stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 zdaj sem šele našla! ker si gori napisala na kateri strani si - Astra extranežno izgledaš na tej slikici, zelo dobra in tista rutica ti fino paše Majica, lep sredinček, ta tvoja slika je kar za na tvojo ikonco, res si videt nagajivka saj bi se sama tudi objavila, a mi to predstavlja cel projekt...Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Stankaa - ko se bomo spet videli, te bom jaz fotkala in ce ti ne bo vsec, te ne bom dala gor - ce bo prislo do fotkanja seveda. Evo, se ena moja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa šobica! Astra nežna..same fajn babe! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 tu si pa ful ribja - v globokih očkah, da se kdo verjetno kar v njih izgubi... Marsa predlog super sem takoj ZA,namreč nimam digitalca, nimam skenerja, tega našega veliko dobričino Borism imam že od zdavnaj naprošenega, vendar fotke dat spet razvit in na pošto...uf to delam že celo večnost... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mushi - sobica... Itak se povsod nekaj pacim, ze tako imam majhna usta, pol jih pa se v sobo dajem, da jih res nic ni. Stanka - vazi! Ribja? A ves da sem tudi sama pomislila, saj je prav, da sem nekje bolj ribaska tudi, ves cesa mi vsega ne pripisejo!Saj oci pa se mi zdi da imam tako na splosno kar 'ribje' (ze oblika, barva in vse)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 lih tle se veselim da je spet en tip postnu fotko... huhja pol pa tle bomba gor Majica3x Marsa pa 1x huhjej bejbe fight back, in majica nam je dobro dala vedet s tretjo fotko kake mamo možnosti za enakopravnost.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ah...ne to...to je sam replika na Mickenega... on v besedi...jez, k sm mal bl pogumna pa še v sliki... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Majica Tista s prstkom je pa še najboljša Pa MArsa, tale zadnja fotka je nora... noro sestavljen kader, ful dobra Meursault, nekak imam filing, da sem te nekje že videla, poznan si mi, še posebej s te fotke, ki si jo zadnjo objavil Hm... glede snemanja fotk pa tkole. Sem že napisala, zakaj, in vem, da je to čisto moj problem. Noben ni popoln ali kako že? Live and let live folks, prokodijo, saj nismo zato na svetu, da bi se pobijali (čeprav večina ljudi dela ravno to, iz dneva v dan, sekunde v sekundo...? ), temveč zato, da med sabo širimo razumevanje in sprejemanje... Al sem jaz celotno stvar nekak napačno poštekala al kaj? Pa Marsa, recimo ful mi je smešno, ko se buniš nad tem... bom pastala... Skratka - vsi ste velepomembni, ce bo kdo videl vaso faco na 78. strani ene teme nekje na netu, vas bo konc, izgubili boste vse frende, vrgli vas bodo iz sluzbe, sosedje bodo s prstom za vami kazali... itd.... potem pa sama v določenih temah opravičuješ svoj molk s tem, da si dokaj znana oseba, povezana z Mitjo in Timom, in da ne moreš torej ravno v vse teme potem postat tvojih odgovorov, čeprav ti drugače ne bi bil problem. Popolnoma štekam. Veš, tudi jaz sem povezana z določenimi osebami, lahko bi se reklo, da nas zeeeeelo veliko ljudi pozna, in to zelo specifična internetna populacija, ki nima ravno tako razumevanjoče naštelanih možgančkov kot celotni LNF... Tudi zaradi teh drugih oseb umikam sliko, poleg tega, da nočem, da me neke smotane fotke ovirajo pri meni zelo ljubem sodelovanju na tem forumu, ker se tu iz dneva v dan bolj razkrivam. Sem gor pišem še stvari, ki jih recimo ve samo moja najboljša prijateljica... In vi, seveda. Pa to je razlaga tudi za Astro (ne leti sam nate, Marsa, niti približno, tvoje besede so mi pač bile pri roki za pastanje in potem nadaljnjo razlago), pa tudi za vse druge, ki bi imeli spet veselo za utemeljevat, zakaj fotke gor puščat in to... OK? Pa no hard feelings, vsak ima svoje mnenje, spoštujem vašega, dajte še vi mojega. A smo prjatli? Sej vem, ja.... me mate radi ane? Lupčka na šmrček nazaj Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ... potem pa sama v določenih temah opravičuješ svoj molk s tem, da si dokaj znana oseba, povezana z Mitjo in Timom, in da ne moreš torej ravno v vse teme potem postat tvojih odgovorov, čeprav ti drugače ne bi bil problem. ...Ja, samo si nekaj spregledala - ne objavljam, ker se tice NJIJU. DRUGIH.Moje je gor, vse...Jaz ne morem pisat Mitja je to in ono...To je vse.In kje si videla, da jaz zaradi tega kaj ne bi postnila oz. bi celo kaj zbrisala - SVOJEGA? na ta racun...Skratka - to nima zveze. Mesas pojme. Ze vnaprej ne das...Je pa gor tako Mitja kot Tim - na fotki - sem ju vprasala... in nisem ju skinila...Torej - sem kot odprta knjiga, kar se MENE tice. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Vem, vem, vem, Marsa... Jaz sem pa zelo veliko pisala o določenih zadevah, ki sem jih prestajala s točno določenim človekom, ni res? Na nič nisem pozabila, samo napisala nisem, ker sem mislila, da veš, da vem, za kaj se gre, če to napišem. Sem pa imela fotko gor kar nekaj mesecev, če se ne motim, v nasprotju z recimo kom drugim, ki je sploh ni dal... Pa briga me to, samo za druge povem, meni to ni pomembno, al je al ni al je pet minut al je celo večnost... Zelo mi je žal, da sem jo dala gor, ker potem sedaj ne bi bilo takšnega kravala.... Po pravici povedano si nisem niti mislila, da mi bo ta forum in vi vsi tako prirasel k srcu, da bom sem zaupala svoje nekatere zelo boleče in intimne trenutke... Se opravičujem za nazaj. Sicer pa... za nekje nisem težila, da se da mojo fotko dol, če se prav spomnim, čeprav je nad njo nadpisano moje ime... Ker je to fotka z LNF žura in je tako del naše zgodovinice, del družine. In bi rada, da ostane na forumu. Ajkul? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ma, saj meni je, ce smo cisto iskreni, dosti vseeno. Pac - ni vam kul imeti svojih fotk gor.samo nekaj me potem zanima - zakaj so pa bile?Glede na to, da se je to vse vedelo ze prej, saj nisi uletela na LNF in prec postnila fotke, ampak si ZE izlivala in to... Ma - kakorkoli ze, vsekakor nisem mislila, da bomo v temi fotke ne samo ne imeli fotk, pac pa da se bomo toooooliiikoooo pregovarjali o tem... Ne stekam - das fotko, ne das fotke...To je vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zato pa se nam pojavljajo problemi, da poštekamo, kaj nas moti... Pri nas samih, če nas torej tudi pri drugih. Samo napisala sem, kar sem prebrala, jaz sem tu še popolna začetnica. Tudi jaz imam glede tega, zakaj sem umaknila svojo fotko, še verjetno dosti za poštekat. Ko pa bom, bom pa lahko upravičevala dalje hihi. Sej je vse kul. Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hih.....ma vas en klinček gleda ......s svojo fotko lohk delam kaj čem........dajam gor in dol kolk čem.......Hih......zdej še samo treba začet penit in debatirat.......zakaj je kdo kak post dol dal :xx!: .......al pa kako lunatko(a) En velik na šnoflo vsem.....tud onim, ki nas kritizirate....no, njim 2 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mick, mi te mamo čist preveč radi Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 mick daj no eno fotko magar tvoje leve noge gor za število saj men je čist vseen kaki tipčki so gor na forumu važn da so lunatke lepe amapk tle je tekmovanje pa to.... in ti nič ne pomagaš reševat našega zanič povprečja.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 U, koliko fotk je priletelo gor v zadnjih štirih urah, odkar me ni bilo gor....ampak tale Majica pa res "raztura" , po mojem je tole tema dneva, po številu objav in obiskov FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 men se pa zdi čist kul, tud če so fotke gor sam mal časa....pa saj je vse sam igra....menda ni teh hecov s fotkami tako silno resno in osebno jemat .....evo cmoke vsem ....itd you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ... to sem rabla zdaj...... vse mi gre na zivce... iscem folderje, fajle pa tak... nic ne najdem...... vsi se bunijo, nihce nic ne steka, jaz moram pa vse stekat...Tud jaz sem dala danes iz inata gor..Tako da - solidarnost steje in je +!!!In jajca!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Bravo, kroko....mi je blo žal, da si jo dal dol, ker mi je všeč..... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Bravo ... samo kolk nas pa sploh še ma slikico gor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Tisti, ki nikoli ne pišemo bedarij, se nikoli ne izpovedujemo, če že grešimo, o tem molčimo...ki nas živ krst ne pozna...itd. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Go Croco... hm darn naj en prnese na tortožerke digitalca da se pofotkamo ... pol pa fotke gor :Juhu: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Kok ste luškani vsi ...da ne bom zdaj vsakega posebej **oblajala** Nosorog pa dober zgleda pa še brihten je, pravi , definitivno je treba tole premaknit v dobre tipe Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Nosorog pa dober zgleda pa še brihten je, pravi , definitivno je treba tole premaknit v dobre tipe Iz tvojih ust v Božja (beri: Marsina) ušesa. http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 measuralt; maš skor moje kolo majca: iz vse vetrov kroko; že viden in mau potemnjen?marsa, stiska šobe po tanovem .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts