Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

joj :eek: borism.............hudooooooooooo xcivx ....madonca, si pa res potrpežljiv xDDx :vio: x:Xx x:Ix x;)x

a boš ti tud dal gor še kakšno svojo fotko :inocent: x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Ja, fajn, kul! :palec: x8Dx

Jana - x8Dx :palec:

Free - spet fotka! x8Dx x;)x :palec: (tanapicajzlckana x:Xx)

(vceraj sem vaju pa vidla, midva v avtu, vidva na kolesih po Celovski x:)x x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo! Tyazi pa Free :palec: :palec: x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

'lepota' forumovcev je neizbezno opazena!

cutnost se vidi. ni nakljucje (ker jih ni), da mnogi tu so 'podobni'.

:palec:

ja, maš kar prav :palec: x:Dx

in, dobrodošel free, spet s tole 'džonidipovsko' fotko x:Dx x:Dx

Tjazy in Janai pa :palec: x:)x Taka nežna oba.....

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ja, fajn, kul!  :palec:  x8Dx

Jana -  x8Dx  :palec:

Free - spet fotka!  x8Dx  x;)x  :palec: (tanapicajzlckana  x:Xx)

(vceraj sem vaju pa vidla, midva v avtu, vidva na kolesih po Celovski x:)x x;)x)

ja, takrat sm sel ze nazaj. po objemanju tal iz kamnckov x:Dx

mal ze sesutko bil takrat. :o|o: x:Dx x:Dx

ma ja, sej sm te cutu nekak! x:Dx

Prejle sem mal letela in si ogledala nove fotke in vmes opazila Astro, k se je čist zjezala in za njo Marso, ker fotke kao kasneje zbrišejo(mo).... Tud jaz sem včeraj zbrisala dol svoje fotke..... Tako me je prijelo, pa ne zato, da bi se zdej hotla pokazat in poslušat mnenje, al pa zato, da bi mi blo nerodno, če bi me kdo spoznal..... Ampak iz čist preprostega razloga, ker so že en lep čas gor, in kdor jih je videl, jih je videl.... Ko bom pa kakšna spet zanimiva jo nalimam x:Dx . Mam v planu si nabavit v kratkem digitalca in pol vam lahko kažem jezik, ali vam pošljem poljubček, ali se pačim kot opica, sončim zobe itd.... Še pridem gor, boste videli x:Dx x:Dx x:Dx ....

Šparam plac x:Dx x:Dx x;)x xcivx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ja, fajn, kul!  :palec:  x8Dx

Jana -  x8Dx  :palec:

Free - spet fotka!  x8Dx  x;)x  :palec: (tanapicajzlckana  x:Xx)

sej barve oblacil niso niti najmanj podobne tistim k sem jih mev gor x;)x

oz. bi zgledalo se bolj spedencano.

sem sel glih iz dunaja iz 1 evropske konvencije GOH.

mick daj no eno fotko magar tvoje leve noge gor za število saj men je čist vseen kaki tipčki so gor na forumu važn da so lunatke lepe amapk tle je tekmovanje pa to.... in ti nič ne pomagaš reševat našega zanič povprečja..

A vidite zdaj to, kaj je razumen moški. Ubogajte ga, da boste boljši od žensk! Če ne bo Mick ali pa Tyazy ali kdorkoli pač objavil fotke, je jaz tudi nikoli ne bom - žal vam bo! xnckrivx

A vidite kaj je zdaj to nerazumna ženska... :D dej gor fotko neglede na to kaj počne mick ker Tyazy jo je že dal gor :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz imam tudi eno forko za vas!

No malo sem čudna! x:Ix Botrica mi je navila lase in sem imela kodre!

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

No drugače sem taka:

(Na sliki s kužiko Piko)

Ima še enkaj slik, a slučajno koga zanima, da ne bom tako objavljala slike x?x )

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...