tinka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 morda bi si vidva najprej definirala, kaj je za koga samanska tehnika... enim je to polnocna gozdna akcija, kjer nag okrog tekas s tremi perci v ritki in tulis v mesecino skrivne mantre medtem ko je drugim to ze ce za bolecine v mehurju en caj popijes iz zlate rozge s kaksnim eliksirjem zraven... hecno, ker se mi zdi, da se vidva v istvu strinjata... morda tole skorpijon-lev komunikacijski vozlicek... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 V bistvu se strinjam z vsem kar je on povedal... edinole tistle o tem, da vecina novodobnih tehnik nima s samanizmom zveze... tukaj je cutiti nek slabsalen odnos do teh novodbnih tehnik... a vendar je tudi njegova ena izmed njih... samo tole se mi je zdelo poudariti. Da ne bo pomote: ne trdim, da je tvoja tehnika slaba ali slabsa od cesarkoli. Samo odnos... no sicer pa dva lahko iste besede drugace prebereta... Drugace me pa zanima kaxna je tvoja tehnika aktivacija DNA. Gre za NLP??Ali kombinacijo NLP-ja in se cesa?Ce lahko mogoce malce opises, da vidim za kaj pravzaprav gre. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 ma saj to je fulkrat, Tinka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Moja želja ni rangirati in vrednotiti tehnik. V mojem osebnem tonu glasu, če bi besede izgovarjal namesto pisal ne bi zaznal slabšalnih namer. Tehnike so pač različna orodja za različne zahteve in za nek namen je dobra ena tehnika, za drug namen spet druga. Inicijacija je proces, katerega cilj je vtelesiti v telo klijenta določeno energijo.V inicijaciji zavesti telesa gre za človekove lastne energije, ki jih zaradi različnih vzrokov (družinski vzorci, omejujoča prepričanja, travmatične izkušnje, karmični vzorci...) oseba sama ne zmore sprejeti in živeti. Naprimer, če nekdo ne sprejme svoje seksualnosti zaradi družinskega prepričanja, da je spolnost grešna. Da oseba lahko sprejme te energije je potrebno izvajati zaporedje raznih NLP in šamanskih tehnik, ki ustvari ustrezne pogoje na različnih nivojih za odpravo tistega kar je do takrat omejevalo aktivacijo teh energij v posamezniku. Potem šele sledi odpravljanje blokad, sama inicijacija pa je le končni akt celotnega procesa. Rezultata delovanja NLP tehnik, šamanskih tehnik in energij, ki podpirajo proces ni lahko opisati, saj ni linearno. To pomeni, da 1+1=2 v tem primeru ne velja. Primer, če najprej okusimo sol, si nato z vodo splaknemo usta in potem okusimo še limonin sok spoznamo dva različna okusa. Si lahko mentalno ustvarimo vedenje o tem kakšen bo okus, če zmešamo limonin sok, sol in vodo in to okusimo? Če še nimamo predhodne izkušnje shranjene v spominu telesa je vse samo oddaljen poiskus. Šele, ko to resnično naredimo in okusimo spoznamo kakšen je rezultat takega nelinearnega procesa.Zaradi tega je tudi nehvaležno opisovati kaj se zgodi, če uporabljaš NLP tehnike, skupaj z energetskimi energij pa čeprav poznaš ene ali pa druge. Predvsem lahko poiščemo opise na lastni izkustveni bazi se pravi na izkušnjah udeležencev teh delavnic (pa ne samo teh, ki jih vodim sam), ti pa v svojih izjavah omenjajo inicijacijo zavesti telesa kot pozitivno izkušnjo za svoja življenja in te rezultate opisujejo podobno kot je v opisu delavnice na mojih spletnih straneh. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>......preveč v umu, premalo v srcu... A O Vne vem, mislim, da sem zaznala odprta vrata, samo so se zaprla jaz zase vem koliko je v Srcu in koliko v Umu.... in zase pravim - Sem kar sem a bom preveč butasta izpadla, če vprašam kaj pomeni A O V ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem, mislim, da sem zaznala odprta vrata, samo so se zaprla jaz zase vem koliko je v Srcu in koliko v Umu.... in zase pravim - Sem kar sem a bom preveč butasta izpadla, če vprašam kaj pomeni A O V ?Ne, sploh ne... Vprašanje je na mestu. Po domače pomeni, da, neglede na vse, ljubezen vedno zmaga. Je pa to tudi in univerzalni energetski ključ o katerem Dejan nima pravice govoriti. Kakor tudi ne o Vratih. Lahko pa jih odpre. In redko kdo jih ne začuti. In ponavadi se ljudje samo "obesijo" na te energije, kot opica na banano in se fajn počutijo. Redki pridejo do vrat. A v odločilnem trenutku obrnejo hrbet, češ, da so se zaprla. To ni res. A strah jim zapre lastna vrata srca. Saj veš, kaj je nasprotje ljubezni. Tisti pa, ki zazna vrata in namesto da bi črpal, dodaja... Pol pa je luč... Vsak nosi luč. Vendar plamen je majhen. A svetloba zmeraj prežene temo. Pa čeprav je plamenček majhen in boječ...In v tem srcu je plamen... In čaka... Pokončno in odločno...V Njegovem imenu in po Njegovi volji... Vse to pomeni ta kratica in še več... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Je pa hec, kako se ljudje razpišejo o raznih tehnikah... Kot če bi slepi razlagal kakšne so barve. In to je ta haklc. Ko bodo enkrat spregledali...Kakšne so res energije...In kako tehnike resnično vplivajo na človeka... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 mi je vsec, ker uporabljas prispodobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meseček 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, sploh ne... Vprašanje je na mestu. Po domače pomeni, da, neglede na vse, ljubezen vedno zmaga. Je pa to tudi in univerzalni energetski ključ o katerem Dejan nima pravice govoriti. Kakor tudi ne o Vratih. Lahko pa jih odpre. In redko kdo jih ne začuti. In ponavadi se ljudje samo "obesijo" na te energije, kot opica na banano in se fajn počutijo. Redki pridejo do vrat. A v odločilnem trenutku obrnejo hrbet, češ, da so se zaprla. To ni res. A strah jim zapre lastna vrata srca. Saj veš, kaj je nasprotje ljubezni. Tisti pa, ki zazna vrata in namesto da bi črpal, dodaja... Pol pa je luč... Vsak nosi luč. Vendar plamen je majhen. A svetloba zmeraj prežene temo. Pa čeprav je plamenček majhen in boječ...In v tem srcu je plamen... In čaka... Pokončno in odločno...V Njegovem imenu in po Njegovi volji... Vse to pomeni ta kratica in še več... Dejan, nič ne razumem, lahko poenostaviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse to pomeni ta kratica in še več...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejan, nič ne razumem, lahko poenostaviš? Lahko. Potopljeni smo v morje energije, ki obdaja zemljo. V zadnjem času pa se je v njem nabralo toliko krikov žrtev, sebičnih in omejenih misli, dejanj...... Zaradi lastne varnosti smo zaščiteni s t.i. plaščem, ki LAHKO v obe smeri prepušča energije. Pravim lahko, ker je od naše volje, napora in zavedanja odvisno, kaj gre čez in kaj ne. Od tega, kako prevajamo energijo, je odvisno tvoje počutje. In počutje ljudi v tvoji okolici. In ljudem se je najlažje priključiti na negativnost. Le redki prebijejo to blokado in se dvignejo nad to meglo. A vsak ima to možnost in sposobnost....Potrebna pa je jeklena disciplina. To je vse. Ostalo pride samo. In ne rabiš dosti. Vsak dan približno 15min. zjutraj in zvečer. Molitev, meditacija, mantra, kontemplacija, joga, počasen sprehod(sam), vaje iz borilnih veščin,...... Lahko izbereš karkoli. EDINO kar je pomembno, da si tukaj in zdaj. V tvojem srcu mora GORETI želja, da se dvigneš, da pride luč. In luč zmeraj pride, nas očisti in napolni. Najprej jo boste začeli čutiti. In ni daleč čas, ko jo boste tudi videli. Cel spekter mavrice, svoj plamen srca, nebeško luč... in še koga... ...he,he...In videli boste, da je Učitelj med vami, a se vam bo pokazal šele, ko ga boste VI prepoznali. A prepoznali ga ne boste z vašimi očmi, niti z vašim srcem...A srce ima tri nivoje...Videli boste energije, se smejali, jih čutili, preusmerjali, čistili, transformirali... In jokali in bruhali boste, ko boste doživljali, kaj ljudje počnejo drug drugemu. Postali boste smetar in kozmična kanta za smeti obenem. In imeli boste moč, a če ne boste naprošeni, je ne boste smeli uporabiti. In srce vam bo krvavelo......a ne boste sami...Z vami bodo bojevniki luči, zakaj vi ste bojevnik luči... In vaša je svobodna volja...Na vekov veke... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meseček 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hvala za obširno razlago. Zaupaj dejan v ljubezen, prepusti se ji in tvoje srce bo pomirjeno, jok bo utihnil in mir bo izžareval iz tvoje biti in svet se bo učil od tebe miru in ljubezni. Sprejmi svojo moč v najplemenitejši obliki, bojevnik luči! Torej A O V ni kratica, temveč mantra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 he,he...Ne, ni mantra.To je privilegij. In za ta privilegij je potrebni plačati vse. Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 privilegij ali nagrada za delo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>am bo pokazal šele, ko ga boste VI prepoznali. A prepoznali ga ne boste z vašimi očmi, niti z vašim srcem...A srce ima tri nivoje...Videli boste energije, se smejali, jih čutili, preusmerjali, čistili, transformirali... In jokali in bruhali boste, ko boste doživljali, kaj ljudje počnejo drug drugemu. Postali boste smetar in kozmična kanta za smeti obenem. In imeli boste moč, a če ne boste naprošeni, je ne boste smeli uporabiti. In srce vam bo krvavelo......a ne boste sami...Z vami bodo bojevniki luči, zakaj vi ste bojevnik luči... In vaša je svobodna volja...Na vekov veke...a tole ti pravis? mislim ker ce ne, je odstekano... a ni glih tebe zmotilo, da Trans ni avtor tamle necesa? ce pa ti pravis to, pa ne vem, zakaj govoris pokroviteljsko; torej TI govoris NAM in uporabljas VI... BOSTE in to.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> enim je to polnocna gozdna akcija, kjer nag okrog tekas s tremi perci v ritki in tulis v mesecino skrivne mantre . Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tole ti pravis? mislim ker ce ne, je odstekano... a ni glih tebe zmotilo, da Trans ni avtor tamle necesa? ce pa ti pravis to, pa ne vem, zakaj govoris pokroviteljsko; torej TI govoris NAM in uporabljas VI... BOSTE in to.... Marsa, v srce... ne v um... v srce...Kaj ti pravi srce? Čigave besede so to? Kaj čutiš, ko jih bereš? A te grejejo? A te hladijo? A si jih že kdaj slišala?Z vso močjo volje in napora v srce. Mora počit veriga okrog srca. In čeprav so njeni členi zlati in te slepijo, mora počit. Ponavljaj Marsa, kdo sem jaz, Marsa, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz... Ponavljaj, dokler te ne oblijejo solze Marsa, in mogoče Ga boš videla....Mogoče boš videla, kdo vidi, ko vidiš ti,in kdo govori, ko govoriš ti,in kdo ljubi, ko ljubiš ti...In svetloba se bo v tebi hudomušno smehljala... AOV Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, v srce... ne v um... v srce...Kaj ti pravi srce? Čigave besede so to? Kaj čutiš, ko jih bereš? A te grejejo? A te hladijo? A si jih že kdaj slišala?Z vso močjo volje in napora v srce. Mora počit veriga okrog srca. In čeprav so njeni členi zlati in te slepijo, mora počit. Ponavljaj Marsa, kdo sem jaz, Marsa, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz, kdo sem jaz... Ponavljaj, dokler te ne oblijejo solze Marsa, in mogoče Ga boš videla....Mogoče boš videla, kdo vidi, ko vidiš ti,in kdo govori, ko govoriš ti,in kdo ljubi, ko ljubiš ti...In svetloba se bo v tebi hudomušno smehljala... AOVah daj no daj...tele besede (in prav tako one iz prejsnjega posta) so se ze tud z moje strani tule nestetokrat valjale. razen da jaz ne recem folku: vi boste postekal, recte si kdo sem jaz pa taksno. ne maram pokroviteljstva.jaz ze zase vem, ti daj pa zase. tko da - ne ti men: ponavljaj si, marsa, kdo sem jaz? Nisem te skratka barala po temle.ravno TO me je zmotilo.Ti pa pol s temle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah daj no daj...tele besede (in prav tako one iz prejsnjega posta) so se ze tud z moje strani tule nestetokrat valjale.razen da jaz ne recem folku: vi boste postekal, recte si kdo sem jaz pa taksno.ne maram pokroviteljstva.jaz ze zase vem, ti daj pa zase.tko da - ne ti men: ponavljaj si, marsa, kdo sem jaz?Nisem te skratka barala po temle.ravno TO me je zmotilo.Ti pa pol s temle.Praviš neštetokrat... Resnično ti povem, še neštetokrat se bodo, če bo potrebno! In to toliko časa, dokler se um ne izklopi, dokler jih srce ne začuti, dokler solza ne priteče. In vsaka solza bo blagoslovljena.O tem, da ne maraš pokroviteljstva, bo kdo drug kaj več povedal...In glede na to, da očitno veš KDO SI TI, prosim, deli to univerzalno modrost in znanje z nami... Tisto pa, o čemer si me barala...hm...Dejan je začutil tvojo misel(zavedno al nezavedno), še predno si jo spravila na net...In sama veš, s kakšnim namenom si postavila to vprašanje... Lej, še enkrat...Z ljubeznijo, s katero On ljubi...A še veš kaj je rekla lisica Malemu princu? Tukaj je vsa skrivnost. Ves trik. Tako enostavno, a hkrati nemogoče, dokler ne dvignemo zavesti. Ti in Marsa in jaz in Dejan in mi vsi... In resnično ti povem, videla boš, da ne bomo rabili neta, če se bomo hoteli pogovarjati. In to se že dogaja. A zavest se da dvigniti le s predanostjo, trudom, potrpežljivostjo in močjo volje. Žal bližnjice ni. Lahko ti men razne tehnike z lepo zvenečimi imeni. Al dokler ne vidiš, kaj energetsko ta tehnika naredi, dokler ne vidiš čiste energije... Vidi pa jih lahko vsak... Do takrat pa je treba trdo delat. Al pa tud ne... Svobodna volja...Lej, nepravilna uporaba tehnike povzroča poškodbe na drugih ljudeh. A ljudje tega ne vejo. Verjemi, Dejan že cel dan puca magijski entitet, ki je prišel s tega foruma. A Dejan se ga zaveda, in to dela z ljubeznijo. 99% ljudi pa se tega ne zaveda. Zdaj vidiš, kaj si delamo z našo psi energijo, ki je mimogrede druga najmočnejša oblika energije v tem kvadrantu vesolja. Vidiš, zakaj je tako nujno potrebno dvigniti zavest, zakaj moramo zlomiti verige za drugi nivo srca. A le skupaj nam bo uspelo. JAZ SEM Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 saj stekam tvoj point ze skoz.moti me, ker govoris *OBCINSTVU*, ne meni (mislim zato ker si pac men govoril, cist stekam sicer, da mas to vsem za povedat pac).t(k)o je, kadar govorimo zviska.ko pa se pogovarjamo s CLOVEKOM, pa se z njim.to je vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne maram pokroviteljstva. Zato si pa tolk raj pokroviteljska Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ja, sem res vcasih, priznam.vidim veckrat v postih, ko jih ponovno berem. ce 1/3 lajfa folku govoris, svetujes, postane to nekaksna 'poklicna deformacija'.je ves tvoj nastop mal prezhet s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sem res vcasih, priznam.vidim veckrat v postih, ko jih ponovno berem. ce 1/3 lajfa folku govoris, svetujes, postane to nekaksna 'poklicna deformacija'.je ves tvoj nastop mal prezhet s tem. Pa rada pridigaš. Pol pa napišeš, da pridig ne maraš . Pa maš svoj forum, da lahko pridigaš. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ne tega pa ne priznam. da 'pridigam'.no vsaj men se ne zdi. tko to vidis?ok, tvoj pogled. jaz vidim to tko, da mam ful za dat folku (povprasevanje je povzrocilo (tole) ponudbo - to je bilo NUJNO nadaljevanje... edino normalno, logicna pot. Moja. )...in da sem vsestranski avtor, ki ma dost jajc.pa izvirne ideje (in tudi sposobnosti za realizacijo) na stevilnih podrocjih.ZATO mam svoj forum. nisi se glih vzivel vame, kot vidim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne tega pa ne priznam. da 'pridigam'.no vsaj men se ne zdi. tko to vidis?ok, tvoj pogled. jaz vidim to tko, da mam ful za dat folku.in da sem vsestranski avtor, ki ma dost jajc.pa izvirne ideje (in tudi sposobnosti za realizacijo) na stevilnih pdorocjih.ZATO mam svoj forum. nisi se glih vzivel vame, kot vidim. Gre za razumevanje pojma pridiganje. Vidiš. vse to, kar si naštela, je pridiganje. Smisu pridiganja je lih v tem, da se nekaj da. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.