Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 niti ne tako vneto... sem se bolj opravičevala za svojo "drznost" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 vodnarji ste res čudni- v tem je vaš čar. Veš Mačona- bobnar je malo zoprn zato ker misli da ga ne bi marali če bi se pokazal takšen kot je v resnici- občutljiv in čustven Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne zato, taksen je v resnici - in tudi taksen je v resnici. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 vodnarji ste res čudni- v tem je vaš čar. Veš Mačona- bobnar je malo zoprn zato ker misli da ga ne bi marali če bi se pokazal takšen kot je v resnici- občutljiv in čustven ma, to si ti ena cvetka marjetka lustna punca free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne zato, taksen je v resnici - in tudi taksen je v resnici. po ovinku si me prehitela free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Verjetno si me Marsa /spet, kot že ničkolikokrat prej / narobe razumela...Ja, seveda. Ena nula zate. ..Predstavljam si, da si o "ta pogostih forumovcih" vsak ustvari svojo predstavo, sliko... Da ti pač nekdo po postih "leži"; slikca pa ti ne daje potem tiste zaupljivosti (blizkosti, bližine duha, energije), kot si jo ti pričakoval. In ko jo dobimo na ekran; smo vsi "navdušeni". In ne morem verjeti (sama pri sebi) da smo bili res nad vsako sliko tako navdušeni... (eni da eni ne). Ti si govorila o obrveh, nosu...jaz pa sem v slikah iskala mimiko in izraz oči, ustnic... ne oblike. Verjetno je tukaj razlika... Konkretno se spomnim ene Marsine slike... Na večini slik mi deluje precej topla, tudi navihana pa taka...všečna. Pa je dala gor eno slikco, kjer se mi je zdela zelo cinična in osorna... Pa sem v mislih premlevala kako to "zaviti v vato in napisati"... potem pa sami palci in uh in ah in oh... pa sem se pogledala v mednožje in videla...da nimam jajc... Pa sem bila (ja, vem da je bilo pametno) tiho! Hmm, a res mislis, da sem sama iskrena, brez da bi seveda lahko v tem primru se bolj pricakovala tudi taksne povratne energije?Kljub temu, da dejansko sem necimrna tudi (zal in neumno, ker kaj pa je? a sem igralka? manekenka? zakaj rabim bit lepa oz. kaj se sploh grem, saj to ni moj point in tudi ne zelim in k sreci tudi s tem nimam nikakrsnih problemov, tocno vem, kaj imam in cesa nimam)... sem tudi samokriticna in si ne delam nikakrsnih utvar.Tako me nic ne more prizadeti...Saj ne rabim bit vsec ne tebi ne nikomur.In medtem ko sem tebi ljubsa na fotkici (ena od ikon, v 'Fotkah' pa je ni) -recimo, govrim hipoteticno- ki sem socna, mehkejsa itd., sem tam Bobnarju pa recimo ful mimo (aja - in mi to tudi pove, samo takole vmes, v Dnevniku in drugje).Torej?Hvala bogu, ves, najiskreneje!Prisezem - ce bi me vsi samo hvalili, bi dvomila v vaso iskrenost ali pa bi se mi zdelo, da je nekaj narobe z mano (kot se mi je ze zdelo v osnovni soli, ko sem vedno imela kup folka okoli sebe, da sem mislila, da mislijo, da sem nekaksna ubozica in me je skratka to begalo in nekako motilo, v bistvu pa sem samo bila 'magnet' in to vem zdaj za nazaj, tedaj pa nisem vedela, nisem mogla vedeti). Tako da - sama sem se bolj kriticna do svoje fotke kot ti do moje... tako me nic ne more prizadeti... Mislim, hocem reci - sploh me ne more prizadeti...ves kaksne fotke moje so ze bile... ne morem imeti nadzora nad tem...Tako je najbolje, da se sprijaznim s sabo in pac ... in pac...... sem izgubila nit... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne zato, taksen je v resnici - in tudi taksen je v resnici. aja. no v tem je moja življenjska lekcija- iščem tisto česar ni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ma, to si ti ena cvetka marjetka lustna punca buci buci guci guci...ane? upam da ena taka cvetka- bolj mesojeda.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 enim se zdijo ene reči butaste, drugim druge... jaz recimo ne označim pogosto- le ko mi prekipi- človeka za butastega ker ni po mojem okusu- ker kdo ve kaj se v človeku skriva da je takšen... ah- saj je brezveze... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Zdej me pa res zanima, kdo bo po taki razpravi dal prvi fotko gor... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Zdej me pa res zanima, kdo bo po taki razpravi dal prvi fotko gor... kaj pa če jaz? ueeehehehehe, devil in disguise Uuuuuu, to bi pa rada vidla Če si res tolk lep kolkr se hvališ Zdej ko si pod pritiskom si sigurn ne boš upal Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja, poskrb za to, da boš mel slikce pr roki Pa, da boš fajn zgledu gor Cucki...hehehehe, naša mačka je po enmu mescu, ko je skotila, spet breja (asociacija pač) Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pol pa bolš, da si nabaviš papamobil, ker se lahk najde kak ljubosumnež, ki ti bi kej naredu. Ljudje nimajo radi preveč lepih ljudi, ker jim zbujajo komplekse Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ma, to si ti ena cvetka marjetka lustna punca buci buci guci guci...ane? upam da ena taka cvetka- bolj mesojeda.. zakwa? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 xg:Dx hmmm zakaj... zato ker če si ena naivna cvetka marjetka.. je to nevarno bog ne daj da zapiha.. takoj konec s tabo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 aha sej res Aira ful lušna ikonca... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 mawaa, kaki dialogi, huhu... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kdo je to? Manca? Ful luštna pa idilična fotka Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 o mančika...mam čist popraskano roko zarad njenih nohtou...na tej fotki je pa tak anglček.... :xx!: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 xg:Dx hmmm zakaj... zato ker če si ena naivna cvetka marjetka.. je to nevarno bog ne daj da zapiha.. takoj konec s taboja no ja, kwa naj recem pol, da si bodikava trnuljcica free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 o mančika...mam čist popraskano roko zarad njenih nohtou...na tej fotki je pa tak anglček.... :xx!:hm sam tvoja sestca ti ni pa nč podobna... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 enim se zdijo ene reči butaste, drugim druge... jaz recimo ne označim pogosto- le ko mi prekipi- človeka za butastega ker ni po mojem okusu- ker kdo ve kaj se v človeku skriva da je takšen... ah- saj je brezveze... hja Aira pismu dobr zgledaš zdele a daš mal večjo fotko tvoje nove ikonce? D no anyway Majica je prva postnila fotko... po hudi razpravi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ojla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Oho, to si ODRI , ne smem preveliko komentirati, ampak BRAVO FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts