Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ok, vdam se... midva se nikjer nisva 'do konca' prisla.opazam pa, da kljub temu da te vse zivo moti na meni, v bistvu maras mojo pozornost, saj se rad pregovarjas z mano. pridiga... morda... saj ves da nisem 'veren clovek'... ne vem ce ves sploh, toda forum je en majhen picek tega, kar sicer pocnem in kar sem vse pocela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>opazam pa, da kljub temu da te vse zivo moti na meni, v bistvu maras mojo pozornost, saj se rad pregovarjas z mano. pridiga... morda... saj ves da nisem 'veren clovek'... ne vem ce ves sploh, toda forum je en majhen picek tega, kar sicer pocnem in kar sem vse pocela. In zakaj maš občutek, da me vse živo mot na teb Ampak, saj skoz poudarjaš, da si verna. Glede na število tvojih postov bi reku, da je ta forum mal več kot en majhen picek tega, kar počneš. Po moje kar neki cajta vložiš v forum. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ce si ze tko podroben, pa 1x za stos poglej, kok mine od kakega komentarja, ko jaz postnem odgovor (bos videl, da sem expresna)...z levo roko pa to...usput...pospravljam po bajti, dam refresh, v stoje skljocnem kak post.pisem napoved, sred odstavkov, grem mal na forum, komu nalozim o vsem mogocem.naredim vse lune, grem na forum.sem mal hiperaktivna ze od nekdaj in vedno pocnem ene 5 stvari hkrati. ze TU se vidi to, o cemer sem govorila... da mam dost za povedat v lajfu, folk pa me rad poslusa (jasno da ne vsi, enim grem zlo na zivce, ampak v splosnem - imam fidbek). * Moje povprecje tule je pa 25 objav dnevno. kar ni take sile, ce pogledas minute, ki jih porabim, in ce racunas, da vcas dam sam smeska, in da moje objave so tud obvestila da so napovedi gor, da odgovarjam v tehnicnih vprasanjih in povsod... tko da menim da ni sile... ** res pa je, da je se kaj drugega za pocet na forumu ZA forum... in ne sam komentarji...tko da TO mi pol pa res vec vzame, no hocem rect, z vsem skupaj. ampak, to pac delam a ne.a ti kaj vlozis v to kar delas?upam da ja.ce bi vsakddo s POL moje predanosti in veselja pocel svoje delo (s tem da vase je placano, moje pa ne in je zato, po moji presoji, se tolk vec vredno), menim da bi blo velik leps na svetu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce si ze tko podroben, Ampak še zdaj ne vem, od kje ti občutek, me me vse živo mot na teb Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 saj ne, pravzaprav mislim, da sem ti clo cist vsec, sam te pa iritiram. zakaj? ker me skoz sam kritiziras, se nikol se z mano nisi strinjal, pa pod nos mi meces neke moje lastnosti. recimo lohk bi mi rekel, joj kok si ti iskrena, to mi je vsec... al pa, joj kok si zabavna ( )... al pa, svaka cast, da ti vse tole uspeva... al pa, fajn ko si verna, pa ceprav nisi... in podobno. ti pa me vidis: pokroviteljsko, pridigarsko in kontradiktorno (ker pozabljas na dvojnost vseh stvari) vcas pa te kar mal nalasc tud (iritirnem), priznam. kar hoces/pricakujes, to 'dobis'.(vsakdo, ne sam ti) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kar hoces/pricakujes, to 'dobis'.) Kako pa veš, kaj hočem/pričakujem Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 joj...me hoces videt tko, me tako *dobis*jaz ne vem kaj je to (kar pricakujes, upam da cimmanj), to ti ves... jaz sam vem, da tko je... (da clovek slisi to, kar razume in dobi to, kar pricakuje)... ves... jaz tud *shlogam*.tko da, bo dovolj ce ti recem da imam intuicijo in da sem od malega bila dober psiholog?da ne bom glih rekla da berem misli... men je za vsakogar, ki se z mano (tule in povsod) meni, jasno, kako me vidi... al me mara al ne itd. to je tko kot z govorico telesa.tle pac 'uporabljam' druge kode. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 haha iritiranja pa recimo nisi zanikal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je privilegij. In za ta privilegij je potrebni plačati vse. "Nebeško kraljestvo je podobno zakladu, skritemu na njivi, ki ga je nekdo našel in spet skril. Od veselja nad njim je šel in prodal vse, kar je imel, in kupil tisto njivo." Po mojmo občutku tole paše semle (sem najdu pod šifro "vse"). Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha iritiranja pa recimo nisi zanikal. Sem šu v slovar gledat, kaj pomeni "iritiranje" Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ja... jaz sem si pa tole razlozila tko:'placati vse' - odreci se VSEMU, kar ni tvoja prava bit. torej Egu, materialnemu itd. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 iritiranje - drazhenje vendar ne v pozitivnem smislu.(kwa pa v slovarju pravjo? ) sicer pa moske veckrat iritiram (sam to je drugac, sam dajem primer, ker se morda lohk bolje 'razume'); v bistvu jih privlacim, jim grem pa (vcasih glih zato) na zivce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? ker me skoz sam kritiziras, se nikol se z mano nisi strinjal, pa pod nos mi meces neke moje lastnosti. recimo lohk bi mi rekel, joj kok si ti iskrena, to mi je vsec... al pa, joj kok si zabavna ( )... Joj, kok si ti zabavna. Ves caj pridigaš, pol pa rečeš, da ne maraš pridiganja . A je to v redu . Kolkor sem preletu forum, me pa dons čaka še kar neki dela. Zato grem kar spat. Lahko noč. