Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Ma kakšna finta vam je zdaj to... :eek:  :eek:  :xx!: ...najprej objavite, potem brišete... :xx!:  :xx!:

Zakaj potem sploh objavite  x?x ...Zato, da boste slišali, kako ste kul in lepi, al kwa... xrolleyesx

Če se vam zdi...da želite ostati anonimni...oz.da vas poznajo samo tisti, ki so vas spoznali v živo, potem pač pri tem ostanite...in sploh ne objavite svoje fotke...tko pa vam EGO ne da miru...sam nimate pa jajc, da bi pustili fotke gor...

Česa pa se sramujete...svojih besed morda... x?x

Free, Mersault... :palec:

Astra

ne, apmak zanalasc x:px x:Dx x:o)x ker vsi brisejo in tudi men ini fer da se brise al pa sploh en poda.

ce se gremo neki skupaj klele, se pejmo tko recimo temu demokraticno x:px x:Dx al pa 0, pa vsak zase.

jst sm riba in lev in rad zdruzujem x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

mi bi jih lahk pa zafrknal.... ko bi citiral tist post ko je fotka zraven... pa bi za zmeri ostala gor, a to gre?  xrolleyesx  x:px

Hehe, sem ze zadnjic pomislila, pa ne gre tako (no, da se nekako, ampak nisem se postekala kako) - ker namrec v citatu se fotke ponovno ne objavijo (hvalabogu!!! da bi se to se vleklo po straneh, ze itak je prevec fotk v vseh temah, sama sploh ne opazim vseh)...

Ko smo pa ze pri fotkah - prosim vas, da ste potem tudi pri postanju drugih fotk zmernejsi.

Dejte svojo faco, to, kar LAHKO daste (in edinega ne daste).

Skratka - vsi ste velepomembni, ce bo kdo videl vaso faco na 78. strani ene teme nekje na netu, vas bo konc, izgubili boste vse frende, vrgli vas bodo iz sluzbe, sosedje bodo s prstom za vami kazali... itd.

xrolleyesx xrolleyesx

x:Dx x:Dx :palec: ha ha!! bravo!

......sam je ti pač v svojem prepričanju ...

x:o)x xrolleyesx xrolleyesx

... , da moramo vsi fotke pustit gor pač ne vidiš tako.  xrolleyesx  x^x...

Sploh ne, nocem, da pustite fotke gor, pravzaprav celo NOCEM, da jih V TEH PRIMERIH SPLOH POSTATE.

Tako ce zelimo samo nekatere forumovce seznaniti s svojo fotko, jim pac posljimo slednjo po mailu.

:palec:

se cist strinjam al vsi al pa noben. x:Dx x:Dx x:px

zdej je EU in demokracija!! :eek: ...kje kje ??? x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

ampak sej ze sam 'obcutek' pove, da bi lahko vsi!

ce tega 'skupnega obcutka' pac ni dovolj; ga pac tudi v fotkah ne bo dovolj x:o)x

lepo ne, sihr so zdej vsi zadovoljni x:Dx x:Dx x:Dx ha ha ha

Plosk plosk plosk!!! :palec: :palec:

To!!! Jajca! Bejbe jih mamo vec al kaj!  x:o)x  :vragec:  x:px  x;)x

Pa ne ono od dalec, sramezljivo, ko se te itak ne vidi, ampak od blizu in vse!!!

TO!!!

Bravo!!!  x^x  x^x  :palec:

heh, pa se zmeri so jih mele! :palec:

Stankaa - ko se bomo spet videli, te bom jaz fotkala in ce ti ne bo vsec, te ne bom dala gor - ce bo prislo do fotkanja seveda. :)

Evo, se ena moja... :)

vedezevalka! x:Dx x:Ix

Mushi - sobica...  :8):

Itak se povsod nekaj pacim, ze tako imam majhna usta, pol jih pa se v sobo dajem, da jih res nic ni.

Stanka - vazi! :palec:

Ribja? A ves da sem tudi sama pomislila, saj je prav, da sem nekje bolj ribaska tudi, ves cesa mi vsega ne pripisejo!

Saj oci pa se mi zdi da imam tako na splosno kar 'ribje' (ze oblika, barva in vse)...

ja, grozna so x:Dx x:Dx

x:Xx cist cool so!

Majica  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec: Tista s prstkom je pa še najboljša  x:Xx

Pa MArsa, tale zadnja fotka je nora... noro sestavljen kader, ful dobra  :2src:

Meursault, nekak imam filing, da sem te nekje že videla, poznan si mi, še posebej s te fotke, ki si jo zadnjo objavil  :inocent:

Hm... glede snemanja fotk pa tkole.  :vragec: Sem že napisala, zakaj, in vem, da je to čisto moj problem. Noben ni popoln ali kako že? Live and let live folks, prokodijo, saj nismo zato na svetu, da bi se pobijali (čeprav večina ljudi dela ravno to, iz dneva v dan, sekunde v sekundo...?  :eek: ), temveč zato, da med sabo širimo razumevanje in sprejemanje... Al sem jaz celotno stvar nekak napačno poštekala al kaj?  x?x  x?x  xsrcx Pa Marsa, recimo ful mi je smešno, ko se buniš nad tem... bom pastala...

Skratka - vsi ste velepomembni, ce bo kdo videl vaso faco na 78. strani ene teme nekje na netu, vas bo konc, izgubili boste vse frende, vrgli vas bodo iz sluzbe, sosedje bodo s prstom za vami kazali... itd.

... potem pa sama v določenih temah opravičuješ svoj molk s tem, da si dokaj znana oseba, povezana z Mitjo in Timom, in da ne moreš torej ravno v vse teme potem postat tvojih odgovorov, čeprav ti drugače ne bi bil problem. Popolnoma štekam. Veš, tudi jaz sem povezana z določenimi osebami, lahko bi se reklo, da nas zeeeeelo veliko ljudi pozna, in to zelo specifična internetna populacija, ki nima ravno tako razumevanjoče naštelanih možgančkov kot celotni LNF... Tudi zaradi teh drugih oseb umikam sliko, poleg tega, da nočem, da me neke smotane fotke ovirajo pri meni zelo ljubem sodelovanju na tem forumu, ker se tu iz dneva v dan bolj razkrivam. Sem gor pišem še stvari, ki jih recimo ve samo moja najboljša prijateljica... In vi, seveda. xzobkox

Pa to je razlaga tudi za Astro (ne leti sam nate, Marsa, niti približno, tvoje besede so mi pač bile pri roki za pastanje in potem nadaljnjo razlago), pa tudi za vse druge, ki bi imeli spet veselo za utemeljevat, zakaj fotke gor puščat in to... OK? Pa no hard feelings, vsak ima svoje mnenje, spoštujem vašega, dajte še vi mojega. x:Xx

A smo prjatli? x:Dx x:Dx x;)x x:Xx Sej vem, ja.... me mate radi ane? :P Lupčka na šmrček nazaj x:Xx

Sončna Vila

ja, to je samo odraz nase celotne energije; ki je bila zastavljena tako (ko je se bila) da je bilo vec zaupanja, in mnogo drugega... temu primerno je nekaj uporabnikov lahkotneje pripopcalo slikco gor, kot bi jo sicer oz. je sicer sploh nebi. za nekatere je to pac proces, vsaj jaz tko mislim.

nekdo se odpre sele ob podpori, zato je res nesmiselno kogarkoli siliti.

se vedno je bilo pac tako, da pes ki najbolj laja, najmanj grize x:Dx x:o)x

tu pa nas kar mnogo precej laja x:Dx x:Dx x:Dx

ker pa se je v to energijo primesalo se marsikaj drugega je cisto logicen razultat umik fotk in preseravanje o tem ali naj bodo fotke gor al ne etc... x:o)x

hkrati spet govorimo o percepciji: o tem kaj je nekomu meja in kaj ne.

kontekst tega kar je imela marsa v mislih je morda drugacen kakor si ga podala, iz druge percepcije in pomena ali izhodisca.

prav tako je drugace opazen iz druge percepcije in pomena in izhodisca. mi pa pravzaprav razpravljamo le o tem. in veckrat bi komunikacija tekla bolj gladko ce bi to doumeli in se tega zavedali.

in vsakdo ima prav, le da iz svoje percepcije x:Dx x:Dx

heh, a ni butasto x:o)x pa hkrati zanimivo!!

sicer pa ja, strinjam da vsak gor da al pa pac ne sebe.

veliko nas je obcutljivih na mnenja drugih, se posebej ce se odpremo.

morda so nekateri pac cutili zaupanje in samoumevno pricakovali da bodo vsi tako odprti ali vsaj dovolj pripadni, ce se tako izrazim. ker pac tako ni bilo, se morda kdo cuti izigranega; se posebej sedaj ko so se na nek nacin odprli, drugi pa se niso.

morda je tudi v tem 1 od pointov :inocent:

vsako od nas uporabnikov ima svoje distance, ki so lahko drugacne od drugih.

tudi, nekdo se odpira v enih temah, ene dele sebe, drugi druge, nekateri pa se v nekaterih umaknejo, zdistancirajo. tudi v tem je morda primerno biti sprejemljiv. ker sprejemljivost morda ne loci kakor locimo mi, temvec sprejema vse. in ce loceni del postane sprejet kot locen, morda postane hkrati nelocen in s tem se ze izrazi?

konec koncev vsi skupaj delamo skupno energijo tule :madpro: xzobkox

in vedno se najde kaksen 'ego' ki ne sodeluje ali obratno 'svetla izjema' ki pokaze 'zablodo in nezavestnost pocetja', kar vspodbudi razlicne reakcije.

konec koncev pa so vse teme 'delikatne', nekatere bolj, nekatere manj; in vsak se odziva glede na bla bla bla...

te, ki so najbolj nefluidnega znacaja pa so ocitno take, kjer se 'dogaja'. x:Dx x:Dx

in ta tema bo toliko casa delikatna, kolikor bo strahu in podobnih zadev, sicer tule o tem sploh ne bi razpravljali. sprejeti sebe taksnega kot smo v celoti, pa je verjetno se vedno proces vecine clovestva.

Ja, lepo si povedal, razumevajoce... :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:C: A tud te 'obicne' ne bos?

Mislim ne samo da ne bos nudila nude? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: spet veliko besed in nič jajc..... x:Dx

Ma saj je prav, da ne da, kdor noce dati...

Ravno v tem je finta...

Zato res raje prej pomislite - preden prezgodaj z jajci opletate... x:o)x x:px :vragec: x;)x x:Dx

Picasso

...samo rada bi tudi videla še koga, ki ga še nisem. ....

Saj to je v bistvu edino bila moja pripomba...

To pomeni (hipoteticno) - da se res kdo opogumi in potem se jih opogumi vec in da folk nude fotke gor...

OK, recimo da bi bila vmes tudi moja fotka, pa me recimo 1 teden ne bi bilo...

Vmes bi nekdo si premislil in dal dol, postopoma tudi drugi (jasno, ce je on itd.) in na koncu bom recimo jaz edina razgaljena tam v fotkah...

Nekako....

Ne vem no... ker to, da je dal recimo kdo (ki je dal kasneje dol) svojo fotko, je morda spodbudilo tudi drugega, da jo je dal gor... nekako zaupanje, skupinsko, kaj pa vem... potem pa tole... po mojem se jih vec zdaj slabse pocuti in dejansko - vec vas je dalo zdaj svoje fotke dol.

Pravim - sploh ne zelim v bistvu vasih fotk v tem primeru gor, ce si tega sami ne zelite...

vendar - ali si zelite - ali si ne zelite? to je zdaj vprasanje... :)

Picasso

Za Playboy se sicer bi slekla, z denarjem bi ljubčku kupila avto, ampak s tem bi ga globoko užalila, zato - ne.

jaz bi pa podarila denar revnim otrokom v ... kjerkoli......... :inocent: :inocent: :inocent: ali pa bi si kupila kaj dragega x:px :vragec:

vendar - ali si zelite - ali si ne zelite? to je zdaj vprasanje... :)

:vragec: ...hm, a oboje ne bi šlo? Pol jo pa daš mal gor, pa pol seveda dol...... pol pa svizec zavije čokolado, pa..... :rolleyes: :wacko: :blink: ......... x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Evo pa se ena, ki je se niste videli, ko smo tamle o blond variantah, pa sem sla tole poiskat (nisem hotla dat prej gor, ker imam bedasto faco, ker zvecim nekaj ali kaj ze, pa glih nekaj mi je rekel John)...

aja, p.s. - najbrz mi ni treba poudarjat, da sem tu pod svojo sliko.

Picasso

hu hu...marsa moram rečt da maš ti ful srečo...teb vse barve pašejo...ful si uredu... :palec: x;)x
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

O, glih gledam, pismu, ce ni vseeno prevec mimo, pa ze kar takoj uocenje... Nic, ne dam dol, pa kaj... :)

Michelle, thanx! :) Kako to lohk vidis, tu sem nekam nabita, joskasta... NO, saj sem taka bolj ali manj, zdajle mickeno debelejsa (tedaj je bilo se bolj divje obdobje, v smislu fizicno)... je pa to kake 4 leta nazaj sicer, mislim, da je 2000 ali pa 2002 (aja, tri pa pol al pa dve pa pol - oktobra je tole, 24. 2000 se mi zdi)..

Picasso

Opsala! x:Xx x:)x

Thanx!

Ja, vse mi pasejo od nianse blond do rdece, crna pa mi ne...

Se mi vseeno zdi, da mi oranzna najbolj pase (no, morda pa mi samo najbolj sede jo imet, meni name). :)

Thanx! x:Xx :vio:

Picasso

A daj nehaj!!! :palec: :eek: x^x x:Xx

Lepo od tebe! :)

A je sploh se kaksna gor - razen mojih ene 20-ih ali 30-ih? ;) :P

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...