Skoči na vsebino

Šamanska terapija

contesa

Recommended Posts

dejan...bodi nasa luc. Zivel mesija!!!!! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

ne vem ce je to res, da se delam bolj zoprno. vcas mam zoprn nacin, ker pac nisem diplomat. mislim da ne, no.... mal razmisljam... xscratchx

jaz sem v osnovi prijazna in ustrezljiva, nimam pa dovolj potrpljenja. in ujckam pa ne. zato sem zoprna,... menim da nima zveze z 'delanjem se'.

Je blo mišlen tko, da si mal pravokativna, odrezava, da mal ostro nastopiš, tud če nis tko našpičena, kot zgleda. Niti ne tolk zoprno, ni najbolš izraz.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

aja... hm, sam taka sem ze od majhnega... velik si upam pac... meje si shirim. ;)

ampak ja, stekam kaj mislis.... ja, moj nastop je bolj oster kot moje srce. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> In imeli boste moč, a če ne boste naprošeni, je ne boste smeli uporabiti.

In vaša je svobodna volja...

Kako to misliš, ne boste smeli uporabljati :eek:

Kaj pa moja svobodna volja :o|o:

Mislm, če jest dobim moč v roke :vragec: :vragec: :vragec: ..........

<{POST_SNAPBACK}>Vseen je lepo slišat, tud če vem, da ni mišlen čist smrtno resno x;)x

Oh!!!

SMRTNO resno ni sploh nikoli.

ce je, je vedno sam zivljenjsko resno. xyesx

ves jaz mam rada lajf v bistvu...

za smrt bomo pa se vidl. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Oh!!!

SMRTNO resno ni sploh nikoli.

V bistvu je to sam fraza :o|o:

Čeprav, smrtno resno je tedaj, ko gre za smrtno nevarnost, in je stvar skrajno resna. V prenesenem pomenu tudi, ko je položaj zlo resen. Ne moreš rečt, da nikol ni smrtno resno.

ja lohk tud tko gledas... ZATO pa zame nikol NI, ker je vedno zivljenjsko resno. kakor se pac odlocis...

pa tud 'smrtno resno' ne vsebuje niti trohice... humorja pac, jasno, ce je pa smrtno resno. :D ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako to misliš, ne boste smeli uporabljati :eek:

Kaj pa moja svobodna volja :o|o:

Mislm, če jest dobim moč v roke :vragec:  :vragec:  :vragec: ..........

Kaj je s svobodno voljo? Kaj pa piše v Janezovem evangeliju o svobodni volji? In kaj je rekel Bog, ko nam je dal svobodno voljo?

In o moči?

A misliš, da nimaš moči?

Morebiti je celo ŠAMAN v tebi...

Ker, kot je že bilo omenjeno, ŠAMAN ne postaneš, pa čeprav bi si ljudje tega zelo želeli...

AOV

Dejan, zadnjic sem se pa nate spomnila. :vio:

Pridem gledat Wall street (mal, od kake sredine dalje)... in glih takoj zatem gre Charlie Sheen na terasco, gleda ven mesto nocno in zvezde.. in si rece: kdo sem jaz? :)

sem se prav nate spomnila.

Picasso

ne ironicen recimo... al kaj tacga... (ce si morda najprej na to pomislil)...

hecen, v bistvu... zarad tega ker je blo glih v teh dneh, ko smo se mi 'prickal' okol tega..

pravzaprav pa sem pomislila, da je reziser (al pa scenarist) se lotil predpriprave filma tud na tak nacin, da bomo mi kao postekal, da je oni tud mal duhovno, ne sam materialno naravnan (glede na to da je slo za wallstreet), ces, ima vest... se to sploh sprasuje.... itd...

taka dost 'klasicna' finta pri vsakem nacinu/metodi osebne rasti.

Picasso

jaz se tud prevec vtikam vcas...

no zdaj se manj... sem pa se...

se mi je zdel, da me vse nekaj briga blazno. x;)x x:o)x

sploh ni nobenga problema... ti se se kar dalje 'vtikaj'. xDDx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...