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, kok si ti zabavna. Ves caj pridigaš, pol pa rečeš, da ne maraš pridiganja . A je to v redu . ne. --------------------------------- ajd ciao! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja... jaz sem si pa tole razlozila tko:'placati vse' - odreci se VSEMU, kar ni tvoja prava bit. torej Egu, materialnemu itd. ... Da dobiš duhovno, ki je mnogo več vredno. Če ne "prodaš" vsega, kar imaš, tudi najvčjega zaklada ne dobiš. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 saj... hehe, a mislis da sem vedla al ne, da bos se skljocnil kakega? in ne sel recimo se cist prec spat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj... hehe, a mislis da sem vedla al ne, da bos se skljocnil kakega? in ne sel recimo se cist prec spat? Ja, sem mal zasvojen. Maš kakšno "terapijo" za odvajanje od foruma Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? ker me skoz sam kritiziras, se nikol se z mano nisi strinjal, pa pod nos mi meces neke moje lastnosti. recimo lohk bi mi rekel, joj kok si ti iskrena, to mi je vsec... al pa, joj kok si zabavna ( )... al pa, svaka cast, da ti vse tole uspeva... al pa, fajn ko si verna, pa ceprav nisi... in podobno. ti pa me vidis: pokroviteljsko, pridigarsko in kontradiktorno (ker pozabljas na dvojnost vseh stvari) vcas pa te kar mal nalasc tud (iritirnem), priznam. kar hoces/pricakujes, to 'dobis'.(vsakdo, ne sam ti) Ampa, kdo te pa mora mal kritizirat . Pač zaupam temu, kar si napisala, da nis zamerljiva . Pa nism čist prepričan, da si čist iskrena. Mam občutek, da se kdaj nardiš mal bol zoprno, kot si pa v resnic . Drugač pa, ja, cenim iskrenost. Pa to, da maš zaupanje. Pa sploh ni res, da se s tabo nikol ne strinjam. Velikat se clo strnjam . Pa tale forum je kar velik trud. Moraš tud velik prebrat, ne sam, da napišeš. Mam pa sevede svoj mnenje o odnosu ljudi do krščanstva, do tega, kaj vidijo, in zakaj tako vidijo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš kakšno "terapijo" za odvajanje od foruma v bistvu mam, zlo radikalna je sicer. lohk te recimo zbenam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pač zaupam temu, kar si napisala, da nis zamerljiva .kar zaupaj. res nisem.odpuscam, vendar pa si zapomnim stvari... to je pa moja caka, da imam tak spomin na meji avtista skor (to pretiravam jasno, sam res si neverjetno stvari zapomnim, vcasih se mene cudi), tko da, ma zveze tud s tem.pa tud z inteligenco. ko osvojim vzorec, ko naredim test, je ze narejen. ne rabim ponavljat.(razen 'osnovnega' testa ki se mu rece lajf, za kar smo pa tle). Pa nism čist prepričan, da si čist iskrena. Mam občutek, da se kdaj nardiš mal bol zoprno, kot si pa v resnic ne vem ce je to res, da se delam bolj zoprno. vcas mam zoprn nacin, ker pac nisem diplomat. mislim da ne, no.... mal razmisljam... jaz sem v osnovi prijazna in ustrezljiva, nimam pa dovolj potrpljenja. in ujckam pa ne. zato sem zoprna,... menim da nima zveze z 'delanjem se'. verjamem da se z mano kdaj strinjas, haloo? (sam ne na javno, nekak, si mi rad v opoziciji)...tud vem, da me rad mal bockas...ravno zato ker sem iskrena. ves oz. mas obcutek da govoris s clovekom.po mojem, no. *************************************************************** se opravicujem vsem (shamanom in shamanistom ) ker sem tolk zabluzila v tejle temi... torej, ze zdavnaj nima zveze nikakrsne... tko da pliz, izvolite debatirat dalje, na moje cvekarije tule not se pa ne ozirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 jst pa mislim da ma - tud to je terapija, vsaj pri meni, bluzenje mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 jah, sam ni shamanska (ker ne tulimo in ne skacemo okol al kaj je ze tinka napisala )...me veseli skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 sej sem jaz kriva, ker sem očitno v narobe temo priključila vprašanje tko da že dolgo ni več Šamanska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ..mene sam zanima, ce je dejan razsvetljen??A mougoce kdo ve? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 po mojem da je, ker se je dovoljkrat vprasal: kdo sem jaz. pa ker se izvzema, sklepam, da je to pri njem opravljeno oz. dosezheno. *primer:ce bom nekomu vlivala upanje in ga bodrila recimo v zvezi z vozniskim izpitom, bom, ker sem ga sama ze opravila, rekla:saj ga BOSTE naredili, ce BOSTE le dovolj verovali... in taksno... Nikakrsnega smisla ne bi imelo (ce vemo da imam ze narejenega), da bi rekla: saj ga bomo naredili, ce bomo le dovolj verovali...kajti - zakaj se tle not dajem? kaj bomo? a ga bom sla zraven delat? ne? pol naj bom pa tih z 'bomo'. Tako da ob uporabi 'BOSTE' sklepam, da oni (ki se s tem izvzema) to ze obvladuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.