Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Oj Zopet jaz!!!!!!!!!!

Spodaj sme jaz za maškore

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Blo je v hotelu (Žusterna) zato nisem kloven, kot sem bila za pravo maškarado...tudi maska ni ta prava...mami mi je neki narisala na hitro!!!! w:Iw Pa saj je bilo OK! tam sem malo pomagala kelnerjem pa jih mal zabavala!!! x:Ix Blo je COOL!!!!!! x^x x:Xx x;)x x:)x x!x x:px xcivx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

imaš vedno narisane obrvi?, za vsak dan...pogosto

Hm kaj pa tvoja fotka??

Pa da vidimo tvoje obrvi x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

imaš vedno narisane obrvi?, za vsak dan...pogosto

Hm kaj pa tvoja fotka??

Pa da vidimo tvoje obrvi x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx hehe ja ona ma tudi :D

Gledam gor AIra, pa ti zmerej enako zgledaš... a lahko rečemo temu zanesljivo lepa?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Malo sem pregledovala fotke... (za nazaj) in potem naše/vaše komentarje.

In ugotavljam, da ste največ :palec: :palec: :palec: dali tistim, ki bi jih jaz nikoli ne ... izpostavila. Ker mi ali niso tople ali mi delujejo... khm...samovšečno ali izumetničeno... In dejansko drži pri tem; koliko ljudi, toliko okusov.

Je pa tudi nekaj res...da smo ljudje skrivnostna bitja. Obzirna. Mogoče - rahlo sprenevedajoča. Zakaj? V glavnem se berejo pohvale; redko kdaj kakšna graja; pa ne verjamem, da smo vsi vsem tako všečni...

Priznam - odkrito - da če bi moja fotka ostala na forumu in bi jo kdo močno skritiziral, da bi mi pač ne bilo vseeno...

Pa kljub vsemu mi je vse to prišlo na misel.

Nekdo mi je nekoč na svojo slikco zapisal... vem, da na tej sliki ne boš zagledala moje duše, topline, kajti to je le trenutek ujet v trenutku...

In verjamem; ker človek na tisti fotki niti pod razno ni bil lep/simpatičen/topel...ampak v živo je bil občutek čisto drugačen.

Sanjalica - si na dobri poti, da te folk kar živo popaca ob prvi priliki x:Dx x:Dx

Pol se pa jaz bojim, da imam predolg jezik. x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sanjalica
Sanjalica - si na dobri poti, da te folk kar živo popaca ob prvi priliki x:Dx  x:Dx 

Pol se pa jaz bojim, da imam predolg jezik. x:Dx  x:Dx

:eek: :eek: x:Dx x;)x

Nataly...to je moja življenjska tragedija... predolg jezik...

Kaj pa misliš, zakaj se ne upam priti na noben party??? :D ... ker bi še vegetarijanci postali kanibali... :o|o: x;)x x:)x x:)x

Malo sem pregledovala fotke... (za nazaj) in potem  naše/vaše komentarje.

In ugotavljam, da ste največ  :palec:  :palec:  :palec:  dali tistim, ki bi jih jaz nikoli ne ... izpostavila. Ker mi ali niso tople ali mi delujejo... khm...samovšečno ali izumetničeno...  In dejansko drži pri tem; koliko ljudi, toliko okusov.

Je pa tudi nekaj res...da smo ljudje skrivnostna bitja. Obzirna. Mogoče - rahlo sprenevedajoča. Zakaj? V glavnem se berejo pohvale; redko kdaj kakšna graja; pa ne verjamem, da smo vsi vsem tako všečni...

Priznam - odkrito - da če bi moja fotka ostala na forumu in bi jo kdo močno skritiziral, da bi mi pač ne bilo vseeno...

Pa kljub vsemu mi je vse to prišlo na misel.

Nekdo mi je nekoč na svojo slikco zapisal... vem, da na tej sliki ne boš zagledala moje duše, topline, kajti to je le trenutek ujet v trenutku...

In verjamem; ker človek na tisti fotki niti pod razno ni bil lep/simpatičen/topel...ampak v živo je bil občutek čisto drugačen.

Ma saj po eni strani imas prav, sanjalica - a ves kaj je tudi...

V bistvu das :palec: :palec: :palec: za VSE - da je sploh dal fotko, ker je npr. ceden, ima lepo kozo (kaj jaz vem), lepo to ali ono, ....

Kaj ces kritizirat zdaj?

Meni pa tvoja faca ni vsec - ali kaj naj reces...

Pa tudi ni cisto res - meni je Majica rekla, da ji na eni fotki nisem vsec, jaz pa sem Airi rekla, da mi ni vsec, ko si pretirano poudarja obrvi... Pa se to mi je bilo skorajda 'zal' - ker to pac ni moja stvar in je povsem vseeno, kaj si jaz mislim o njenih obrveh, ker nismo dali fotk gor zato, da bomo zdaj analizirali poteze ali ocenjevali kvaliteto fotke itd., ampak gledamo nekako 'sirse' - in zanima nas sploh pojava za nickom....

Saj ves, da je na fotkah dostikrat kdo izumetnicen, nekateri imamo tudi svoje nekoliko bolj umetniske fotke, pa morda koga zmoti, ker se ne smejim tam nekje na eni zelenici, pac pa imam mirkofon v roki - no, in to ze zmoti, ces kaj se grem in se zdaj vazim recimo....

No, saj, napisejo pa tega ne.

Ampak - zakaj pa bi?

saj nisem dala fotk gor zato, da jih boste ocenjevali, pac pa da se predstavim.

In ce vam je moja faca vsec ali ne, je popolnoma nepomembno, taka pac je. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker bi še vegetarijanci postali kanibali...  :o|o:  x;)x  x:)x  x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj nisem dala fotk gor zato, da jih boste ocenjevali, pac pa da se predstavim.

In ce vam je moja faca vsec ali ne, je popolnoma nepomembno, taka pac je. xDDx

tooo, marsa :palec: :palec: x:)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Marsa - nič hudega... to je pač moj image. x^x lahko se pa tudi medsebojno kritiziramo x:Dx tako da bomo vsi zadovoljni.

sicer pa tisti ki ima vedno kakšne kritike na račun drugega razkriva lastno nezadovoljstvo nad sabo, velikokrat ljubosumnost, nevoščljivost.

jaz ob takšnih situacijah (ko kdo spušča strupke zaradi zavisti..)reagiram zelo "vodnarsko"... ali kako že :inocent: sicer pa ne vem zakaj bi mi kdo bil nevoščljiv. ker tudi jaz nisem nikoli nikomur- imam se za unikat x:Dx tako ste tudi vsi drugi x;)x ... kar ne pomeni da me kritika ne prizadene. ko sem prizadeta pa spet ravnam tako da premagam to svojo šibkost in grem na zmago. v nasprotnem primeru bi se potuhnila in se žrla- po rakovsko. ker sama sebe ne prebavljam če se vdam.

resnično potrebujem (trenutno) takšne situacije ki me špikajo- da se dvignem nad tisto kar me vleče dol, da se naučim premagovati svojo občutljivost. tako da.... vsako zlo za nekaj dobro. na koncu koncev si sami ustvarjamo svojo usodo. xrolleyesx x:Ix

... pa se nekaj je, oprosti, ker te spet omenjam Aira, ampak ker sva ze zaceli, pa itak ni nic takega... namrec: ce bi imela aira kriv nos, preveliko brado, naravne obrvi, ki mi ne bi bile vsec, ne bi rekla nicesar. ker pa ne gre za osebno pomanjkljivost, pac pa izbrani stil, sem si lahko dovolila to pripombo... ker ni dokocno stanje, lahko se spremeni, morda pa je fino, da to recem, ker gre za stil mazanja in ne za nepravilnost na obrazu, ki bi me motila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmmmm, po pravici povedano sem si z zanimanjem ogledala slikice vseh tukaj prisotnih. Nekaj LNF-jevcev pa poznam tudi v živo in seveda je razlika.

Nikogar nisem ocenjevala, mi je bolj všeč ali manj všeč, zaradi nosu, oči ali ust. Bolj mi je bilo to o energiji, pri nekaterih me je malce bolj prevzelo pri nekaterih manj. Tudi v realnem življenju isto delujem. Lepota je zame relativna, saj si tam na dobrih tipih in bejbah malo izživljamo x;)x

In kot je rekla Sanjalica, zelo podoben filing, so mi nekateri, ki niso bili dosti omenjeni zelo sedli.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, jz tud ne vem, če bi jo dala, ker mi je bolj kul ta "anonimnost", čeprav z nekaterimi smo se že videli v živo...Ampak se mi zdi risky, ker vse sorte folk hodi na internet...

(Drgač kritika me pa ne skrbi, ker itak se določenih napak zavedam, pa če so to prirojene zadevščine itak ne morm nč nardit okol tega.)

Zato pa čestitam :palec: vsem, ki so bli pogumni, pa so se "pokazali". ( Moji palci niso veljali za lepoto. )Na kakem party-ju bomo pa še energijo "pretipali". x;)x x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Guest sanjalica

Verjetno si me Marsa /spet, kot že ničkolikokrat prej x;)x / narobe razumela...

Predstavljam si, da si o "ta pogostih forumovcih" vsak ustvari svojo predstavo, sliko... Da ti pač nekdo po postih "leži"; slikca pa ti ne daje potem tiste zaupljivosti (blizkosti, bližine duha, energije), kot si jo ti pričakoval.

In ko jo dobimo na ekran; smo vsi "navdušeni". In ne morem verjeti (sama pri sebi) da smo bili res nad vsako sliko tako navdušeni... (eni da eni ne).

Ti si govorila o obrveh, nosu...jaz pa sem v slikah iskala mimiko in izraz oči, ustnic... ne oblike. Verjetno je tukaj razlika...

Konkretno se spomnim ene Marsine slike... Na večini slik mi deluje precej topla, tudi navihana pa taka...všečna. Pa je dala gor eno slikco, kjer se mi je zdela zelo cinična in osorna... Pa sem v mislih premlevala kako to "zaviti v vato in napisati"... potem pa sami palci in uh in ah in oh... pa sem se pogledala v mednožje in videla...da nimam jajc...

Pa sem bila (ja, vem da je bilo pametno) tiho! :D

sicer pa tisti ki ima vedno kakšne kritike na račun drugega razkriva lastno nezadovoljstvo nad sabo, velikokrat ljubosumnost, nevoščljivost.

če leti name... khmm..... mogoče pa si res želim biti takšna lepotica kot ti... x:)x x:)x x:)x in bi potem več ne bila tako nezadovoljna nad sabo...

veš to je eno sranje lepotica, manj lepotica, nelepotica.. .vse je v glavi. ker nikoli ne bomo všeč prav vsem, pa če smo še tako lepi... kritike so neizbežne. važno je da znamo ravnati s tem kar imamo. da se imamo radi in se cenimo- sami sebe. ker če če te nekdo preferira pred kom drugim le zaradi videza je to enako ponižujoče za tistega ki je preferiran kot za ta drugega. po mojem mnenju. lepota je v glavi opazovalca. pač eni bolj ustrezajo nekim širšim kriterijem in veljajo za lepe. vsi smo posebni ,nihče ne bore biti takšen kot mi- a ni to nekaj posebnega. torej se cenimo.

ful je bedno ko te nekdo ocenjuje po videzu. :xx!: zato folk noče dat gor fotke.

Hja nekateri (tehtnice) pa uživamo v pozornosti in fotke prec gor.. :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

imaš mogoče telefon s fotoaparatom ali poznaš koga ki ga ima? se pofotkaš in pošlješ sliko na svoj mail. potem jo shraniš in objaviš.. pred tem jo malo obdelaš- zmanjšaš itd...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...