Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Na sliki sem ko sem si podrla kitke!!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

x:Ix Hvala...tako modro-zelene nekaj takega!!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Mikica - oprosti da te to vprasam, ampak te moram - ali tvoji starsi vejo, da sodelujes na forumu in ali pustijo, da dajes fotke? :8): :vio:

Tashy - kul, si ti tudi na vsaki drugacna, na tej z LNF (x;)x) si mi ful lustna. :palec:

Aira - kdaj bo kaka fotka spet? x:px

Tamle na vrhu na prejsnji ali kateri strani izstopas z 'Jaz' - ali necim podobnim... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aira - kdaj bo kaka fotka spet?  x:px

Tamle na vrhu na prejsnji ali kateri strani izstopas z 'Jaz' - ali necim podobnim... :)

hmm... je tako fajn izpadlo - 100ta stran, in na vrhu JAZ. x:Dx x:Dx

fotka bo kmalu x:Ix ... nisem vedela da je povpraševanje x:Dx

xDDx aja sory Tashy.. hehe, nisem mislila tako - zdaj izpade kot da si mi samo na tej - mislila sem - se posebej. x:)x x:Xx :palec:

Aira - kaj se sprenevedas... saj ves, da je povprasevanje... x:px x;)x xDDx

Navali! :palec: x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mikica - oprosti da te to vprasam, ampak te moram - ali tvoji starsi vejo, da sodelujes na forumu in ali pustijo, da dajes fotke?  :8):  :vio:

Tashy - kul, si ti tudi na vsaki drugacna, na tej z LNF (x;)x) si mi ful lustna.  :palec:

Aira - kdaj bo kaka fotka spet?  x:px

Zakaj pa nebi vedeli? :inocent: Vejo, a sem na foromu, da bi pa razlagala kaj natanko je LNF pa niti nimam časa,...Mi dovoli, da sem na foromu... :palec:

Aira - kaj se sprenevedas... saj ves, da je povprasevanje...  x:px  x;)x  xDDx 

Navali!  :palec:  x;)x  x8Dx

:palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O Gesges! :palec: A ves da se mi znan zdis, pa kar fejst dec si! x^x x8Dx :palec:

Cestitke in se za pogum! :palec:

Aira - saj so tvoje, saj sem ssamo rekla, da bi mi bilo (meni) bolj vsec, ne pa da je grdo ali kaj takega... :palec:

Picasso

O, Tashy, meni sta obe vsec, ja, ona tudi, nekaj posebnega.

Opazam pa (ze prejle sem na oni), kako si mami podobna... tebi se najbrz ne zdi, ti se drugace vidis, a jaz pa kar precej podobnosti opazim.

Picasso

nimaš časa, hm...jaz pa želim da mi mala pove in imava tudi nekaj zapovedi glede vijavaje x;)x

Ne jaz pa starši...ko mami pride domov ima preveč skrbi, da bi se še obremenjevala z tem kar jaz delan na računalniku!!! ve, ker sme ji povedala, da sem pač na foromu in še drugih in je rekla samo OK, drugače pa se bolj zavzame, če ji povem kaj o šoli, samo to se ne zgodi tako velikokrat, saj preden pride domov že vse sama naredim...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...