Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja, jaz sem tudi uocila lisico, ki je dala do pravega razpona fotko... ni je rezala visje... ... nizje pa tudi ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja, jaz sem tudi uocila lisico, ki je dala do pravega razpona fotko... ni je rezala visje... ... nizje pa tudi ne... obvladam jaz te finte... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 aira: fina si. nič hladna. dvign glavo pokonc o.k. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ja, vem... (da obvladas - te in se kaksne finte) Si pa res ... sochna in privlacna, prava lepotica - ampak to sem ti ziher ze rekla, pa da te ne hvalim skoz...Prav lustno te je pogledat - nimas sicer sco, sicer se mi tudi zdis precej 'blaga', vendar po videzu pa si kar 'divja'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 rada vas imam! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Kak zadržek pa ti imaš 25.6. za Ljubno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tudi brez šminke si lepa. men se je zdela praktično glih... ampak res na vsaki sliki skor ista in lepa jasno sm nekje napisal zanesljivo lepa ja ... hehe čeprav mal dolgcajt taka lepota.. recimo contesa vsakič drgač vredu zgleda... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 devica strelka levinja ? hhja hm ajd naj bo za število Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ma ja, ne kompliciraj, daj ze to fotko, saj vidim, da bi jo v bistvu 'rada' dala... Saj to je nekaksna 'terapija' tudi... Po mojem...Ce pa ne zelis - pa ne dat.Raje imam to, kot pa da jo skines. Aja, joj, ejj, ne da se mi se enkrat pregovarjat, ko sem zdaj spet stopila komu na zulj... Preprosto povem - v razmislek - PREJ o tem razmisljaj...Lahko jo seveda das tudi gor, pa dol, pa spet gor, pa spet dol, pa je sploh ne das ali whatever...Samo... ma, apel pac. kot zelis/te.Razumem ze - samo se mi zdi b.v. - pa raje prej opozorim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 recimo contesa vsakič drgač vredu zgleda... hej- jaz nisem Contesa- ona preveč dobro kuha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hja ne vem če sta dve z isto kombinacijo ampak mislim da se je že zgodilo.... načeloma se mi zdi da devica nkol ni v dobri kombinaciji... lahko pa je v lepi kombinaciji vsaj tko me prepričujejo vse mogoče asc devičke.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hočeš videti tudi mene? Eno devico/strelko/levinjo? Maybe tomorrow.today...come on x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Macona, sploh se ne razburjam, imas prav - malo te ze 'poznam'. Pa se mi zdis kul, taka hecna, posebna... domaca. Ravno zato pa pravim.... ma daj ze... samo po drugi strani pa nocem prevec 'navijat', ker ne maram, da se koga 'namuti' na nekaj, cesar ne bi sam hotel - potem pa vse tole stvarno naropotam zraven. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hehe nič mislim da mi je poznana tale kombinacija v mal drgačnem vrstnem redu Strelec, lev, lev, zdaj če butneš vmes eno devico nkol ne veš, mrbit je mela celo asc v devici pa sem "namenoma" narobe zračunal anyway brhka blondinka kaj češ več... Mačona saj nevem sam na en način boš zvedela kaj si mislimo o tvoji fotki tko da jo postneš..... pogumni majo srečo ! in zgodovinsko gledano na njih padajo komplimenti tko da še danes prosim.... jutri pa pač tud ne bo prepozno.. al pa kot pravi tasyka, zakaj bi storil danes če lahko tudi jutri al nekaj v tem stilu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Saj ne mislim - sem ze na LN - kjer si lahko prebere vsak - ki ga zanima. Se nekako megleno spomnim? (ali sem pac 'slutila'), da ne sljivis astrologije...Ob tem pa je zanimivo - da kako pa je potem mogoce, da sem jaz videla Strelca pri tebi ... ker - znamenj je 12, lahko bi rekla karkoli - pa nisi prvi, ki sem uganila zgolj po fotki katerega od pomembnih polozajev - po mojem to nekako da lahko malo mislit - se ti ne zdi? nch nimam proti astrologiji, je pa ne sljivim ker mogoce she nisem srecal cloveka, ki bi o tem dejansko kaj vedel. Vsekakor pa je astrologija veda bodocnosti...Te pa podpiram pri raziskovanju in ti zelim da bi cimvec izvedela in se naucila o zadevah, ki te zanimajo. Ce mas neko sposobnost jo razvijaj pa vso sreco ti zelim. Mene zadeve bolj malo zanimajo..no vsaj dokler ne bom srecal cloveka, ki ne bo izhajal iz polozaja planetov pri rojstvu ampak tocno v trenutku spocetja... tezka je tale ampak a je kje kdo, ki to raziskuje..? hm, ce cakas cloveka, cakas sebe!! sicer lahko predvidevam da ne verjames sam vase!?morda si ti tisti, ki bi lahko zacel!! ce ti VES da je prav gledati iz spocetja, potem ne rabis potrdila od drugega sebe - nekoga!moja ista napaka, ki sem jo pocel v lifeu stokrat! - cakal potrditev od zunaj za tisto karsem vedel namesto to bil. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 aira, preveč se debelo˝mažeš....drgač vem,da čutiš umetnost :o|o: tukaj nekaj brez make upa. men se bols brez! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 recimo contesa vsakič drgač vredu zgleda... hej- jaz nisem Contesa- ona preveč dobro kuha ja, vsak za sebe je edinstven!vsak ima svoj sij oci in svoje poteze... ena poteza ni lepsa ali grsa od druge..le razlicno zgledajo v razlicnih kombinacijah... nikoli ni ujeta celota - vsaka fotka nosi svoj trenutek. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ta je pa mami všeč, men pa ne :xx!: Mami ma prav, tudi meni je tale ful všeč Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Tudi brez šminke si lepa.Ker ful bejb ne zna uporabljati ličil v pravi meri, oz. se ličijo pretirano vpadljivo ipd., zanimiva zgodbica: Enkrat sem bil z eno kolegico na pijači. Sediva si nasproti, gledam jo in rečem: "Danes si videti nekako lepša kot običajno."Odgovorila je: "Naličena sem." Naličena je bila tako diskretno, da ličila praktično sploh nisi opazil, je pa opravilo svojo funkcijo (poudarek kvalitet, prikritje hib) http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mačona danes je "jutri" fotko gor... al pa maš sam dolg Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Tashi na tisti fotki zgledaš kot kakšna dvajsetletnica,cool! sam če Aira ki je dvajsetletnica ... hehe me zanima do katerih let je zgledaš par let starejša kot si še kompliment mrbit do 15 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 aira, preveč se debelo˝mažeš....drgač vem,da čutiš umetnost :o|o: tukaj nekaj brez make upa. men se bols brez! sebi tudi. ampak z makeupom poudariš obrazne atribute tako da je bolj intenziven odziv - ki ga seveda jaz sploh ne potrebujem, mažem se zaradi umetniške žilice- kar je celo res (en fant je nekaj omenjal- je res x!x ) mislim da je telo umetnina (ko rišem- rišem telo, portrete, obraze ... rože, narava :xx! in mislim da je umetnost tudi nanašanje barv na obraz še posebej če je končni rezultat-lepota. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mačona danes je "jutri" fotko gor... al pa maš sam dolg Mačona bo dala gor fotko.. pa ne zaradi tebe x!x ali kakšnega dolga. haha.. tale Nino me zadnje čase spravlja v smeh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 (poudarek kvalitet, prikritje hib) Ubožica- ima hibe naj pride k meni v obdelavo ... polepšam tudi najgrše. (če bom kdaj odprla kozmetični salon Aira "polepšamo tudi najgrše" ...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ups...v ta salon si pa jez ne bi upala stopit...bi že zaradi imena firme dobila pečat...najgrše... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts