Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 zdej mamo pa foto sešn ful jasne fotke :palec: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 zdej mamo pa foto sešn ful jasne fotke :palec: ja ta prva je jasna...ta druga je pa :xx!: :xx!: :xx!: gor sm jo dala itk na mamino željo... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 no pa she ena rdeca... upssss Marsa..., od kod le... ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tašika, fotogenična, naravna, neki bo še ..., hmmmaira, preveč se debelo˝mažeš....drgač vem,da čutiš umetnost .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 u hvala 1budala... joj kok mi je budala bad napisat... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 uf madonca ...same dobre fotke ina face tako in drugače...pupe super ste ...da gesgesa sploh ne omenjam ...bolš nič več komentirat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tashyka lushtkana ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ta je pa mami všeč, men pa ne :xx!: Tashy, hehe mama že ve kera je ful dobra..... nasmeh je itak dabest stvar kar lahko namažeš na obraz... Aira... hm a ti zmer zgledaš isto? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 gesges funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Oj, Gesges, sem te mislila glih vprasat, ce si Strelec ali Kozorog, pa sem sla chekirat na os. sajt, pa vidim, da si vodnar 122 (kot Aakhut) (*jaz sem pa 133).Ne saj zdaj po drugi fotki pa nsiem vec ziher, si pa malo drugacen, se je pa izgubil ta... hm, tole - nekaj znanega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Heh... sem sla prechekirat v efemeride - seveda imas Luno v Strelcu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ja ja in kaj bi naj to pomenilo... nch razlagat... k je itak vseen ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Saj ne mislim - sem ze na LN - kjer si lahko prebere vsak - ki ga zanima. Se nekako megleno spomnim? (ali sem pac 'slutila'), da ne sljivis astrologije...Ob tem pa je zanimivo - da kako pa je potem mogoce, da sem jaz videla Strelca pri tebi ... ker - znamenj je 12, lahko bi rekla karkoli - pa nisi prvi, ki sem uganila zgolj po fotki katerega od pomembnih polozajev - po mojem to nekako da lahko malo mislit - se ti ne zdi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Sam tale tashyka je pa res luskana Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Saj ne mislim - sem ze na LN - kjer si lahko prebere vsak - ki ga zanima. Se nekako megleno spomnim? (ali sem pac 'slutila'), da ne sljivis astrologije...Ob tem pa je zanimivo - da kako pa je potem mogoce, da sem jaz videla Strelca pri tebi ... ker - znamenj je 12, lahko bi rekla karkoli - pa nisi prvi, ki sem uganila zgolj po fotki katerega od pomembnih polozajev - po mojem to nekako da lahko malo mislit - se ti ne zdi? nch nimam proti astrologiji, je pa ne sljivim ker mogoce she nisem srecal cloveka, ki bi o tem dejansko kaj vedel. Vsekakor pa je astrologija veda bodocnosti...Te pa podpiram pri raziskovanju in ti zelim da bi cimvec izvedela in se naucila o zadevah, ki te zanimajo. Ce mas neko sposobnost jo razvijaj pa vso sreco ti zelim. Mene zadeve bolj malo zanimajo..no vsaj dokler ne bom srecal cloveka, ki ne bo izhajal iz polozaja planetov pri rojstvu ampak tocno v trenutku spocetja... tezka je tale ampak a je kje kdo, ki to raziskuje..? ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 aira, preveč se debelo˝mažeš....drgač vem,da čutiš umetnost :o|o: tukaj nekaj brez make upa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hvala michelle hvala gesges... a sm še koga pozabila... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 O, Tashy, meni sta obe vsec, ja, ona tudi, nekaj posebnega.Opazam pa (ze prejle sem na oni), kako si mami podobna... tebi se najbrz ne zdi, ti se drugace vidis, a jaz pa kar precej podobnosti opazim.ja vsi to pravijo da sva si z mami podobne...potem pa vidjo očija se pa kr hitr premislijo... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Saj ne mislim - sem ze na LN - kjer si lahko prebere vsak - ki ga zanima. Se nekako megleno spomnim? (ali sem pac 'slutila'), da ne sljivis astrologije...Ob tem pa je zanimivo - da kako pa je potem mogoce, da sem jaz videla Strelca pri tebi ... ker - znamenj je 12, lahko bi rekla karkoli - pa nisi prvi, ki sem uganila zgolj po fotki katerega od pomembnih polozajev - po mojem to nekako da lahko malo mislit - se ti ne zdi? nch nimam proti astrologiji, je pa ne sljivim ker mogoce she nisem srecal cloveka, ki bi o tem dejansko kaj vedel. Vsekakor pa je astrologija veda bodocnosti...Te pa podpiram pri raziskovanju in ti zelim da bi cimvec izvedela in se naucila o zadevah, ki te zanimajo. Ce mas neko sposobnost jo razvijaj pa vso sreco ti zelim. Mene zadeve bolj malo zanimajo..no vsaj dokler ne bom srecal cloveka, ki ne bo izhajal iz polozaja planetov pri rojstvu ampak tocno v trenutku spocetja... tezka je tale ampak a je kje kdo, ki to raziskuje..? Ziher kdo raziskuje - a je premalo podatkov za obdelavo... redkokdo namrec pozna tocen CAS (torej, ne samo datuma, pac pa tocno uro, minuto - spocetja).Ampak ce bi se poglobil, bi videl, da je tudi to -kot vse- ze zaobjeto notri.Sicer pa imas delno vseeno neko izhodisce - recimo kvaliteta znamenja je enaka...Recimo Vodnar je spocet v Biku - oba sta stalna...Spet bom pac citirala Junga, ki je tole tok fajn povedal- vsakdo ki se rodi (ali vsaka stvar, ki se zgodi) v dolocenem trenutku, nosi znacilnosti tega trenutka...Torej - ali firma, trgovina, kaj jaz vem, praznuje prvi sestanek, podpis pogodbe ali dejansko otvoritev? No, za stos - tvoja teza pri meni recimo ze drzi - sem spoceta v Dvojckih in imam precej Dvojckove energy (tudi pripisejo mi ga) - vendar to lahko najdem v parih polozajih pri sebi (recimo v konjunkcijah merkurja - in trigonih) - pa se v midpointih (srediscnih tockah)...No, pac - cela znanost... Ampak v Chartu vidis celo dlje - svoj izvor, prednike - in ne samo spocetja. Vidijo se dejansko nekatere okoliscine v zvezi s spocetjem v chartu posameznika... ma, saj si lepo povedal... saj nikogar ne silim, govorim pac prepricano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 lej koga ulovimo offtopic hja poznaj zakone da jih boš znal kršit pravi dalajlama Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 in pravim jaz... Aja, kar se pa tice offtopica - ta tema ima 100 strani - na vsako stran pride 25 odgovorov - torej - ali vidis ti v tej temi 2500 fotk? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 marsa skoraj toliko jih vidim na tej strani zelo pridkana aira z eno fotko pa gor ma tud kdo še še eno ? tashy? hehe tko da nekdo resno kvari povprečje... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ... kar seveda pomeni, da JAZ ZE NISEM offtopic... mojih fotk je najvec (no, zdaj morda Airinih... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Aira, malo nižje, prosim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts