El Nino 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT ©1969 Jagger & Richard C FI saw her today at the receptionC FA glass of wine in her hand C FI knew she was gonna meet her connection C FAt at her feet was her footloose man C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want D FBut if you try sometime you might find CYou get what you need FI went down to the demonstration C FTo get my fair share of abuse C FSinging, "We're gonna vent our frustration C FIf we don't we're gonna blow a 50-amp fuse" C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want D FBut if you try sometimes well you just might find CYou get what you need FI went down to the Chelsea drugstore C FTo get your prescription filled C FI was standing in line with Mr. Jimmy C FAnd man, did he look pretty ill C FWe decided that we would have a soda C FMy favorite flavor, cherry red C FI sung my song to Mr. Jimmy C FYeah, and he said one word to me, and that was "dead" C FI said to him, You can't always get what you want C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want D FBut if you try sometimes you just might find CYou get what you need FI saw her today at the reception C FIn her glass was a bleeding man C FShe was practiced at the art of deception C FWell I could tell by her blood-stained hands C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want DBut if you try sometimes you just might find F CYou just might find, you get what you need FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want C FYou can't always get what you want DBut if you try sometimes you just might find F CYou just might find, you get what you need Pa sori zarad akordov,... glasba pr men preprosto ne pride več brez... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 PA kako za vraga osmega februarja tole, pa saj to sem poslal gor že zdavnej... ahjajaj... kolk so dolgi dnevi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Nino, obnovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 .še vzhaja, mi je pa zlo lepo sledit nekomu,ki se dnevno ojunači in piše iz dna počujta svoje mladostne globine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Hja sam tisto dno ne vem če je v najbolj pozitivnem čustvu, hehja, plavam v kalni vodi z utežmi okrog pasa, in se na vso moč trudim splavat, ampak po vsakem zamahu se spet potopim pod gladino, in počasi se bom utrudil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ej, sj ti verjamem, si mlad in neomajno hrepeniš...ej, zameni film pa je .boš podobo še vedno iskau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 seveda seveda.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 haaa trpimo ,dokler se ne 0dločmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.