Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nekaj jih pa je x:)x

contesa je...huda x:Dx respect! x:)x

Men si pa blond najbolj kul! :) ( blonda zagovarja blond ) x:Dx

Pa tiste stare slike so hude...

Jaz se sploh nam pokazala x:Ix x:Ix x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Bos se vidla, Michelle, morda pa se das, saj jo lohk mal polepsas, zmanjsas in tko...

saj v resnici sem bolj off.. x:o)x xDDx

Jasno, da si ne mores vseh zapomnit, mojih pa je najvec, pa najvec nakladam, pa si me ni tezko zapomnit. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Michelle...jez tut ne spadam med... khm...ta lepe...pa kva...da je kdo lepši mi dol maha...pol bi morala na Tortožerkah dat škrnicelj na glavo...ko je contesa okol hodila...ti kar pogumno... :palec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Thanx, Mushi. xsrcx

Ti pa vedno komentiras... x:Xx

Ja, saj naravno sem v bistvu nekako 'mix' - med temnoblond in bakreno, tako zlatkasto z malo oranznega pigmenta (saj nekje je fotka, ko sem bila majhna, pa je taka svetloba malo, pa imam take lase kot zdaj - tako lahko nakladam, da imam naravno oranzne. ;) :P (* na tejle strani je ta fotka: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...9&t=3404&st=575 )

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, jst vedno neki moram pripomnit..

x:o)x

Jst mam tud mal rdečkast (rjavo) odtenek las na soncu, tega zdej, naravnega, pa tu in tam se kak bel las sveti, ha.. modrost! x:Dx x:Dx x:Dx

Po 6-tih letih modro-črne barve...

Mushi

fina Marsa svetle farbe; se mi dopade; sam kaj ko je sam na sliki tak fina in v vedno isti okrogli dekolte x:Dx Ta slika je res dobra, nič nadležna, dai jo za ikono :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... sam kaj ko je sam na sliki tak fina...

:o|o: Thanx!

in v vedno isti okrogli dekolte x:Dx

Ja, vedno isti - MOJ - okrogli x;)x xDDx dekolte... Na V mi ne pase zelo...

Pa kaj je zdaj to? Kaj tebe vse ne moti! xrolleyesx

Ta slika je res dobra, nič nadležna, dai jo za ikono :8):

Spet thanx! :o|o: (ostale so torej 'nadlezne'... :o|o: x:o)x x:px )...

Ma saj kul, modelsko v bistvu ... :palec:

Picasso

Aja, p.s. - a se poznava, Budala? :eek: xcivx x;)x x:o)x x:Dx

Picasso

v tej temi si Dovolim Opisovanje in me nič ne moti,sam Povem pa vseen kar opazim ,seveda. Predusem kar se vedno ponavlja in potem se vidi, da je osebi zelo všeč, kar nosi in iz česa se sestoji x:Dx (ne, pogled nič ne moti)
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Mogoce ti je potem nadlezen moj pogled, oci - kajti na tej sliki edino dol gledam, sicer gledam v objektiv....

Pa tu sem bila zelo zelo utrujena, hecno, zgledam pa se kar sveza.

No, sebi nisem prevec vsec na tej fotki (zato je nisem se dala gor, pa sem ze vse zive), ker imam nek tak malo bebav izraz... Sveza pa sem se kar, ja... saj pravim, neverjetno, sem namrec bila cist zgazena tule... :vio:

Picasso

Marsa - ful dobra :palec:

Pa ti res na faci piše - pozor grizem x:Dx x:Dx (hecam se...sem hudobna spet nekaj...)

Mi je všeč energija, ki jo sevaš.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Men so všeč vse Marsine fotke...razen tiste...seveda...prfoksovske...

kul energija... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

O, wow, ful thanx, priznam - ful mi pase. x:Ix x:Xx Takle slisat. :vio: :2src: xcivx

Vcasih si nisem bila vsec oz. sem bila bolj kriticna... Zdaj pa hocem videt, kaksna sem pri 40..... nekako... (*na ta blond sem cca 37).

Ker mi je zdaj kar 'zal', ko se recimo nisem marala fotkat... TZB imamo tistih 5 fotk! :V: :sori: :o|o: xrolleyesx :xx!:

To je to, ce je moznost, daj da vidim, pa ce imam tisto eno, to ni to, vec, da je sirse, da se dobi perspektiva, kaksen je sploh clovek. :) ;)

Picasso

To je to, ce je moznost, daj da vidim, pa ce imam tisto eno, to ni to, vec, da je sirse, da se dobi perspektiva, kaksen je sploh clovek. :) ;)

:eek: x?x tega pa glih ne štekam...kaj bi želela... :eek: ž

x:Dx x:Dx

kako lepo mi je danes, že navsezgodaj dobila dva komplimenta, kar se mi še nikoli ni zgodilo, je naša kuharica rekla, da sem danes nekaj extralepa...kar šla bi se slikat, da bi se gor videlo malo blaženosti...kak človeku paše prijazne ljudi imeti okoli x:Ix :vio:

in še tak čudovit dan se je naredil :)

Uživajte!

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:vio: Stanka, a nima nihce digitalca tam pri tebi? Ja, a ne? Ko se pa pocutimo res lustno in vse, pa ni nikogar, ki bi nas slikal ali pac kaj takega.

No, saj bo se nesteto priloznosti. x:Xx x;)x

Majica - ce imam eno fotko v lajfu, je to to - taka sem, zato je fino imet (dat, videt) vec fotk, da dobis neko predstavo o cloveku.

Ce bi jaz dala samo uno prfoksasto, a? A vidis, kaj bi bilo pol? x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

Aja...to si mislna...sej kaj če bi jest dala gor sam tisto s prstom... x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

majica tista s prstom x:Dx je dbest! taka vesela in žleht obenem

prej sem razumela, kaj je mislila Marsa, sploh če si sam tak spremenljiv kot so Ribe, si en dan lahko čisto drugačen kot drug, ta vikend sem srečala eno, ki mi takoj reče, ej si bla pri frizerju? in sem ji pokazala, da imam ja narastek odkar sem si pred 2 mesecema nazadnje dala pramene, evo, videla me je en teden prej, zdaj sem se ji zdela čisto druga...

Pride tako, da se nekaj od znotraj izraža v kotičkih ustnic, v žarenju oči

Imaš en tak dan...

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Saj te bom enkrat jaz slikala, Stanka (smao ne vem, kdaj bo to :8): x:Ix x:o)x) - v bistvu resno mislim, se mi zdi, da znam videti in nafotkati cloveka lustnega in fajnega. :)

Poleg tega pa sem tudi sama kriticna in ziher ne bi dala fotke nekoga, ce njemu samemu ne bi bila vsec...

Ja, en koticek malo nekaj drugace, ono tretje, pa je cisto druga oseba (res je, se posebej pri ribah, pa tudi pri vseh drugih z bogato mimiko)...

V bistvu je to tudi terapija sprejemanja sebe, svoje pojave.

Kako mi je bilo v zacetku zoprno na fitnesu ko so spegli - skoz se gledat, ena poza cudna in si kao ful off... Potem pa se navadis sebe, se sprejmes in zdaj mi je pa celo dbest, da so spegli. :)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...