torej na fotki - ker je ni, se spomnis, si jo dal dol...

No, se kar strinjava........men tud....to teženje, če kdo ne želi svoje fotke obdržat gor. Kot da to ni njegova stvar, povsem njegova odločitev. xrolleyesx "V živo sem lepši" pa je bila čista zafrkancija.......sam je ti pač v svojem prepričanju, da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako. xrolleyesx x^x

K. Čapek

...sicer jaz svoje fotke puščam, saj so itak brez energije ...

Hehe... ;)

Del napovedi za ta teden:

... vse bomo jemali zelo osebno in obcutljivo ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

......sam je ti pač v svojem prepričanju ...

x:o)x xrolleyesx xrolleyesx

... , da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako.  xrolleyesx  x^x...

Sploh ne, nocem, da pustite fotke gor, pravzaprav celo NOCEM, da jih V TEH PRIMERIH SPLOH POSTATE.

Tako ce zelimo samo nekatere forumovce seznaniti s svojo fotko, jim pac posljimo slednjo po mailu.

Picasso

:xx!: eno 10 let staro...eno pa novo...kaj ti dam najnovejšo? x:Dx

:palec: Come on baby light my fire..... x:px :2src: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Zakaj pa men nben ne reče, da sem v živo še lepša.. :V: ...aja, verjetno zato, ker sem to fotko 100 let pripravljala....v živo pa se ne da retuširat... x:px

x:Dx :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

......sam je ti pač v svojem prepričanju ...

x:o)x xrolleyesx xrolleyesx

... , da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako.  xrolleyesx  x^x...

Sploh ne, nocem, da pustite fotke gor, pravzaprav celo NOCEM, da jih V TEH PRIMERIH SPLOH POSTATE.

A jih vseeno...

xrolleyesx ...se bi prej izjasnila pa bi te sigurno upoštevali in razumeli bolj kot ti nas..... x^x

K. Čapek

Zakaj pa men nben ne reče, da sem v živo še lepša.. :V:

Hih....pa še res si meni v živo bolj všeč kot na fotki.........brez.... saj veš česa. x;)x x:)x

K. Čapek

Hm...me zanima, če si tole zanalašč dvoumno napisal..al je pač tko izpadlo.. x?x

ja, že večkrat si mi rekel, da imam lepe oči...in ti gre na živce, ko imam očala...da v kali zatrem razne misli..

ne vem, kolk ste vi fotogenični, jaz sem včeraj parkrat prav :eek: ...in sama seb rekla, saj to ni res, kolk si bla lepa... x:Ix ..ampak to so res sam določene fotke...na nekaterih pa sem takšna, da lohk sam xrolleyesx :xx!:

tako je tudi v živo...včasih x:Xx ..včasih :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Ta je pred kratkim...(joj...kok sm čudna na teh fotkah... :xx!: )

ta je pa čist zate Mick...da boš lažje spal... x:Dx x:Dx x:Dx

Plosk plosk plosk!!! :palec: :palec:

To!!! Jajca! Bejbe jih mamo vec al kaj! x:o)x :vragec: x:px x;)x

Pa ne ono od dalec, sramezljivo, ko se te itak ne vidi, ampak od blizu in vse!!!

TO!!!

Bravo!!! x^x x^x :palec:

** A je to asc sco tudi ali kaj, da si na vseh fotkah drugacen - sem mislila, da je to povezano z mojim neptunom, ti pa ga ne mores imeti na asc, ker ga imas najbrz v strelcu, majica, a ne?

Picasso

hah...fotk mam gor...čuda...pa na vsaki drugačna... x8Dx heh...pa bl stara... :o|o:

Hm...me zanima, če si tole zanalašč dvoumno napisal..al je pač tko izpadlo.. x?x

ja, že večkrat si mi rekel, da imam lepe oči...in ti gre na živce, ko imam očala...da v kali zatrem razne misli..

:eek: :eek: ...kaj pa sem napisal dvoumnega???? Ne vem, nekaterim si bila zelo všeč na fotki, ki si jo objavila, na kateri si sicer res lepa :2src: , samo meni si v živo bolj všeč. Sploh brez očal ja x:px Ko si jih končno dala dol enkrat sem skoraj pod mizo padel...... :eek: :2src: :onfire: xnckrivx (a do takrat si v kali zatirala kakšne moje misli?) x:Dx x:Xx

K. Čapek

Meni si tudi bolj vsec v zivo, Astra. :) :palec:

Z ali brez (ocal).

Sploh si mi bila vsec tudi na oni fotki, ki se tebi ni zdela primerna za objavo. :) ;)

Sicer pa saj sama vem, kako smo kriticni do sebe... :)

En rece, pa saj si cist kul, ti si pa kar jezen nanj, ker se ti zdi, da kar brez veze nekaj govori, ce pa ti ja VES, da si off recimo... x:px x:o)x x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...